Polis üniversiteye Rabia ve tekbir işaretiyle girdi

iyice saçmalar oldu insanlar sadece polisler değil herkes

sapla samanı birbirine karıştırmışlar

oraya operasyona gitmişsin rabia noluyo tekbir noluyo cihat çağrısı var sanki tövbe tövbe

Genelleneyle Alakası yok.. Görünen Ortada ,kimisi Korkuyor,kimiside
O arkadaşı ve bütün polisleri haksız suçlamayalım. Resimde tam belli değil o işareti yaptıkları. Rabia işareti el havaya kaldırılarak yapılmıyor bildiğim kadarınca. Eğer yapılmışsa o da yapanın veya yapanların ayıbı. Derhal soruşturma açılsın

hala saptırma çalışmaları ya hu! bi tarafını ışid deldi delecek bi tarafında beceriksiz pkk'lılarla bile basedemediğin ortada. sana ne mısırdan sana ne rabia'dan. polis memurunu bırak görevini yapsın akp. ve nedense bizim ülkemizde en sert şiddet solculara ve öğrencilere. odtülü gördüler mi biber gazı akıllarına geliyo. doğudaysa önce baslarına kırk tas yiyecekler snra müdahale

helallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

neden helal dedinizki yapmamışta olunabilir deniliyor
Helal dedim çünkü polise gına geldi artık ve polisi hükümetin ordusuymuş gibi gösteren medyaya inanan arkadaşlarımıza karşı söyledim yaapmislarsa da helal olsun ve bu ulkenin evlatları olan polise sahip mi çıkılıyor sizce yapsınlar onlar da gostersinler gövde gosterilerini ben de öğrenci oldum ama bu üniversitede ki öğrenciler gibi olmadım yeter bence polisimize helaallllll yapsınlar...

polisin o şekilde davranması suçmuşki,yapmamışlardır medyanın abartması,poliste devletin memuru,kendi başınahareket edemez..nasıl emir geliyorsa ona uymak zorunda..

Kimin kime hakkı geçtiyse; hakkı geçenin hakkı haram olsun.

polisin o şekilde davranması suçmuşki,yapmamışlardır medyanın abartması,poliste devletin memuru,kendi başınahareket edemez..nasıl emir geliyorsa ona uymak zorunda..
Haklı olabilirsiniz elbette ama ben o gezi parkı olaylarında onların neler çektiğini gördüğüm için egomu tatmin etmek adına helaallllll dedim evet onlar emir kulu doğru.

polisten (hepsini kastetmiyorum) askeriyenin kozmik odasına girerken o kapıda sirenleri açık yıllarca altta kalmışlığın kompleksiyle yaptığı hareketlerden dolayı nefret etmiştim. karsındaki düşman değil senin ülkeni koruyan vatan evladı ama içindeki kini kustu resmen. doldurusa gelen personeli olan bi kurum olduğunu düşünüyorum bu hareketler beni şaşırtmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…