Polis Sevgilisi yada Eşi olan?

Benim sevdiceğim de polis 12-24 çalışıyor. Tek sıkıntımız uyku saatlerimizin tersliği oluyor. Allah nasip kısmet ederse evlenirsek ben de hemşireyim nasıl ayarlıcaz şu uyku saatlerini bilmiyorum

benim haddime düşmez ama allah mesut bahtıyar etsın inşallah. ama yavrum sn nöbetlısın o da nöbetle çalışıyor evlenınce nasıl olacak hadı evlendın çocuk olacak bır suru sıkıntı kaç tame çift boşandı yanımda.bende tıp sektorundeyım. görüyorum.. allah sabır versın. bırde bu okuzler çok kıskanç oluyolar

adamlar napsın baksana miting zamanı hele ıyıce kızanlamışlardır:):):):):)

melike_18 ne oldu sizin ilişkınız nasıl gıdıyor?????

bizimki çoktan başlamadan bitti niyeti afedersiniz alt tarafmış snrdan belli etti bende görüşmedim birdaha geçen yolda gördü beni kolumdan tttu çekti ne kaçıyon öcümüym ben dedi bende bi farkın yok ondan dedm bidaha da aramadı aramasında

YA BUNLAR kendilerını ne zannedıyolarkı anlamıyorum.polisse hep ınsanlara o gözler bakıyorlar ama sözüm meclisten dısarı benımkı öyle degıl ama zaman ne gösterır bılınmez... nasıl anladın pekı nıyetını sana söz le mı bellı ettı ne dedı??

benim de polis erkek arkadaşım vardı. maalesef aldatma ile sona erdi. arkadaş çevresi içinde bulundum ve yine maalesef ki çok art niyetlilerin olduğunu gördüm. benim aldatıldığımı bildikleri halde ses çıkarmamışlar. çalışma şartları genelde zor. bir de ben tam gezi eylemleri zamanı çevik kuvvet ile görüşüyordum. pek düzenli bir sistemleri yok. sadık olduklarını düşünmüyorum, bilakis örneğin nöbet bekledikleri boş vakitlerinde bol bol kızları kesip benim yanımda dahi dedikodu yaparlardı. iyi niyetlilerini tenzih ederek belirtmeliyim ki genelde dar görüşlü ve fazla düşünmeyen insanlar. kendilerini geliştirmek için pek bir şey yapmıyorlar ya da engelleniyorlar diyelim. sokakta gerçekten görmek dahi istemediğimiz insanlarla uğraşmak zorunda oldukları için sinir sistemleri daha hassas gibi geldi bana. Allah yardımcıları olsun

Bence hepsini ayni kefeye koymamak lazim .herkezin karakter yapisi bir degil kimi aile terbiyesi almis kimisi almak istememis benim esimde polis evli ve bekar arkadaslarinin hepsi terbiyeli isinde gücünde insanlar polislerin hepsinin dar görüslü olduguna nerden kanaat getirdiniz n biz onlarin ne sartlarfs calistiklarini bilemeyiz daha bir hafta önce elinde silah ve sarhos bi adam sokakta rasgele ates ediyor herkez kacacak delik ararken esim ve arkadaslari adamin üzerine üzerine gidiyorlar intihar edenimi ararsin madde kullanip kaldirimlara yatanimi ararsin yani hergün baska bir olay her isin kendine göre zorluklari var psikolojik olarak ne yasadiklarini bilemeyiz...

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Merhaba yazini smdi girdum.benim de 2 yillik bi iliskm var ve kendisi polis. Ne tesaduftur ki brnim babam da polis:)gel gelelim elbette bazi polisleri tenzih ediyorum ama polisler dengesiz.ciddi anlamda psiklojk dengeleri altust ve isin kotusu de inkar ederler.sakin ama sakin bi polise dengesiz deme yani:)bi de inanilmaz kiskanclar.supheciler ve sorgucular.benum sevglm ayni soruyu 20 farkli versiyonda soruyor yalan soyleyp soylemedgmi kontrol icin ve istedgn kadar hakli ol.polis egitimden mi kaynakli blmiyorum su ustyne cikip srni haksiz durumuna dusururler vr inanilmaz havalidirlar.butu kizlari elde edebilceklerini sanirlar.ve cidden beb capkin oldklarini dusunuyorum ve de iyi birer oyuncu da oldklarini dusunuyorum yalan soylemeyi iyi becerirler ve seni inandirirlar.ben bunlari polis tandklarim,polis srvgilim ve diger polis gozlemlerime dayanarak soyledm.dedigiim gibi saygszlk etmek istemm bazi polislrri tenzih ederim.bunlar benm fikirlerm.ve son bir sry daha dicem.hani erkekler ilgsizdir ya genelde polis olmayanlari kastediyorum.polisler siradan meslekli erkeklerden bin kat ilgisiz ve duygu sifir.yani polis biriyle berabersen sabirli olucan ve her seye hazir olacaksn.ama sunu diyemeden de gecemem.bu meslege saygm sonsuz vr brnce polisler daha iyi sartlarda gorev yapmayi hak ediyorlar.belki o zaman daha dengeli olabilerdi.onlari da anlamak lazim ama dedim ya sabir sabir sabirrrr.baska diyecek bi sry yok:))

ibret

ibreklik tespit kesinlikle harfiyen katılıyorum

Benim de bi aralar sevgilim polisti. Tenzih ederek soyluyorum ama geneli cahil oluyor. Cahil dediysem boyle herhangi bir entelektuel birikimi olmayan koyunden kalkip gelmis insanlar. Polis MYO'nun giris puanlari da buna etkili sanirim... Dolayisiyla bi sonradan gormelik oluyor. E burayi kazandik kizlarda uniformayi seviyor, uniformanin ekmegini yiyelim...

