• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis nisanli?

Nisanlanmaya kadar is gitmis de sizde o guven oturmamis mi hala?
Ya da kuruntu yapiyosunuz,meslek geregi sorgulayıcı,surekli gözlemci oluyorlar erkek arkadaşımdan biliyorum.
O kadar dikkatli incelemedm is ciddiye bnince tabi daha fazla ustune gitmeye basladm bu isin

Çok takmayın derim rahat bırakın. Evet işi gereği etrafı kolaçan etmek zorunda.
Mesleği şüphecilik gerektirir ki her an tetikte uyanık olması lazım.
Özellikle günümüz koşullarında öyle olması da şart bence.

Sadece kizlara mi bakiyor yoksa etrafi genel olarak mi kesiyor.
Nisanlimin arkadasi polisti birlikte bir yere gidiyorduk hep beraber cocuk sürekli etrafi kontrol etme ihtiyaci hissediyordu. Benim bile dikkatimi çekmişti belki de öyle bir seydir.

İyi aksamlar bisey aormak. istiyorum nisanlim polis ve surekli etrafa bakiyo nedense baktigi kizlar beni rahatsz ediyo oyle uzun uzun bakmalar degil kisa bakmalar soruyorum isimle alakali diyo ama icim rahat etmiyo siz ne dersiniz
Siz polislerin su andaki ruh halini anlayamazsiniz. Helal olsun nisanliniza baksin gozuacik cin gibi polis olsun

İyi aksamlar bisey aormak. istiyorum nisanlim polis ve surekli etrafa bakiyo nedense baktigi kizlar beni rahatsz ediyo oyle uzun uzun bakmalar degil kisa bakmalar soruyorum isimle alakali diyo ama icim rahat etmiyo siz ne dersiniz
Ortami biliyorsunuz. Nerede ne olacagi bellimi. Nerdeyse her ay etrafta bomba patliyor. Etrafina bakmasi gayet normal.

polis yakını olarak nişanlın doğru söylüyor meslek hastalığıı cidden nişanlındaki etrafa bakması .

E kızlar bomba gibiyse bakar tabi! Sonuçta memlekette her allahım günü bomba patlıyor. Şüpheli kişileri gözlemlemek lazım değil mi?
Polis adam, görevini yapıyor.

Son düzenleme:
Benimde nisanlim polis ama şüpheli mi acaba diye kızlara baktığını hiç görmedim seninki mesleği bahane ediyo sanki onlar kime bakılıp kime bakilmayacagini İyi biliyo belki çalıştığı şube ve göreve bağlıda olabilir insanlara bakış açısı ama sadece kizlara özelse kulağını cek

Ben böyle bi bahaneyi psikolog eski sevgilimden duymustum. Gözlem yapıyorum kızım,benim işimin özelliği bu , sen fesatsin diyordu. Sonra aldattığını öğrendim ayrıldık :KK48: Kasap olsa et kesiyoruz kızım isim bu derdi herhalde :KK53:
Palevere onlar inanma, baya baya aranıyor :KK51:

saçma

bi tek kızlar mı terörist?

benim sevgilim de aksine erkeklere bakar sürekli. o erkekler bana bakıyor mu diye :KK48:

Sadece kızlara bakıyorsa sorun büyük .
Ama çevreye göz gezdiriyor sen kızlara takıyorsan sorun yok .
Kuzenimin işi de senin nişanlınınkine benziyor kapı gıcırtısından huylanır :)

erkeklere bakıp bakmadığını kontrol edin.

Aliyorm almasinada bendede hastalk oldu surekli suphe icindeym aldatlma korkuau yasyiyorum

" meslegimden dolayi" gerekcesine ancak erkeklerede bakiyorsa inanirim. Ornegin o kdr canli bomba olayi oldu, en fazla 1 yada 2 pislik serefsiz kadin, digerleri hepsi erkek. Yani saga sola bakarken odak noktasi hem erkekler hem kadinlarsa, o zmn inanirim.

Back
X