Polis evliliği

Nikoakca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
32
5
36
Arkadaşlar merhaba aslında konu çok uzun ama kısaca anlatacağım ve kafam çok k

Son düzenleme:
Hiç alakası yok, evliliğe engel teşkil edecek bir durum değil. Rızanız olmadan girmesi elbette yanlış, tc'nizi istediğinde neden verdiniz ki?

Hiç alakası yok, evliliğe engel teşkil edecek bir durum değil. Rızanız olmadan girmesi elbette yanlış, tc'nizi istediğinde neden verdiniz ki?
Aslında bilmiyordum ve kötü bir dönemdi benim için sonradan onu online bir sitede gördüm ve hiç tanımadığı bir kıza bunu söyledi ve bende mecburen yüzleştim. Yüz kızartıcı bir suç değildi neticede ama terketti evliliğe engel diye. Evlilik soruşturmasında çıkar mıydı

Suç evet ama belki ileride ufak bir tartışmanızda başının belaya girmesinden korkmuştur. Çünkü intihar girişimi falan bunlar çok uç duygular yaşayan insanların uygulayacağı şeyler. Ablamda gençken intihar girişiminde bulundu çokkez ve gerçekten aşırı yoğun duygular yaşıyor hala eşiyle arasında bir şey olunca öldürücem kendimi diye bağırıyor.

Evlenmeden önce kimse kimseyi soruşturmuyor ki, gidip yalnızca kan veriyorsunuz basit bir sağlık raporu alıyorsunuz. İntihar bir suç değil, kaldı ki suçlular bile evleniyor.

Şöyle ki zor bşr dönemdi ve çok küçüktüm ama 8 yıl geçti ve düşünce uyanmadı dahi sadece bu nedenden dolayı ayrılmak bana zor geldi herkesin hatası olabilir

Şöyle ki zor bşr dönemdi ve çok küçüktüm ama 8 yıl geçti ve düşünce uyanmadı dahi sadece bu nedenden dolayı ayrılmak bana zor geldi herkesin hatası olabilir

Tabi kide hemen zorda ayrılması saçma olmuş ama gitti diye üzülme belki senin dengin biri değildi. Birde biraz havalı oluyorlar Allah başımızdan eksik etmesin hiç birini kutsal bir görev ama polis olunca hemen egolanıyorlar sanki.

Tc ni vermeseydin bakamazdı. Tc no özel bişey 5 aylık bir erkek arkadaşa tc verilmez. Mesleğinden dolayı diye hemen güvenin. Boşver kurtulmuşsun böyle huyu olan biri didik didik eder araştırırdı seni hep bişey bulmaya çalışırdı.

Gitti diye değil gitme nedenini bana söylemedi, kapısına gittim kendimi suçlu hissettiğim için yine söylemedi yalvardım yine söylemedi sonra bir tanışma programında fake bir hesapla işlettim ve hiç tanımadığı görmediği birine bunu söyledi ve o kız ile yatmaya giderken ben karşısna çıktım. Sadece acı verdi bilmek istedim. Tüm cebaplarınıza minettarım..

İsteseydi bir şekilde kılıfına uydururdu.Bahane aramış gibi geldi bana

Suç teşkil etmiyor diye biliyorum
Diyorum ki sizinle evlenmek isteseydi siz suç teşkil eden bir iş bile yapmış olsaydınız bunu kılıfına uydururdu.
Bir tanıdığımızın eşinin sabıkası vardı.Kendisi eşinden ayrılmak yerine ceza almayı tercih etmişti.
Böyle durumlarda var.

evliliğe engel olacağını sanmıyorum.bende polis eşiyim.sadece birinci derece ailede terör,cinayet vs varsa engeldir.ama biz evlenmeden önce eşimin bile tanımadığı yani bizim bölgenin polisleri eve gelip ailemle konuşmuş.sonra benim ne kadar sinirli olduğumu sormuş.uysal demiş ailem.o bence en ufak bir tartışma olsa ayrılık boşanma olsa intihara kalkışırsın diye korkmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…