yok canım ne alttan alması nasıl alıştırırsan öle gider bildiğin erkek ya polis die ödün vermek zorunda değiliz eşlerine düşkün oluyorlar çünkü şehir şehir geziyorsun aldatmaya fırsatları olmuyor :)) aslında eskisi gibi değil daha güzel ortamlarda ekip olarak çalıştıkları için eğlenceli geçiyor bi aksilik olmadığı sürece hayatları fırsatları güzel olan insanlar lojmanda oturuyoruz biz eşler falan sosyal bi şekilde görüşüyoruz
bende kendim polis olacam adam napar diye düşünüyodum
yada 2mizde polis olabiliriz acaba karı koca polislik nasıl bişi etraftan çok sorun olduğunu duymuştum
kıskançlık vs sanırım
Hehe ne güzel yaa :) Keşke bende olabilseydm ama boydan kaybediyorum bikere hayırlısı :) Çıkmadıgım halde çok kıskanıyormm ben ya
polislik hakkinda bi bilgim yok
ama meslege gore e$lere du$kunluk yorumunu ilk duyyorum :))
varmiki gerçekten boyle bi$ey
doktorlar az du$kun ogretmenler çok du$kun vs gibi :)
umarıım öle düşkün olurlar canım ya :)bunu ben çevremden ve kendimden tecrübe ettim ama tabii ki istisnalar kaideyi bozmaz :)
polis ve askerler( subay, astsubay, teğmen vs.) diğer meslek gruplarına göre gerçekten daha düşkün oluyorlar eşlerine. ama doktorlar da genelde bir umursamazlık oluyor eşine de annesine de. ama tabii bu benim gözlemlediğim kadarı :)
Merhaba bayanlar üye oldum ve ilk cevabım bu konuya :))
Benim nişanlımda polis..ilk zamanlar 12-24dü çook zorlanmıstım ne zmn uyancak ne zaman işten gelcek ne zaman uyucak nasıl cıkcak nasıl olcak ayyy birsürü telas alısana kadar..Sonra alısıyosun tabii 12-24de karakolda calısıyordu mukayitti yani ifade falan alırdı nöbet tutardı..okula giderken önünden gecerdiiimmm :)))
Simdi nişanlandık ve polis eşi olmaya yaklastıkca tuaf oluyo durum kendinde polis gibi oluyosun her olayı biliyosun her sözcüğün manasını biliyosun herşeye şüpheci yaklasıyosun gerci ben böyleyim herkes ben gibimi bilemiyorumda :)))
Suan sivil polis cinayet büroda calısıyor..Tek ekipler kücük bi memlekette oldugumuzdan dolayı..Gerçekten cook baska asayişte calısmak ayrıca 12-36 sistemiyle calısıyorr..Geceye gittiği hafta süper cok sakin fakat 7 gün gündüz calısınca deli gibi saldırcak yer arıyorr.. :/
Ben konuyla pek alakasız konustum hayatımı anlatmıs gibi oldum ama polisteki olaylar bunlardan ibaret..Yüzlerce sacma insan boş sebeplerle polisi oyalayanlarr..
