Polis Sevgilisi yada Eşi olan?

bende kendim polis olacam adam napar diye düşünüyodum
yada 2mizde polis olabiliriz acaba karı koca polislik nasıl bişi etraftan çok sorun olduğunu duymuştum
kıskançlık vs sanırım

böyle bişey yok polis 4 kere tayin olur 2 kere şarka gider kaldıkları yerde en az 5 sene kalırlar askerlik yapmazlar

bende kendim polis olacam adam napar diye düşünüyodum
yada 2mizde polis olabiliriz acaba karı koca polislik nasıl bişi etraftan çok sorun olduğunu duymuştum
kıskançlık vs sanırım

Hehe ne güzel yaa :) Keşke bende olabilseydm ama boydan kaybediyorum bikere hayırlısı :) Çıkmadıgım halde çok kıskanıyormm ben ya

Hehe ne güzel yaa :) Keşke bende olabilseydm ama boydan kaybediyorum bikere hayırlısı :) Çıkmadıgım halde çok kıskanıyormm ben ya

teşkilatta erkek çoğunluğu var canımcım yaa niye kıskanıyosun benim durumum daha vahim valla bakalım napacaz

polis erkek arkadaşım vardı benim de. meslek itibariyle pek normal insanlar olmadıkları görüşündeyim ben. günde kaç türlü manyakla uğraşıyorlar. ararsın bulamazsın ya da bulursun ani bir şey çıkar konuşamazsın. zırt pırt olmasa da çağırılma durumları da oluyor. izinlerini falan kaldırabiliyorlar bazen. sonuç itibariyle doktor sevgilisi olmak kadar zor bence :)

polislik hakkinda bi bilgim yok
ama meslege gore e$lere du$kunluk yorumunu ilk duyyorum :))
varmiki gerçekten boyle bi$ey
doktorlar az du$kun ogretmenler çok du$kun vs gibi :)

bunu ben çevremden ve kendimden tecrübe ettim ama tabii ki istisnalar kaideyi bozmaz :)
polis ve askerler( subay, astsubay, teğmen vs.) diğer meslek gruplarına göre gerçekten daha düşkün oluyorlar eşlerine. ama doktorlar da genelde bir umursamazlık oluyor eşine de annesine de. ama tabii bu benim gözlemlediğim kadarı :)

Merhaba bayanlar üye oldum ve ilk cevabım bu konuya :))

Benim nişanlımda polis..ilk zamanlar 12-24dü çook zorlanmıstım ne zmn uyancak ne zaman işten gelcek ne zaman uyucak nasıl cıkcak nasıl olcak ayyy birsürü telas alısana kadar..Sonra alısıyosun tabii 12-24de karakolda calısıyordu mukayitti yani ifade falan alırdı nöbet tutardı..okula giderken önünden gecerdiiimmm :)))

Simdi nişanlandık ve polis eşi olmaya yaklastıkca tuaf oluyo durum kendinde polis gibi oluyosun her olayı biliyosun her sözcüğün manasını biliyosun herşeye şüpheci yaklasıyosun gerci ben böyleyim herkes ben gibimi bilemiyorumda :)))

Suan sivil polis cinayet büroda calısıyor..Tek ekipler kücük bi memlekette oldugumuzdan dolayı..Gerçekten cook baska asayişte calısmak ayrıca 12-36 sistemiyle calısıyorr..Geceye gittiği hafta süper cok sakin fakat 7 gün gündüz calısınca deli gibi saldırcak yer arıyorr.. :/

Ben konuyla pek alakasız konustum hayatımı anlatmıs gibi oldum ama polisteki olaylar bunlardan ibaret..Yüzlerce sacma insan boş sebeplerle polisi oyalayanlarr..

Bende polis olucaktım ama nişanlım sağolsun önümü kesti ben o kadar adamın içine okumaya falan göndermem seni dedii ( aynı evde 2 polis olmaz dedii :)))

Konu sahibi arkadasım kusuruma bakma kafanızı şişirir gibi oldum sankii

Son düzenleme:
umarıım öle düşkün olurlar canım ya :)

Öncelikle aramıza hoşgeldiin canım :) Polis meslegi harbi zor ya bi günü bi gününü tutmuo bazen çok iyi davranırken bianda tersleyip knşmadıgıda oluyor.. :S

Özel harekatta değilse sıkıntı yok :) hayırlı olsun güle güle kullan (kullan derken espri yapıyorum yanlış anlaşılmasın)

enemmm benimde sevgilim polis birde özel harekatta şuana kadar 12-24 çalışıyor ama alışkınım aileden sorun olmuyor bende temelim var gibi oldu ama öyle :))

benım sevgılımde doguda polıs bugune kadar hıc kavgamız olmadı 10 gundur cok yogun 5 gundur benı aramıyor. en son sıkıntılar dedı ondan aramıyorum yoksa bızım derdımız yok dedı. 5 gun oldu ama kargo yolladım ondada gerı donmedı arasam sıkmıs olur muyum ?

