Polisin kovaladığı 11 yaşındaki çocuk 7. kattan düşerek can verdi!

hapishaneye sokanlar mhp ve ecevit zamanındaydı değilmi.. ve çözüm süreci adı altındada 2 senedir pkk vurulmuyordu yani operasyon yoktu..balık hafızamı...????

Yok yani bu kadarmi balik hafizasi var bizde. Simdi hic kimse gecmisi hatirlamiyormu ?
Hafiza kaybinami ugradi herkes ?
Bu iki canavari kim yaratti diyorum size ????
Neden 13 sene iktidar süresinde hersey iyiydi !!! Simdi ne olduda hem ISID, hem PKK kötü oldu ?
Bu AKP degilmiydi ikisini destekleyen ????

Kimse hatirlamiyor ama !!!!

Sadece onu değil hdp nin de ne denli iki yüzlü ve namert siyaset yaptığını da kimse hatırlamıyor.akp liler zaten hdp baraji geçer geçmez birden milliyetçi oluvermislerdi şaşkınlıkla izlemiştik.

Hep yazdım bu ülkeyi akp ve hdp kolkola felakete sürüklüyor.

Anne baba olmak herkesin harcı değil..

Niye idam edilmedi o zaman ?
Cünkü Emir yüksek yerden geldi degilmi ? Amerika dediki kattiyen elleyemezsin dedi.

Kades HDP daha yeni baraji gecip meclise geldi, daha ne oldugunu yeni yeni ögrenmek isterken felaketler arka arkaya geldi.

arkadaşlar biz birbirimizi suçlarken evladını sokağa salip zerre ilgilenmeyen nelere alet olduğunun farkında dahi olmayan insanların çocukları tarafından asker polis taşlanip molotof atilirken bakalım kaç şehit çocuğu daha baba diye feryat edecek.

Evet 15 subat 1999`da yakalandi.
2001 `de AKP basa geldi neden simdiye kadar beslediler diyorum bende. Sayin Öcalan diyordu Cumhurbaskanimiz.

10 yaşındaki çocuk hayatını kendi seçmedi.
hükümet geçmişte taş atan çocuklara kanun getirirken alkışlıyordu akpliler. suç işleyen çocuklar yakalanıp salıveriliyor ya da işkence ediliyor nerede eğitim, topluma kazandırma? salıverilmesini mi alkışladınız. soruşturması henüz bitmemiş, kurban ölen çocuk onu suçlayın aferin. günahlarından böyle arınacağını zannediyor terörü bu günlere getirenler.

diğerlerine gelince şimdiye kadar çözüm sürecini alkışlamadınız mı? buyrun çözüm. terörü şehirleşmeye kadar büyüttü bunu övdünüz. sonuca üzülmek yetse keşke sürece neden sözünüz yok?

her iki kesimin de birbirinden farkı yok. birlik olup asker polis çocuk vatandaş yitirdiklerimize üzülmemiz, sahip çıkmamız gerekiyor.

Evet 15 subat 1999`da yakalandi.
2001 `de AKP basa geldi neden simdiye kadar beslediler diyorum bende. Sayin Öcalan diyordu Cumhurbaskanimiz.

imzaları var çünkü teslim ederiz kesinlikle asmayacaksınız. bahçeli, ecevit , yılmaz, ya amarika salak mı versin paşa paşa

Eline sağlık çok güzel yazmışsın. Birazdan Pkk'lı ilan edilebilirsin ama dikkat.

ne alaka nanyc sadece sordum şunu demek istedim haberler çıkar aslolan haberin doğruluğudur..
Haberin dogrulugunu kim kanitliyor peki? Senin bahsettigin haber dogruysa kanitlariyla birlikte sun o zaman. Ben paylastigim haberin dogrulugunu bilmedigim icin kanit sunamam. Sadece haber paylastim. Ama bundan sonra sadece hukumet yanlisi haberler paylasayim altinda ikiyuzlu siyaset cevirelim. Siz mutlu, ben mutlu.

imzaları var çünkü teslim ederiz kesinlikle asmayacaksınız. bahçeli, ecevit , yılmaz, ya amarika salak mı versin paşa paşa

Kimler kaç oyla idamın kaldırılmasına evet demiş;

AKP 41 Evet, ANAP 76 Evet ,DSP 55 Evet, DYP 65 Evet ,SP 22 Evet YTP 50 Evet, Bağımsız ve diğer 11 Evet.AB Uyum Yasalarının kabulü kapsamında, TBMM’de sadece MHP’nin red oyuna karşılık diğer bütün partilerin evet oylarıyla 3 Ağustos 2002’de kabul edilen 4771 no’lu idam cezası kaldırıldı.

"Bu çok büyük bir başarıdır. Ben, burada özellikle TBMM’yi takdir ediyorum, alkışlıyorum. " AKP Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN (Hürriyet Gazetesi- 3 Ağustos 2002)

hayatım ben onunda gerçek olup olmadığını bilmiyorum ve ben hiç haber paylaşmadım paylaşmamda çünkü gerçek midir değilmidir bilemem .. kiii bana göre evet bu çocuk ve kendi oğlum geldi gözlerimin önüne nasıl bir anne babalar kii evlatlarını atabiliyorlar ateşe eğitim diyoruz ama olmuyor nancy almıyorlar bu eğitimi.. evet çocuk daha 11 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…