Polisin kovaladığı 11 yaşındaki çocuk 7. kattan düşerek can verdi!

Kades HDP daha yeni baraji gecip meclise geldi, daha ne oldugunu yeni yeni ögrenmek isterken felaketler arka arkaya geldi.

daha ne olduğunu anlıyamadı mı bu biraz komik olmuş kabul edilemez olmuş...

ne demek ne olduğunu anlıyamadılar o kadar planlı ki yaptıkları aylar hatta yıllar öncesinden hazırlıkları var.

bunları da tek tek yapıyorlar.koalisyona girme çabası bunlar

bunlar tekrar ülkeyi bölme eylemleri

o kadar planlı ki yaptıkları,bugün şehidimiz var binbaşı ve eşi yaralı gidip vurdular bu bile planlı allah korusun daha neler olucak inşallah olmasın

hdp biz sırtımızı örgüte bağladık diyen bir parti ve Demirtaş pkk nın kuklası kandil ve imralının sözcüsü lanet olsun bunlara destekçilerine herşeyleri ayarlı planlı

hayatım karıştırıyorsun sen öcalan teslim edildiğinde ecevit ve bahçeli idi başta ve öcalanı verirlerken..asılmayacak diye teslim edildi( kii bence ecevit hükümeti şirin gösterilmek için yapılmış bir oyundur o teslim işi.).akp hükümeti zamanında oylamaya sunulan idamın kalkması için oylar verilmiştir ve kalkmıştır.. ve bilirsinki basında çok övgüler almıştır bu idamın türkiyeden kalkması.. karıştırmayalım bazı şeyleri..(üff yaaa bann yemek istemiyorumm hadi bana siyasetten eyvallahh..

"başkan aponun heykelini dikeceğiz heykelini" diyen demirtaş değil de başkasıymıydı ki?

"başkan aponun heykelini dikeceğiz heykelini" diyen demirtaş değil de başkasıymıydı ki?

hdp li cani milletvekili Zeydan yani pkk lı katil dün açıklama yaptı pkk sizi tükrügüyle bogucak diye bugün kimse bir şey yapamıyor

neden mi çünkü milletvekili dokunulmazlığı var ve o katili kim vekil yaptı.pkk zihniyeti ve ATATÜRKÇÜ yüm deypte emanet oy diyen ne mantıkla o oyları attıkları belli olanlar yaptı.
utansınlar ve vicdanları sorgulasın tabi eger varsa

burda pkk leyinde yorum yapılıyor ve deniyor ki pkk diyecekler demeye gerek yok ki kişi kendini belli ediyor

Neyi karıştırıyorum?Ben ecevit ve bahçeli başta değildi mi yazdım ki bana bunu yazma gereği duydun? bu bilgiler internette yar alan bilgiler.Asılmama şartı ile verildi ve daha sonra meclis çoğunluğu ile idam kaldırıldı ve oy kullanan partiler arasında akp de var eğer zoruna giden bu ise.Karışan ne??Muhalefetinde mantıklısı gerek..

aynen öyle bilerek yapıyorsun

Tamam farzedelim ki bilerek yapiyor size niye bu kadar dert oldu ? Siz burda chpyi mhpyi hdpyi karalayan haberler aciyosunuz ve bilerek yapiyosunuz bunu . Farzedelim ki nancy de polis karsiti, siz istediginiz konulari acip yorum yapabiliyosunuz altinda da karsit gorusluleri paralayabiliyosunuz da nancy neden konu acamasin ? bilerek yapmasindan veya yapmamasindan size ne ? istedigini yapar istedigi gibi konu da acar. Buna siz karisamazsiniz yargilayamazsiniz da. Karsit fikriniz varsa altina yazar susarsiniz burda nancy icin bilerek yapiyosun diyerek ustune gitme curetini kendinizde bulamazsiniz.

