- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi vargasabreu
-
Kades HDP daha yeni baraji gecip meclise geldi, daha ne oldugunu yeni yeni ögrenmek isterken felaketler arka arkaya geldi.
Tamam.
hayatım karıştırıyorsun sen öcalan teslim edildiğinde ecevit ve bahçeli idi başta ve öcalanı verirlerken..asılmayacak diye teslim edildi( kii bence ecevit hükümeti şirin gösterilmek için yapılmış bir oyundur o teslim işi.).akp hükümeti zamanında oylamaya sunulan idamın kalkması için oylar verilmiştir ve kalkmıştır.. ve bilirsinki basında çok övgüler almıştır bu idamın türkiyeden kalkması.. karıştırmayalım bazı şeyleri..(üff yaaa bann yemek istemiyorumm hadi bana siyasetten eyvallahh..Kimler kaç oyla idamın kaldırılmasına evet demiş;
AKP 41 Evet, ANAP 76 Evet ,DSP 55 Evet, DYP 65 Evet ,SP 22 Evet YTP 50 Evet, Bağımsız ve diğer 11 Evet.AB Uyum Yasalarının kabulü kapsamında, TBMM’de sadece MHP’nin red oyuna karşılık diğer bütün partilerin evet oylarıyla 3 Ağustos 2002’de kabul edilen 4771 no’lu idam cezası kaldırıldı.
"Bu çok büyük bir başarıdır. Ben, burada özellikle TBMM’yi takdir ediyorum, alkışlıyorum. " AKP Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN (Hürriyet Gazetesi- 3 Ağustos 2002)
"başkan aponun heykelini dikeceğiz heykelini" diyen demirtaş değil de başkasıymıydı ki?daha ne olduğunu anlıyamadı mı bu biraz komik olmuş kabul edilemez olmuş...
ne demek ne olduğunu anlıyamadılar o kadar planlı ki yaptıkları aylar hatta yıllar öncesinden hazırlıkları var.
bunları da tek tek yapıyorlar.koalisyona girme çabası bunlar
bunlar tekrar ülkeyi bölme eylemleri
o kadar planlı ki yaptıkları,bugün şehidimiz var binbaşı ve eşi yaralı gidip vurdular bu bile planlı allah korusun daha neler olucak inşallah olmasın
hdp biz sırtımızı örgüte bağladık diyen bir parti ve Demirtaş pkk nın kuklası kandil ve imralının sözcüsü lanet olsun bunlara destekçilerine herşeyleri ayarlı planlı
"başkan aponun heykelini dikeceğiz heykelini" diyen demirtaş değil de başkasıymıydı ki?
Hmm hmmBenim hakkimda yorum yapma. Susuyorum diye iyice tepeme ciktiniz.
hayatım karıştırıyorsun sen öcalan teslim edildiğinde ecevit ve bahçeli idi başta ve öcalanı verirlerken..asılmayacak diye teslim edildi( kii bence ecevit hükümeti şirin gösterilmek için yapılmış bir oyundur o teslim işi.).akp hükümeti zamanında oylamaya sunulan idamın kalkması için oylar verilmiştir ve kalkmıştır.. ve bilirsinki basında çok övgüler almıştır bu idamın türkiyeden kalkması.. karıştırmayalım bazı şeyleri..(üff yaaa bann yemek istemiyorumm hadi bana siyasetten eyvallahh..
Senin açtığın konuların tarafı belli. Senin tarafın belli ondan tepki alıyorsun. ...Ikiyuzlu siyasetlerinden gina geldi duka gercekten. Paylastigim haberin hesabini verecegim insanlara da bak. Ayrica yonetim nerede hicbi seye el atmiyor.
