• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis olan var mı arkadaşlar?

bu kadar zor olduğunu bilmiyordum.
eşimde devlet memuru rahat olduğu için istiyor, hiçbir devlet memurluğuna giremedim.
özel sektörde sürünüp duruyorum elimden bir şey gelmiyor sıkıntılıyım o yüzden bu kadar koşturuyorum ama elimden birşey gelmiyor,
kpss den 71 aldım önlisans pc programcılığı okudum ygs den 250 de aldım ama giremiyorum işte .(((

bu kadar zor olduğunu bilmiyordum.
eşimde devlet memuru rahat olduğu için istiyor, hiçbir devlet memurluğuna giremedim.
özel sektörde sürünüp duruyorum elimden bir şey gelmiyor sıkıntılıyım o yüzden bu kadar koşturuyorum ama elimden birşey gelmiyor,
kpss den 71 aldım önlisans pc programcılığı okudum ygs den 250 de aldım ama giremiyorum işte .(((

ya tercih meselesi tabiki ama hayatın kalanını etkileyeceği için ince eleyip sık dokumak lazım. Özelden sormak istediğin birşey olursa cevaplayabilirim :) illa memuriyet istiyorsan katiplik de düşünebilirsin

ya tercih meselesi tabiki ama hayatın kalanını etkileyeceği için ince eleyip sık dokumak lazım. Özelden sormak istediğin birşey olursa cevaplayabilirim :) illa memuriyet istiyorsan katiplik de düşünebilirsin
teşekkür ederim,
katipliği bilmiyorum hiç okumadım nasıl bir sektörü oılduğunu, bir belediyede vs çalışabilsem iyi olacak ama sansım dön müyor işte,
gercekten torpil mi olması lazım kendi ülkemizde hakkımızla biryere gelebilmek için anlamıyorum

Bilgisayar programcılığının ataması gayet iyi. Seneye 2014e hazırlan dersaneye falan git. 81-82 gibi bir puan alırsan atanırsın. En ağrısız direkt yolu yani. Polislik bilmem ne zor artık hele ki yaş sınırdaysa ve meslek zorsa...

Back
X