Bende polip varmış. Doktora bunun için ayrıyetten daha gitmedim. Bir düşüğüm var. Araştırdığıma göre polipler düşüğe neden olabiliyormuş. Ama ben korktum histeroskopi denilen yöntemle alıyorlarmış sanırım. Bazısı lokal anesteziyle bazısıda canlı canlı olmuş. Özele gidemem ben anca araştırma hastanesine gidebilirim. Gerçi çok güvendiğim bir hastahane. Daha öncede bir ameliyat oldum orada.
Birde bu soğan kürünü uygulasam polipe iyi gelir mi? Bu operasyonu geçiren var mı? Nasıl oldu? Acı çektiniz mi? Muayene masasında mı yapıyorlar? Ya da operasyon geçirmeden atlatan? İnsan bilmediği şeyden korkarmış bende korktum açıkçası. Haftaya randevum var. Öncesinde bana bilgi verebilecek olan var mı? Teşekkür ederim.
Birde bu soğan kürünü uygulasam polipe iyi gelir mi? Bu operasyonu geçiren var mı? Nasıl oldu? Acı çektiniz mi? Muayene masasında mı yapıyorlar? Ya da operasyon geçirmeden atlatan? İnsan bilmediği şeyden korkarmış bende korktum açıkçası. Haftaya randevum var. Öncesinde bana bilgi verebilecek olan var mı? Teşekkür ederim.