Bende polis olucaktım ama nişanlım sağolsun önümü kesti ben o kadar adamın içine okumaya falan göndermem seni dedii( aynı evde 2 polis olmaz dedii :)))
Konu sahibi arkadasım kusuruma bakma kafanızı şişirir gibi oldum sankii
canım şimdien geçmiş olsun sana bende 3 aydır bırlıkteyım ve işten güçten eylemden mıtıngten uyumaya zor vakıt buluyor ve kendıne bıle zaman ayıramıyokı bana ayırsınArkadaşlar Rabbim nasip ederse inş Polis bir sevgilim olmak üzere,size danışmak istiyorum nasıl davranmalıyım hep işleri çıkarmı son dakkada ararlarmı emniyetten falan,Hep alttan almak mı gereklii :) Şuan çok iyi anlaşıyoruzama yinede danışmak istedim
cok eglenceli yaaa:) benım sıpam da çalışıyor o gülüşü dunyalara bedel.. ben sacının telıne dokunmaya kıyamazken o gozu donmuş pıs mahluklarla ugrasıyor....Merhaba bayanlar üye oldum ve ilk cevabım bu konuya :))
Benim nişanlımda polis..ilk zamanlar 12-24dü çook zorlanmıstım ne zmn uyancak ne zaman işten gelcek ne zaman uyucak nasıl cıkcak nasıl olcak ayyy birsürü telas alısana kadar..Sonra alısıyosun tabii 12-24de karakolda calısıyordu mukayitti yani ifade falan alırdı nöbet tutardı..okula giderken önünden gecerdiiimmm :)))
Simdi nişanlandık ve polis eşi olmaya yaklastıkca tuaf oluyo durum kendinde polis gibi oluyosun her olayı biliyosun her sözcüğün manasını biliyosun herşeye şüpheci yaklasıyosun gerci ben böyleyim herkes ben gibimi bilemiyorumda :)))
Suan sivil polis cinayet büroda calısıyor..Tek ekipler kücük bi memlekette oldugumuzdan dolayı..Gerçekten cook baska asayişte calısmak ayrıca 12-36 sistemiyle calısıyorr..Geceye gittiği hafta süper cok sakin fakat 7 gün gündüz calısınca deli gibi saldırcak yer arıyorr.. :/
Ben konuyla pek alakasız konustum hayatımı anlatmıs gibi oldum ama polisteki olaylar bunlardan ibaret..Yüzlerce sacma insan boş sebeplerle polisi oyalayanlarr..
Bende polis olucaktım ama nişanlım sağolsun önümü kesti ben o kadar adamın içine okumaya falan göndermem seni dedii( aynı evde 2 polis olmaz dedii :)))
Konu sahibi arkadasım kusuruma bakma kafanızı şişirir gibi oldum sankii
Arkadaşlar Rabbim nasip ederse inş Polis bir sevgilim olmak üzere,size danışmak istiyorum nasıl davranmalıyım hep işleri çıkarmı son dakkada ararlarmı emniyetten falan,Hep alttan almak mı gereklii :) Şuan çok iyi anlaşıyoruzama yinede danışmak istedim
cok eglenceli yaaa:) benım sıpam da çalışıyor o gülüşü dunyalara bedel.. ben sacının telıne dokunmaya kıyamazken o gozu donmuş pıs mahluklarla ugrasıyor....
Sevgini şu kısacık ssatırlara öyle sığdırmışsın ki ben bile hissettim ya
adaşımmm :) bız ne ıstediğimizi bılmıyoruz bence .hafta sonu ne yapıcaksın dedı bana o çalışıyordu mesaisi vardı. bende yeni bir mekan açılmış karaoke canlı müziğe falan giderım dedım. o da kafanı koparırım dedı. senın gezme anlayısın böyle ordan buraya surtmekmı dedı. bu sozu benı çok kırdı. ne halın varsa gör yazmış bana. bende gec saate kadar içtim ve gece yarısına kadar eglendım. 2 gundur ne o benı arıyor ne ben onu. whatsap ı hıc kullanmazdı. benım ıçın yüklemişti. sadece ben yazınca cevrımiçi olurdu ama sımdı ara ara cevrımiçi olusunu yakalıyorum...:) o gıcık gururundan arayamıooooo polis ya hasbam( 49:
onu çok özledım çoookkkk. ne yanı 1,5 aydır görüşmüyorsunuz ve senı hala aramıyormu ???face ın varmı ekliyimHahaha kıyamam .. Ah bu Polis ve Subaylar yokmu .. Burunları düşse yerden alıp kaldırmazlarBi tane Komutan'da benim başımda var. Sinirle ayrılalım dedim beyimizin gururuna çok dokunmuş olsa gerek ki 1,5 aydır barışmadı ama ben onu seviyorum sessiz sedasız öyle köşede geri dönmesini bekleyeceğim.
-Sende araya fazla zaman koyma tatlım sen ara. Bide bence whatsappa sana bakmak için giriyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?