Aslında bilmiyordum ve kötü bir dönemdi benim için sonradan onu online bir sitede gördüm ve hiç tanımadığı bir kıza bunu söyledi ve bende mecburen yüzleştim. Yüz kızartıcı bir suç değildi neticede ama terketti evliliğe engel diye. Evlilik soruşturmasında çıkar mıydıHiç alakası yok, evliliğe engel teşkil edecek bir durum değil. Rızanız olmadan girmesi elbette yanlış, tc'nizi istediğinde neden verdiniz ki?
Evlenmeden önce kimse kimseyi soruşturmuyor ki, gidip yalnızca kan veriyorsunuz basit bir sağlık raporu alıyorsunuz. İntihar bir suç değil, kaldı ki suçlular bile evleniyor.Aslında bilmiyordum ve kötü bir dönemdi benim için sonradan onu online bir sitede gördüm ve hiç tanımadığı bir kıza bunu söyledi ve bende mecburen yüzleştim. Yüz kızartıcı bir suç değildi neticede ama terketti evliliğe engel diye. Evlilik soruşturmasında çıkar mıydı
Suç evet ama belki ileride ufak bir tartışmanızda başının belaya girmesinden korkmuştur. Çünkü intihar girişimi falan bunlar çok uç duygular yaşayan insanların uygulayacağı şeyler. Ablamda gençken intihar girişiminde bulundu çokkez ve gerçekten aşırı yoğun duygular yaşıyor hala eşiyle arasında bir şey olunca öldürücem kendimi diye bağırıyor.
Şöyle ki zor bşr dönemdi ve çok küçüktüm ama 8 yıl geçti ve düşünce uyanmadı dahi sadece bu nedenden dolayı ayrılmak bana zor geldi herkesin hatası olabilirSuç evet ama belki ileride ufak bir tartışmanızda başının belaya girmesinden korkmuştur. Çünkü intihar girişimi falan bunlar çok uç duygular yaşayan insanların uygulayacağı şeyler. Ablamda gençken intihar girişiminde bulundu çokkez ve gerçekten aşırı yoğun duygular yaşıyor hala eşiyle arasında bir şey olunca öldürücem kendimi diye bağırıyor.
Şöyle ki zor bşr dönemdi ve çok küçüktüm ama 8 yıl geçti ve düşünce uyanmadı dahi sadece bu nedenden dolayı ayrılmak bana zor geldi herkesin hatası olabilir
Tc ni vermeseydin bakamazdı. Tc no özel bişey 5 aylık bir erkek arkadaşa tc verilmez. Mesleğinden dolayı diye hemen güvenin. Boşver kurtulmuşsun böyle huyu olan biri didik didik eder araştırırdı seni hep bişey bulmaya çalışırdı.Arkadaşlar merhaba aslında konu çok uzun ama kısaca anlatacağım ve kafam çok karışık. 5 aylık bir erkek arkadaşım vardı 2 hafta önce benim tcmi aldı ve ordan bilgilerine girmiş 8 yıl önce henüz 17 yaşında üniversite de iken 4 ayrı intihar girişimi olmuştu maalesef kaçarak gitmiştim üniversite okumaya ve çökmüştğö bunun üzerine erkek arkadaşım benden ayrıldı ve ayrılırken bu durumu bana söylemedi sormak istediğim şu 8 yıl önce yapılan bu davranış evliliğe engel mi bir polis için. Tabi daha sonra ben bir şekilde öğrendim ve benden habersiz bu bilgilere girmesi yasal mı ? Sonuç olarak ayrıldık ama kötü bitti sadece merak ediyorum 8 yıl önce yapılan hata intihar girişimi evliliğe engel teşkil eder mi ?
Gitti diye değil gitme nedenini bana söylemedi, kapısına gittim kendimi suçlu hissettiğim için yine söylemedi yalvardım yine söylemedi sonra bir tanışma programında fake bir hesapla işlettim ve hiç tanımadığı görmediği birine bunu söyledi ve o kız ile yatmaya giderken ben karşısna çıktım. Sadece acı verdi bilmek istedim. Tüm cebaplarınıza minettarım..Tabi kide hemen zorda ayrılması saçma olmuş ama gitti diye üzülme belki senin dengin biri değildi. Birde biraz havalı oluyorlar Allah başımızdan eksik etmesin hiç birini kutsal bir görev ama polis olunca hemen egolanıyorlar sanki.
Teşekkür ediyorumTc ni vermeseydin bakamazdı. Tc no özel bişey 5 aylık bir erkek arkadaşa tc verilmez. Mesleğinden dolayı diye hemen güvenin. Boşver kurtulmuşsun böyle huyu olan biri didik didik eder araştırırdı seni hep bişey bulmaya çalışırdı.
Suç teşkil etmiyor diye biliyorumİsteseydi bir şekilde kılıfına uydururdu.Bahane aramış gibi geldi bana
Diyorum ki sizinle evlenmek isteseydi siz suç teşkil eden bir iş bile yapmış olsaydınız bunu kılıfına uydururdu.Suç teşkil etmiyor diye biliyorum
Evet 4 defa yaptım 17 yaşındaydım ve birçok zorlukla karşılaştım ve aradan 8 yıl geçti bitti...1 değil 4 defa yapmışsın adamın çekinmesi normal ki ilerde en ufak birsey de yine yapar demiştir kendince ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?