Son düzenleme:
canım şimdien geçmiş olsun sana bende 3 aydır bırlıkteyım ve işten güçten eylemden mıtıngten uyumaya zor vakıt buluyor ve kendıne bıle zaman ayıramıyokı bana ayırsın hep benım çabam la gorusuyoruz

cok eglenceli yaaa:) benım sıpam da çalışıyor o gülüşü dunyalara bedel.. ben sacının telıne dokunmaya kıyamazken o gozu donmuş pıs mahluklarla ugrasıyor....

Eşin ya da sevg,l,in polis ise öncelikle sana sabır diliyorum. Allah sabrını versin. Ama bugunlerde malum polislere pek de iyi gözle bakmıyorlar.Çünkü haklılar. Cumhuriyet ile yönetilen ülkelerde protestolar ve eylemler çok çok dopal bir şeydir. Ama herzaman öyle olmuyor işte. Polisleri de maşa olarak kullanıyor rejim düzeni. Herkes para kazanmak ve yuvasını geçşndşrmek durumda. Her işin zorlukları ve nasıl ki bir cerah korkusuz ve olumlu, Bi avukat adil olmak zorundaysa polisler de sağduyulu olmak zorunda. Umarım senin sevdiğin kişi de sırf para kazanmak uğruna şerefini diğer annelerin yavrularına kıymaz. Para için cana kıyılmaz, Öğrenciler copla sopayla dövülmez ve daha 15 yaşındaki yavrular öldürülmez... Sana sabırlar diliyorum. Eylemlerden protestolardan çok yoğun sevgilim demişsiniz ya demokratik bir ülkede yaşamak için bu kadar emek veren tüm tc gençleri de çok yoğun.

Benim sevdiceğim de polis 12-24 çalışıyor. Tek sıkıntımız uyku saatlerimizin tersliği oluyor. Allah nasip kısmet ederse evlenirsek ben de hemşireyim nasıl ayarlıcaz şu uyku saatlerini bilmiyorum

Valla kuzum burada bi kaç arkadaş karşı çıkabilir bana ama ne kadar polis tanıdıysam hepsi aklını cinsellikle bozmuş .. Buluğumuz site içerisinde emniyet var dolayısıyla aynı sitede oturan bi çok polis tanıdığım var .. Bi kaçı bana da yazmıştı tam iyi çocuk moduna girerken konuyu hep cinselliğe getirdiler. Bi taneside tam karşı dairede oturuyor, eve giren çıkan kız belli değil. Hemşire arkadaşlarım var onlarda aynı şekilde tam tanımaya çalışıyorlar adamlar yine cinsellik konusunu açıyor diyorlar. Hepsi elbetteki aynı değildir ama ben ve çevrem ki kızların karşısına çıkan polisler hep böyleydi
yinede hakkında hayırlısı olsun ..

cok eglenceli yaaa:) benım sıpam da çalışıyor o gülüşü dunyalara bedel.. ben sacının telıne dokunmaya kıyamazken o gozu donmuş pıs mahluklarla ugrasıyor....

Sevgini şu kısacık ssatırlara öyle sığdırmışsın ki ben bile hissettim ya

Sevgini şu kısacık ssatırlara öyle sığdırmışsın ki ben bile hissettim ya

adaşımmm :) bız ne ıstediğimizi bılmıyoruz bence .hafta sonu ne yapıcaksın dedı bana o çalışıyordu mesaisi vardı. bende yeni bir mekan açılmış karaoke canlı müziğe falan giderım dedım. o da kafanı koparırım dedı. senın gezme anlayısın böyle ordan buraya surtmekmı dedı. bu sozu benı çok kırdı. ne halın varsa gör yazmış bana. bende gec saate kadar içtim ve gece yarısına kadar eglendım. 2 gundur ne o benı arıyor ne ben onu. whatsap ı hıc kullanmazdı. benım ıçın yüklemişti. sadece ben yazınca cevrımiçi olurdu ama sımdı ara ara cevrımiçi olusunu yakalıyorum...:) o gıcık gururundan arayamıooooo polis ya hasbam(49:

Hahaha kıyamam .. Ah bu Polis ve Subaylar yokmu .. Burunları düşse yerden alıp kaldırmazlar Bi tane Komutan'da benim başımda var. Sinirle ayrılalım dedim beyimizin gururuna çok dokunmuş olsa gerek ki 1,5 aydır barışmadı ama ben onu seviyorum sessiz sedasız öyle köşede geri dönmesini bekleyeceğim.
-Sende araya fazla zaman koyma tatlım sen ara. Bide bence whatsappa sana bakmak için giriyordur

:2: onu çok özledım çoookkkk. ne yanı 1,5 aydır görüşmüyorsunuz ve senı hala aramıyormu ???face ın varmı ekliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…