Bi insani siyasi gorusunden tercihlerinden dolayi yargilayamazsiniz. Ama nancy burda hdpye bikez oy verdi diye de linc edilemez. Sizin bayildiginiz parti insanlari bu hale getirdi ve bu kadar olumun sehidin sebebi tamamen akpnin yuce divan korkusudur. Bu kadar saf olmayin. Ya da sizin kaynaginiz da kesilecek diye korkuyosunuz bilemedim simdi. Senelerdir ocalanla gorusen sanki ebemdi de simdi aradan siyrilip milliyetci oluverdiniz. Once kendinize bakicaksiniz. Yillardir oy verdiginiz adamlar terorist basina sayin dedi . Bu hitaptan rahatsizsaniz samimiyetinizi sorgulayin.

Oyle yargilarsaniz bin kati yargilanirsiniz. Yolsuzluklari hirsizliklari unutmadik. O evde zor tutulan yuzde elli var ya asker yerine cepheye onlar gitsin. Masum askerler olmemis olur bu duruma canak tutanlar mertliklerini cephede gostermis olurlar. klavyeden kahraman asker yazmak kolay.

ooooo çok korktummm avukat hanım...

saldırıyorsun da ne için komik oldu :)))

ben Nancy konu açma mı dedim ? neden açtın mı dedim ?

bilmem farkındamısınız hoş sizin farkındalığın başka türlü ya neyse şehitler varken ve bunların içinde polis varken bu tarz tepkiler çekicegi belliyken polisi kötülemek amaçlı konu açmasını bilerek yaptın dedim.yorumları da öyle

yoksa neden açtın demedim.

ben konu açarım aynen kimse kimseye karışamaz sizde benim konularıma bakarsanız bu ülke nin durumu günlük olanlar şehitlerimiz ve ülke bütünlüğüyle ilgili haberler açıyorum yani söz konusu TÜRKİYE onun için açıyorum sizin gibi başka başka sebeplerden ötürü değil canım

neden benim konularımı gördün de bir kez bile şehit haberleri için yorum yapmadın da polisi kötülemek için yorumları sıralıyorsunuz.görüşün yada fikirim başka olabilir bilemem

ama sizde kime ne yazıcagıma kime ne diyeceğime karışamazsınız.yorumları alıp yorumlar yapıyorsunuz ben bir şey diyormuyum.

başkasına karışamazsın derken sen benim yazdıklarıma konularıma kime ne yazdığıma hiiiiççççççççç karışamazsın

Haberleri mi yaristiriyoruz ? Gecen 15 pkk li saldiri yapamadan gozaltina alindi haberi paylasildi.Herkes oh olsun hainler kallesler dedi.Isin asli bugun cikti.Adamlar dugune gidiyormus ve serbest birakildilar.Simdi burda konu sahibi neden suclansin.Bi silkelenin kendinize gelin yahu.

sakin ol matmazalim.. valla değmez kız celallenmeye..

Evet avukatiyim cunku nancy benim reelde de arkadasim. Yazdiginiza da bu yuzden karisirim. Surdurmeye niyetim yok ben soylicegimi soyledim gerisi sizin bileceginiz is. Iyi gunler.

Evet avukatiyim cunku nancy benim reelde de arkadasim. Yazdiginiza da bu yuzden karisirim. Surdurmeye niyetim yok ben soylicegimi soyledim gerisi sizin bileceginiz is. Iyi gunler.

ne güzel arkadaşlığınız daim olsun ama birini suçlarken yada polemik çıkarmaya çalışırken daha dikkatli olun ne yazıldığına ne dendiğine iyi bakın okuyun

öyle denize dalar gibi alıntı yapılıpta konu dallandırılıp budaklandırılmaz....arkadaşa karışma derken bir başkasına da karıştığını bilmem gerekir.

aynen bende söyledim söyleyecegimi...anlıyana

sakin ol matmazalim.. valla değmez kız celallenmeye..

canım ama karışamazsın ne yazarsa yazar konu açar diyor.

konusunu açsın sanki ben açma dedim ama zihniyet niyet farklı olunca yorumlarda böyle farklı oluyor...

sadece gülüyorum.o kadar ha bide bir şey yaparken önce kendine bakıcaksın sonra karşıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…