melike_18 ne oldu sizin ilişkınız nasıl gıdıyor?????canım şimdien geçmiş olsun sana bende 3 aydır bırlıkteyım ve işten güçten eylemden mıtıngten uyumaya zor vakıt buluyor ve kendıne bıle zaman ayıramıyokı bana ayırsınhep benım çabam la gorusuyoruz
Hahaha kıyamam .. Ah bu Polis ve Subaylar yokmu .. Burunları düşse yerden alıp kaldırmazlarBi tane Komutan'da benim başımda var. Sinirle ayrılalım dedim beyimizin gururuna çok dokunmuş olsa gerek ki 1,5 aydır barışmadı ama ben onu seviyorum sessiz sedasız öyle köşede geri dönmesini bekleyeceğim.
-Sende araya fazla zaman koyma tatlım sen ara. Bide bence whatsappa sana bakmak için giriyordur
adaşımmm :) bız ne ıstediğimizi bılmıyoruz bence .hafta sonu ne yapıcaksın dedı bana o çalışıyordu mesaisi vardı. bende yeni bir mekan açılmış karaoke canlı müziğe falan giderım dedım. o da kafanı koparırım dedı. senın gezme anlayısın böyle ordan buraya surtmekmı dedı. bu sozu benı çok kırdı. ne halın varsa gör yazmış bana. bende gec saate kadar içtim ve gece yarısına kadar eglendım. 2 gundur ne o benı arıyor ne ben onu. whatsap ı hıc kullanmazdı. benım ıçın yüklemişti. sadece ben yazınca cevrımiçi olurdu ama sımdı ara ara cevrımiçi olusunu yakalıyorum...:) o gıcık gururundan arayamıooooo polis ya hasbam( 49:
Benim sevdiceğim de polis 12-24 çalışıyor. Tek sıkıntımız uyku saatlerimizin tersliği oluyor. Allah nasip kısmet ederse evlenirsek ben de hemşireyim nasıl ayarlıcaz şu uyku saatlerini bilmiyorum
adamlar napsın baksana miting zamanı hele ıyıce kızanlamışlardır:):):):):)valla kuzum burada bi kaç arkadaş karşı çıkabilir bana ama ne kadar polis tanıdıysam hepsi aklını cinsellikle bozmuş .. Buluğumuz site içerisinde emniyet var dolayısıyla aynı sitede oturan bi çok polis tanıdığım var .. Bi kaçı bana da yazmıştı tam iyi çocuk moduna girerken konuyu hep cinselliğe getirdiler. Bi taneside tam karşı dairede oturuyor, eve giren çıkan kız belli değil. Hemşire arkadaşlarım var onlarda aynı şekilde tam tanımaya çalışıyorlar adamlar yine cinsellik konusunu açıyor diyorlar. Hepsi elbetteki aynı değildir ama ben ve çevrem ki kızların karşısına çıkan polisler hep böyleydi
Yinede hakkında hayırlısı olsun ..
melike_18 ne oldu sizin ilişkınız nasıl gıdıyor?????
