- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi vargasabreu
-
hapishaneye sokanlar mhp ve ecevit zamanındaydı değilmi.. ve çözüm süreci adı altındada 2 senedir pkk vurulmuyordu yani operasyon yoktu..balık hafızamı...????Simdiye Kadar PKK`ya karsi hic bir eylem yapilmadi. Öcalana, bizim su anki Cumhurbakanimiz " Sayin Öcalan " dedi. Ona güzel bir hapishaneye soktular en güzel sekilde baktilar. Öylemiydi, öyle degilmiydi ?
Balik hafizali olmayalim lütfen !
Kimse hatirlamiyor ama !!!!
Anne baba olmak herkesin harcı değil..Aslında siyasi konulara burada ç girmek istemiyorum ama bu kez yazmadan edemedim.her seyden önce ölen 11 yaşında bir çocuk Allah rahmet eylesin. Çocuklara sahip çıkması gerekenler kesinlikle aileler bu yaştaki çocukları kandırmak o kadar kolay ki.
Ben de Ankara'da olayların çok olduğu bir bölgede oturuyorum.7 yaşındaki çocuğun bile eline taş alarak polise attığını görüyorum o çocuğun ailesi ortalıkta yok çocuğunu salmış dışarıya gerisi mevlam kayıra çocuğunun ne yaptığından haberi bile yok. Oğlumda öyle şeyler anlattı ki kendi kulaklarıyla duymuş.çocuklara polislere taş atmaları için para veriyorlarmış .Ön sıralarda durursanız şu kadar ortalarda durursanız biraz daha az arkalarda dururlarsa daha az(ne kadar olduğunu biliyorum ama buraya yazmak istemedim).Polisin her yaptığının doğru olduğunu savunamam elbet onlarında yanlışları var ama gördüğüm ve duyduğum şeyleri de inkar edemem.
Niye idam edilmedi o zaman ?
Cünkü Emir yüksek yerden geldi degilmi ? Amerika dediki kattiyen elleyemezsin dedi.
Bunu kabul etmiyorum çünkü Demirtaş apo liderimiz pkk dan kopmayız vs...içerikli çok konuşma yapmıştı. Yani hersey çok netti.Kades HDP daha yeni baraji gecip meclise geldi, daha ne oldugunu yeni yeni ögrenmek isterken felaketler arka arkaya geldi.
Cunku ben onu gormemistim paylastigimda. Hedef gostermeye yer ariyorsunuz.Bir polisin kovaladığı haber var ..birde pkk nın camdan attığı haber var nancy ama ne ilginçtirki sen polisin kovaladığı olan haberi paylaşmışsın..
Evet 15 subat 1999`da yakalandi.
2001 `de AKP basa geldi neden simdiye kadar beslediler diyorum bende. Sayin Öcalan diyordu Cumhurbaskanimiz.
ne alaka nanyc sadece sordum şunu demek istedim haberler çıkar aslolan haberin doğruluğudur..Cunku ben onu gormemistim paylastigimda. Hedef gostermeye yer ariyorsunuz.
30 senedir bir savas var ve isteseydik cözemezmiydik bu konuyu diyorsunuz ? Her akli mantigi yerinde olan bilirki, insan isterse daglari taslari deler, bir bu sorunumu cözemedik öylemi ?
Ha bu arada ISID e laf söyleyen yok ? ha pardon, unuttum, biz onlarin destekcisiydik degilmi ? Onlarin adi altinda caktirmadan baraji gectikleri icin bir anda PKK hedef oldu.
Neden daha önceleri PKK yi vurmadiniz ?
Neden o kadar insan ölmelerine göz yumdunuz ? Cumhurbaskanimiz ona " Sayin ÖCALAN " demisti, ne Cabuk unuttunuz ?
Selo baraji gecincemi korktunuzda akliniza simdi PKK yi vurmak geldi ?
PKK 13 senedir vurulmadida simdimi vuruluyor ?
Ben PKK yanlisi degilim, ama bunu daha önceleri yapsalardi inandirici olurdu, simdi sadece gülüyorum. Vay kurnazlar sizi vay. Kurani eline aldin yine oy toplayamadin.
Ama HDP baraji gecince tehlike canlari sizin icin caldi. Sanki PKK yeni türedide yeni ortaya cikti gibi, yahu 13 senedir neden daha önce vurmadiniz ?
Neden simdi ???
Haberin dogrulugunu kim kanitliyor peki? Senin bahsettigin haber dogruysa kanitlariyla birlikte sun o zaman. Ben paylastigim haberin dogrulugunu bilmedigim icin kanit sunamam. Sadece haber paylastim. Ama bundan sonra sadece hukumet yanlisi haberler paylasayim altinda ikiyuzlu siyaset cevirelim. Siz mutlu, ben mutlu.ne alaka nanyc sadece sordum şunu demek istedim haberler çıkar aslolan haberin doğruluğudur..
Cunku ben onu gormemistim paylastigimda. Hedef gostermeye yer ariyorsunuz.
Tamam.çünkü hedef gösteriyorsun bunu da bilerek yapıyorsun Nancy ..
imzaları var çünkü teslim ederiz kesinlikle asmayacaksınız. bahçeli, ecevit , yılmaz, ya amarika salak mı versin paşa paşa
hayatım ben onunda gerçek olup olmadığını bilmiyorum ve ben hiç haber paylaşmadım paylaşmamda çünkü gerçek midir değilmidir bilemem .. kiii bana göre evet bu çocuk ve kendi oğlum geldi gözlerimin önüne nasıl bir anne babalar kii evlatlarını atabiliyorlar ateşe eğitim diyoruz ama olmuyor nancy almıyorlar bu eğitimi.. evet çocuk daha 11 yaşındaHaberin dogrulugunu kim kanitliyor peki? Senin bahsettigin haber dogruysa kanitlariyla birlikte sun o zaman. Ben paylastigim haberin dogrulugunu bilmedigim icin kanit sunamam. Sadece haber paylastim. Ama bundan sonra sadece hukumet yanlisi haberler paylasayim altinda ikiyuzlu siyaset cevirelim. Siz mutlu, ben mutlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?