PMYO ogrencileri bence boyle... POMEM ve Akademi mezunlarinin tavirlarinda degisiklik olacagini dusunuyorum. Bu meslegin kiz tavlamak uniformayla caka satmak icin yapilmadiginin farkidalardir... kararsizliklik, yalan, gecmeyen depresiflik de mevcut. Allah sabir versin.

Benim eşim de polis..çoğunlukla işte,işte olmadığı vakit uykuda. Duygusallık ve romantiklik sıfır,inatçı ve kıskanç..sevgiliyken insanın gözüne görünmüyor olumsuz bazı şeyleri evlenince daha net görebiliyoruz maalesef.ama tüm polisler de aynıdır diyemem kişilik meselesi biraz da.

kesınlıkle kısılık meselesıııı.. Allaha sukur esım hıc oyle degıldır

arkadaşlar benim de bi sorum var erkek arkadaşım egm den ama nasıl dvranmalıyım bilmiyorum kendsi bakan korumada pek konuşamıyoruz yan yanayken cok cok iyiyiz ama ayrılınca pek konuşamıyoruz içimi kuskular alıyor acaba sevmiyormu istemiyormu diye bu düşünceler içinde olan tek kişi benmiyim

Benim eski nişanlımda polis çok sevmiştim çok değer vermiştim ama gerçekten verilen değeri anlamayacak kadar cahil bir insandı ben öğretmenim kendisi de rahat çalışmasına rağmen sürekli mesleğime laf ederdi ohh ne rahatsınız paranızda iyi gibi cümleler sürekli .. sabrettim seviyırum dedim doğu görevi çıkınca nişanlandık ama ordan bile hayatımı zehir etti ohhh siz yatın biz çalışalım öğlene kadar uyu sen gibi cümleler ..nişanlı bi kız gelecekteki evinden eşyalarından konuşmak ister dimi onun planlarnda başka mesleğe geçmek varmış özel üni okuyarak.benim psikolojim bozuldu.siz ne dersiniz ??

Benim eski nişanlımda polis çok sevmiştim çok değer vermiştim ama gerçekten verilen değeri anlamayacak kadar cahil bir insandı ben öğretmenim kendisi de rahat çalışmasına rağmen sürekli mesleğime laf ederdi ohh ne rahatsınız paranızda iyi gibi cümleler sürekli .. sabrettim seviyırum dedim doğu görevi çıkınca nişanlandık ama ordan bile hayatımı zehir etti ohhh siz yatın biz çalışalım öğlene kadar uyu sen gibi cümleler ..nişanlı bi kız gelecekteki evinden eşyalarından konuşmak ister dimi onun planlarnda başka mesleğe geçmek varmış özel üni okuyarak.benim psikolojim bozuldu.siz ne dersiniz ??

Kısa ama baya yoğun bi ilişkim oldu benimde, senin gibi öğretmenim. Baya ileri düzeydeymiş ilişkiniz ama bi konu ortak sanırım genele yaymayayım ama şahsen benim erkek arkadaşımda da diğer mesleklere karşı bi küçümseme vardı. Bi özgürlük anlayışı tutturmuş ki zaten sormayın gitsin adam kendi başına devlet benim isteklerim hayallerimi duyan Yok. Çok sevdim ama çok yıpratıcı oldu benim için. Garip bi kafa yapıları var. Biz onlara göre fazla hayalperest yada anaç kalıyoruz sanırım ya da İkinci bi ihtimal onların kaldıramayacağı kadar gerçekçiyiz

Sırf doğu görevi çıktı diye acele ettik biz de hata etmişim aklı geride kalmasın dedim ama kendi aklımdan oldum yaşadıklarımı kaldıramadım ayrılmayı bile doğru düzgün beceremedi ki kimse de arayıp ne oldu demedi ailesinden zor bi karardı ama doğru bi karardı

Son düzenleme:
Herşeyin hayırlısı. Belki düzelir üzme kendini. Bi yerden sonra kendini yıprattığınla kalıyosun o yüzden önce kendini düşün

Polis sevgili de bir garip eş de. İşinşn zorluğunu falan geçtim ama eğer ortamdan etkilenen biriyse ( ki öyle bir ortamdan etkilenmeyeni müzeye kaldırmak lazım) yeri gelir emir verir, yeri gelir en olmadık lafı eder, arkadaşıymışsın gibi saçmalar. Ve bunları farketmez bile.

Seversin, kendini korumayı başarmiştır amenna. Ama kocaman bir RİSK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…