• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polip ameliyatı

Merhaba kızlar ben üzüntülüyüm biraz 1 senedir çocuk olmuyor diye uğraştık sebebi polip miş ameliyat olucam özelde pahalıdır devlette yaptırıcam, 35 yaşındayım ve artık bi tane olmasını istiyorum Allah iizn verirse inşallah. Bu ameliyatı olup sonrasında gebeliği olan var mı? Bilgilendirir misiniz beni?
Ben oldum temmuz ayında ancak olmadı henüz bnde 35im

Peki adet düzensizliğiniz var mıydı? Çoğu kişi düzensizlik fazla kanama ağrılı adet vs bir çok şikayet saymış bu ameliyat sonrası hepsi geçti diyolar. Bnmde bu sandıklarımin hepsi var bnde aldırdıktan sonra bu şikayetler azalır mı
Bnm adet öncesi lekelenmem oluyordu ilişki sonrasıda oluyordu lekelenme.
Sora geçti ameliyat olunca. Ama busefer de ağrılı adet görüyorum bilemedim

Kızlar selam ,bende ekimde oldum polip ameliyatı. Gebelik olursa yazalım buraya merak ediyorum bende 💜

Ben Nisan ayında olmuştum ağustosta gebelik oluştu ama ilk ay yasaktı zaten
Benim doktorum polibim çok küçük olduğu için korunma vermemisti ama tabi adet oldum bu ay bakalım diğer inşallah en kısa zamanda bende gebelik elde ederim 🙏🏻

2024 Şubatta oldum Mayısta hamile kaldım. Şuan 10 aylık bebeğim var. Benim tekrarlayan düşüklerin nedeniymiş polip.

Back
X