malesef ki oldum olası polislerden çok korkuyorum. fakat son 2 3 yıldır bu korku beni ve çevremi çok ama çok rahatsız etmeye başladı. mesela arkadaşlarla falan bi kafede veya çay bahçesinde oturuyo oluyoruz oraya polis geliyo sigara kontrolü için veya herhangi bir kontrol için sonra o polis ordan çıkana kadar benzim atıyo bembeyaz oluyorum miğdem bulanmaya başlıyo stresten ölüvercem gibi oluyo orda. bi keresinde polis geldi oturduğumuz kafeye kimlik kontrolü yapmaya tabi benden de kimlik istedi, ben kimliği çantamdan çıkartamadım titremekten, adama ne için istiyosunuz diye kekeledim durdum o da haliyle şüphelendi benden arkadaşlar anlattı polisten korktuğumu o da gbt sorgusu yaptı gitti. özellikle kafeye falan da gerek yok yolda bile polis görsem sanki beni takip ediyo gibi geliyo. işin tuhaf yanı, hayatımda ne sebeple olursa olsun bi kere bile karakola faan da gitmedim. polisle ilgili bi işim de olmadı. neden böyle nasıl düzelir bilmiyorum ama sormak istediğim bişey var: diyelimki ben bi yerde arkadaşımla falan oturuyorum o oturduğumuz yerde de pis işler yapıyolar mesela veya o mekana pis işlerle uğraşan birisi geldi diyelim polis orayı basarsa beni de götürür mü acaba mekanın suçu yüzünden yoksa götürmez mi götürürse napar ben suçsuzsam?