aynen öyle bilerek yapıyorsun
Tamam farzedelim ki bilerek yapiyor size niye bu kadar dert oldu ? Siz burda chpyi mhpyi hdpyi karalayan haberler aciyosunuz ve bilerek yapiyosunuz bunu . Farzedelim ki nancy de polis karsiti, siz istediginiz konulari acip yorum yapabiliyosunuz altinda da karsit gorusluleri paralayabiliyosunuz da nancy neden konu acamasin ? bilerek yapmasindan veya yapmamasindan size ne ? istedigini yapar istedigi gibi konu da acar. Buna siz karisamazsiniz yargilayamazsiniz da. Karsit fikriniz varsa altina yazar susarsiniz burda nancy icin bilerek yapiyosun diyerek ustune gitme curetini kendinizde bulamazsiniz.
sakin ol matmazalim.. valla değmez kız celallenmeye..ooooo çok korktummm avukat hanım...
saldırıyorsun da ne için komik oldu :)))
ben Nancy konu açma mı dedim ? neden açtın mı dedim ?
bilmem farkındamısınız hoş sizin farkındalığın başka türlü ya neyse şehitler varken ve bunların içinde polis varken bu tarz tepkiler çekicegi belliyken polisi kötülemek amaçlı konu açmasını bilerek yaptın dedim.yorumları da öyle
yoksa neden açtın demedim.
ben konu açarım aynen kimse kimseye karışamaz sizde benim konularıma bakarsanız bu ülke nin durumu günlük olanlar şehitlerimiz ve ülke bütünlüğüyle ilgili haberler açıyorum yani söz konusu TÜRKİYE onun için açıyorum sizin gibi başka başka sebeplerden ötürü değil canım
neden benim konularımı gördün de bir kez bile şehit haberleri için yorum yapmadın da polisi kötülemek için yorumları sıralıyorsunuz.görüşün yada fikirim başka olabilir bilemem
ama sizde kime ne yazıcagıma kime ne diyeceğime karışamazsınız.yorumları alıp yorumlar yapıyorsunuz ben bir şey diyormuyum.
başkasına karışamazsın derken sen benim yazdıklarıma konularıma kime ne yazdığıma hiiiiççççççççç karışamazsın
ooooo çok korktummm avukat hanım...
saldırıyorsun da ne için komik oldu :)))
ben Nancy konu açma mı dedim ? neden açtın mı dedim ?
bilmem farkındamısınız hoş sizin farkındalığın başka türlü ya neyse şehitler varken ve bunların içinde polis varken bu tarz tepkiler çekicegi belliyken polisi kötülemek amaçlı konu açmasını bilerek yaptın dedim.yorumları da öyle
yoksa neden açtın demedim.
ben konu açarım aynen kimse kimseye karışamaz sizde benim konularıma bakarsanız bu ülke nin durumu günlük olanlar şehitlerimiz ve ülke bütünlüğüyle ilgili haberler açıyorum yani söz konusu TÜRKİYE onun için açıyorum sizin gibi başka başka sebeplerden ötürü değil canım
neden benim konularımı gördün de bir kez bile şehit haberleri için yorum yapmadın da polisi kötülemek için yorumları sıralıyorsunuz.görüşün yada fikirim başka olabilir bilemem
ama sizde kime ne yazıcagıma kime ne diyeceğime karışamazsınız.yorumları alıp yorumlar yapıyorsunuz ben bir şey diyormuyum.
başkasına karışamazsın derken sen benim yazdıklarıma konularıma kime ne yazdığıma hiiiiççççççççç karışamazsın
Evet avukatiyim cunku nancy benim reelde de arkadasim. Yazdiginiza da bu yuzden karisirim. Surdurmeye niyetim yok ben soylicegimi soyledim gerisi sizin bileceginiz is. Iyi gunler.
sakin ol matmazalim.. valla değmez kız celallenmeye..
O evde zor tutulan yuzde elli var ya asker yerine cepheye onlar gitsin. Masum askerler olmemis olur bu duruma canak tutanlar mertliklerini cephede gostermis olurlar. klavyeden kahraman asker yazmak kolay.
Kades HDP daha yeni baraji gecip meclise geldi, daha ne oldugunu yeni yeni ögrenmek isterken felaketler arka arkaya geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?