genelleme yapmak yakışmaz bence ilk yorumdan.Polisler Akp nin Esiri kölesi olduğu açıkca ortada.Tekbiri.Anladık da Şu rabia İşaretine Kıl oluyorum...!
mesaj tekrarı lerin eki ile genelleme yapmayınız bence..Polislerin nasil secildiklerini biliyoruz...
Sasirdiniz mi?!
Genelleneyle Alakası yok.. Görünen Ortada ,kimisi Korkuyor,kimisidegenelleme yapmak yakışmaz bence ilk yorumdan.
Genelleneyle Alakası yok.. Görünen Ortada ,kimisi Korkuyor,kimiside yalakalık peşinde..
Benim asil vurgum, onlari secen zihniyet ve onlarin zihniyeti ile es dusen polisler ve onlarin gorevlendirmeleri ...mesaj tekrarı lerin eki ile genelleme yapmayınız bence..
eyleme giden polisler özellikle seçilmiyor seçilselerdi benim tanıdıklarım gtmezdi evet belki aklınızda tam bir genelleme yapmak yok ama bariz cümleleriniz %100 ü kapsar nitelikte..bence siyasi yorumlar yapılırken kelimeler cımbızla seçilmeli ki değerleri olsun...şu topiğe beş dk bakayım dedim çok üzüldüm açıkcası...Benim asil vurgum, onlari secen zihniyet ve onlarin zihniyeti ile es dusen polisler ve onlarin gorevlendirmeleri ...
Eyleme gonderilen polisler oyle rastgele secilmiyor, genelleyen onlar, ben degil...
evet ya. nasııl bakıyorlar öyleçalışanlar şoka girmiş
Sizin hassasiyetinizi anlayabiliyorum ama ne yazik ki yillardir maruz kalinan durum bu olunca ve yapilmak istenen de ortada olunca ortaya bu cevaplar cikiyor... Bu insanlarin genelleme sevdasi degil, yasadiklari, deneyimledikleri ve okuduklari...eyleme giden polisler özellikle seçilmiyor seçilselerdi benim tanıdıklarım gtmezdi evet belki aklınızda tam bir genelleme yapmak yok ama bariz cümleleriniz %100 ü kapsar nitelikte..bence siyasi yorumlar yapılırken kelimeler cımbızla seçilmeli ki değerleri olsun...şu topiğe beş dk bakayım dedim çok üzüldüm açıkcası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?