benim de polis erkek arkadaşım vardı. maalesef aldatma ile sona erdi. arkadaş çevresi içinde bulundum ve yine maalesef ki çok art niyetlilerin olduğunu gördüm. benim aldatıldığımı bildikleri halde ses çıkarmamışlar. çalışma şartları genelde zor. bir de ben tam gezi eylemleri zamanı çevik kuvvet ile görüşüyordum. pek düzenli bir sistemleri yok. sadık olduklarını düşünmüyorum, bilakis örneğin nöbet bekledikleri boş vakitlerinde bol bol kızları kesip benim yanımda dahi dedikodu yaparlardı. iyi niyetlilerini tenzih ederek belirtmeliyim ki genelde dar görüşlü ve fazla düşünmeyen insanlar. kendilerini geliştirmek için pek bir şey yapmıyorlar ya da engelleniyorlar diyelim. sokakta gerçekten görmek dahi istemediğimiz insanlarla uğraşmak zorunda oldukları için sinir sistemleri daha hassas gibi geldi bana. Allah yardımcıları olsun
Merhaba yazini smdi girdum.benim de 2 yillik bi iliskm var ve kendisi polis. Ne tesaduftur ki brnim babam da polis:)gel gelelim elbette bazi polisleri tenzih ediyorum ama polisler dengesiz.ciddi anlamda psiklojk dengeleri altust ve isin kotusu de inkar ederler.sakin ama sakin bi polise dengesiz deme yani:)bi de inanilmaz kiskanclar.supheciler ve sorgucular.benum sevglm ayni soruyu 20 farkli versiyonda soruyor yalan soyleyp soylemedgmi kontrol icin ve istedgn kadar hakli ol.polis egitimden mi kaynakli blmiyorum su ustyne cikip srni haksiz durumuna dusururler vr inanilmaz havalidirlar.butu kizlari elde edebilceklerini sanirlar.ve cidden beb capkin oldklarini dusunuyorum ve de iyi birer oyuncu da oldklarini dusunuyorum yalan soylemeyi iyi becerirler ve seni inandirirlar.ben bunlari polis tandklarim,polis srvgilim ve diger polis gozlemlerime dayanarak soyledm.dedigiim gibi saygszlk etmek istemm bazi polislrri tenzih ederim.bunlar benm fikirlerm.ve son bir sry daha dicem.hani erkekler ilgsizdir ya genelde polis olmayanlari kastediyorum.polisler siradan meslekli erkeklerden bin kat ilgisiz ve duygu sifir.yani polis biriyle berabersen sabirli olucan ve her seye hazir olacaksn.ama sunu diyemeden de gecemem.bu meslege saygm sonsuz vr brnce polisler daha iyi sartlarda gorev yapmayi hak ediyorlar.belki o zaman daha dengeli olabilerdi.onlari da anlamak lazim ama dedim ya sabir sabir sabirrrr.baska diyecek bi sry yok:))
Kısa ama baya yoğun bi ilişkim oldu benimde, senin gibi öğretmenim. Baya ileri düzeydeymiş ilişkiniz ama bi konu ortak sanırım genele yaymayayım ama şahsen benim erkek arkadaşımda da diğer mesleklere karşı bi küçümseme vardı. Bi özgürlük anlayışı tutturmuş ki zaten sormayın gitsin adam kendi başına devlet benim isteklerim hayallerimi duyan Yok. Çok sevdim ama çok yıpratıcı oldu benim için. Garip bi kafa yapıları var. Biz onlara göre fazla hayalperest yada anaç kalıyoruz sanırım ya da İkinci bi ihtimal onların kaldıramayacağı kadar gerçekçiyizBenim eski nişanlımda polis çok sevmiştim çok değer vermiştim ama gerçekten verilen değeri anlamayacak kadar cahil bir insandı ben öğretmenim kendisi de rahat çalışmasına rağmen sürekli mesleğime laf ederdi ohh ne rahatsınız paranızda iyi gibi cümleler sürekli .. sabrettim seviyırum dedim doğu görevi çıkınca nişanlandık ama ordan bile hayatımı zehir etti ohhh siz yatın biz çalışalım öğlene kadar uyu sen gibi cümleler ..nişanlı bi kız gelecekteki evinden eşyalarından konuşmak ister dimi onun planlarnda başka mesleğe geçmek varmış özel üni okuyarak.benim psikolojim bozuldu.siz ne dersiniz ??
Herşeyin hayırlısı. Belki düzelir üzme kendini. Bi yerden sonra kendini yıprattığınla kalıyosun o yüzden önce kendini düşünSırf doğu görevi çıktı diye acele ettik biz de hata etmişim aklı geride kalmasın dedim ama kendi aklımdan oldum yaşadıklarımı kaldıramadım ayrılmayı bile doğru düzgün beceremedi ki kimse de arayıp ne oldu demedi ailesinden zor bi karardı ama doğru bi karardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?