polis korkusu

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
malesef ki oldum olası polislerden çok korkuyorum. fakat son 2 3 yıldır bu korku beni ve çevremi çok ama çok rahatsız etmeye başladı. mesela arkadaşlarla falan bi kafede veya çay bahçesinde oturuyo oluyoruz oraya polis geliyo sigara kontrolü için veya herhangi bir kontrol için sonra o polis ordan çıkana kadar benzim atıyo bembeyaz oluyorum miğdem bulanmaya başlıyo stresten ölüvercem gibi oluyo orda. bi keresinde polis geldi oturduğumuz kafeye kimlik kontrolü yapmaya tabi benden de kimlik istedi, ben kimliği çantamdan çıkartamadım titremekten, adama ne için istiyosunuz diye kekeledim durdum o da haliyle şüphelendi benden arkadaşlar anlattı polisten korktuğumu o da gbt sorgusu yaptı gitti. özellikle kafeye falan da gerek yok yolda bile polis görsem sanki beni takip ediyo gibi geliyo. işin tuhaf yanı, hayatımda ne sebeple olursa olsun bi kere bile karakola faan da gitmedim. polisle ilgili bi işim de olmadı. neden böyle nasıl düzelir bilmiyorum ama sormak istediğim bişey var: diyelimki ben bi yerde arkadaşımla falan oturuyorum o oturduğumuz yerde de pis işler yapıyolar mesela veya o mekana pis işlerle uğraşan birisi geldi diyelim polis orayı basarsa beni de götürür mü acaba mekanın suçu yüzünden yoksa götürmez mi götürürse napar ben suçsuzsam?

Anneniz küçükken sizi polisler ile mi korkuttu acaba yada başka birisi. Aklıma bi tek bu geldi

gerçekten sende polis korkusu var.son sorduğun sorudan belli.niye böyle şeyler düşünüyorsun canım.sen bir suç işlemedikten sonra polis sana ne yapacak.kafede suçlu biri olursa beni de götürürler mi demişsin.bilemiyorum belki de götürürler.mesela senin olduğun yerde bir olay olur şahit olursun veya evine hırsız girer o zaman da gidersin polislerle.illa polisler suçun olunca götürmüyorlar sonuçta korkun yersiz.bunu yenmeye çalış.çok zor oluyorsa da psikoloğa git.

Anneniz küçükken sizi polisler ile mi korkuttu acaba yada başka birisi. Aklıma bi tek bu geldi

hatırlamıyorumki hiç. ama annem polisten korktuğumu bildiği için dalga geçiyo yani bak polis var seni götürmeye geldi falan diye

gerçekten sende polis korkusu var.son sorduğun sorudan belli.niye böyle şeyler düşünüyorsun canım.sen bir suç işlemedikten sonra polis sana ne yapacak.kafede suçlu biri olursa beni de götürürler mi demişsin.bilemiyorum belki de götürürler.mesela senin olduğun yerde bir olay olur şahit olursun veya evine hırsız girer o zaman da gidersin polislerle.illa polisler suçun olunca götürmüyorlar sonuçta korkun yersiz.bunu yenmeye çalış.çok zor oluyorsa da psikoloğa git.

valla bi yerde otururken acaba ne zaman polis gelcek beni götürcekmi götürürse naparım falan diye döner durur hep aklımın bi köşesinde

Ablamda senin gibiydi ve polisle evlendi:D
tek tedavin bu :D:D

Bir polis eşi ve emekli bir polis kızı olarak gülümseyerek okudum yazınızı.

Korkunun üstüne gitmek iyi derler, en iyisi bir polisle evlenmeniz dermişim.

İşin şakası bende arkadaş gibi düşündüm bir anda, acaba küçükken ailenizden birisi sizi polisle mi korkuttuda bilinçaltınıza bu korku yerleşti. (mesela yemeğini ye yoksa polis seni götürür, yaramazlık yapma seni polise veririm gibi)

Bir polis eşi ve emekli bir polis kızı olarak gülümseyerek okudum yazınızı.

Korkunun üstüne gitmek iyi derler, en iyisi bir polisle evlenmeniz dermişim.

İşin şakası bende arkadaş gibi düşündüm bir anda, acaba küçükken ailenizden birisi sizi polisle mi korkuttuda bilinçaltınıza bu korku yerleşti. (mesela yemeğini ye yoksa polis seni götürür, yaramazlık yapma seni polise veririm gibi)

küçüklüğümde nasıldı hatırlamıyorumki gerçekten. annem tak taka geliyo diye korkuturmuş polisle değil diyo. sevgilimi polislik sınavına sokmadım ayrılırım senden polis olursan diye :18: ikimizde öğretmenlik okuyoruz biz olmaz hayatta yanımda bi polisle gezemem ben :50:

valla beni,mde arkadaşım kızını yemek yemediğinde yada uyumadığında ambulansla korkutuyo zaten canına yandığım ambulans iki dakkada bir geçiyor ama böyle şeyler sakıncalı. bu sana cocukluğundan kalma bi hatıra olabilir. korkmana gerek yok polislerden aksine güvende duymalısın eğer haklıysan tabi. belkide kurtulman gerekn asıl sorununda suçluluk psikolojisi yani en son yazdığın bi yerde oturduüumda felan felan. bak tatlım ben aracımın ne zaman muayenesini yaptırmasam içim ürperir ve genelde muayene için polis durduruu. aslında burdaki asıl korku polis değil bu tamamen suçluluk psikolojisi.kendine bi yerde yakalanmaktan neden korktuğunu bir sor bakalım

Back
X