Kesinlikle öyle tatlım sade ve şık bununla misafir bile ağırlayabilirsin yani Basit durmuyor çünkü Hatta kütahya porselende bunların 86-88 parçalık yemek takımları var. Ben almayı düşündüm ama daha sonra set alacağım için vazgeçtim
benimkide 82 parça canım . Annemde artık tabak alma 7 ceddini ağırlarsın bu tabaklarla dedi cunku misafir takımımda var baya tabagım oldu kahvaltı takımına uygun renklerde çukur tabak al dedi onları gunluk kullanırsın dedi sanırım biz bu beyazlara kıyıp kullanamcz gunluk aldık ama
hepside güzel ayrıca silikonlarda çok kullanışlı oluyor ama bence madem düğün 2015teymiş silikon gibi şeylerini sona bırak derim ben sürekli yeni bişyler çıkıyor cıvıl cıvıl düğüne yakın alırsınmutluluklar dilerim
benimkide 82 parça canım . Annemde artık tabak alma 7 ceddini ağırlarsın bu tabaklarla dedi cunku misafir takımımda var baya tabagım oldu kahvaltı takımına uygun renklerde çukur tabak al dedi onları gunluk kullanırsın dedi sanırım biz bu beyazlara kıyıp kullanamcz gunluk aldık ama
Kullanırsın kullanırsın birşey olmaz Benimde günlükte kullanacağım takımım 86 parça önceden almıştım misafir için daha ağır ve modern olsun diye yeni takım almak istedim kare aldım diğerlerinide günlükte kullanacağım bende
Ağız tadımız olsunda mala mülke sıra gelir zaten herşeyde çok güzel olur inşallah
hepside güzel ayrıca silikonlarda çok kullanışlı oluyor ama bence madem düğün 2015teymiş silikon gibi şeylerini sona bırak derim ben sürekli yeni bişyler çıkıyor cıvıl cıvıl düğüne yakın alırsınmutluluklar dilerim