- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
- Konu Sahibi vargasabreu
-
kesinlikle ve kesinlikle hdp meclise girdi iyice yüz buldular bende kürdüm ama hiç birzaman bölücülük yapmadık devlete milllete askere polise zarar gelsin istemedik.Ezilenlerin hor görülenlerin başkanı (!)selo başkan tatilde güneşlenirken işte böyle canlar gider uyanın uyanınŞimdi kürtler face vs gruplarında şehit haberlerine sevinip ooh içimin yağları eridi diyorlar iyi açın gözünüzü. Doğuda aileler 10 çocuk yapıp sokağa salıyor cocukların beyni yıkanıyor 10 yaşlarındaki çocuk molotofu ne bilsin? ama bunlar büyüyünce askeri şehit etmeye aday bunuda unutmayın. Askerlere yapılan hain saldırılardan dolayı haberleri izlerken benim gözlerim dolarken ailesi napsın? Allah devlete zeval vermesin ülkeyi bölmelerine izin vermesin. Ha bu arada hdp olayın içine girdi bunlar fazlalaştı dikkatinizi çekerim.
Bizim yapmamiz gereken cocuklara örgütün ic yüzünü gostermek. Bu da nefretle yaklasarak olmaz. Sevgiyle olur
Bir polisin kovaladığı haber var ..birde pkk nın camdan attığı haber var nancy ama ne ilginçtirki sen polisin kovaladığı olan haberi paylaşmışsın..Sanki haberi ben yazdim da gelip burda ortaligi karistirmayin dogrulugunu bilmeden diyorsunuz. Benim karsima boyle bir haber cikti, ben de paylastim. Muhabir degilim, yetkili degilim gidip orada arastirma yapayim. Hayret bi seysiniz. Yorum yazmayi birakmistim. Haber de paylasmayacagim bundan sonra burada. Buyurun bazilarinin tekelinde konusulsun siyaset.
13 senemi...
30 senedir bir savas var ve isteseydik cözemezmiydik bu konuyu diyorsunuz ? Her akli mantigi yerinde olan bilirki, insan isterse daglari taslari deler, bir bu sorunumu cözemedik öylemi ?
Ha bu arada ISID e laf söyleyen yok ? ha pardon, unuttum, biz onlarin destekcisiydik degilmi ? Onlarin adi altinda caktirmadan baraji gectikleri icin bir anda PKK hedef oldu.
Neden daha önceleri PKK yi vurmadiniz ?
Neden o kadar insan ölmelerine göz yumdunuz ? Cumhurbaskanimiz ona " Sayin ÖCALAN " demisti, ne Cabuk unuttunuz ?
Selo baraji gecincemi korktunuzda akliniza simdi PKK yi vurmak geldi ?
PKK 13 senedir vurulmadida simdimi vuruluyor ?
Ben PKK yanlisi degilim, ama bunu daha önceleri yapsalardi inandirici olurdu, simdi sadece gülüyorum. Vay kurnazlar sizi vay. Kurani eline aldin yine oy toplayamadin.
Ama HDP baraji gecince tehlike canlari sizin icin caldi. Sanki PKK yeni türedide yeni ortaya cikti gibi, yahu 13 senedir neden daha önce vurmadiniz ?
Neden simdi ???
bunları kim salıyor meydanlara ölüncede bunlarr ÇOCUKK diye bağırıyoruz burdaaa.. (ve evet çocuk bunlar)Eki Görüntüle 1592328 Benim çocuk anlayışım bu değil... doğur doğur sal sokağa... başına bi iş gelince hemen polise taş at. Yok böyle bii dünya onlarda çok merakliydi. Gece gündüz magandalarla uğraşmaktan. Adam nisanlanacakmis, bu olaylar yüzünden izinler iptal olmuş. . ADAM ÖLDÜ BE ÖLDÜ. Onların nasıl psikolojisi var, stres altındalar. Her gün can korkusu ile yaşıyorlar. Bu haber sadece polisin üstüne yüklenmek için çıkmış bi haber arkadasda zaten o amaçla paylaşmış...
Simdiye Kadar PKK`ya karsi hic bir eylem yapilmadi. Öcalana, bizim su anki Cumhurbakanimiz " Sayin Öcalan " dedi. Ona güzel bir hapishaneye soktular en güzel sekilde baktilar. Öylemiydi, öyle degilmiydi ?
Balik hafizali olmayalim lütfen !
Simdiye Kadar PKK`ya karsi hic bir eylem yapilmadi. Öcalana, bizim su anki Cumhurbakanimiz " Sayin Öcalan " dedi. Ona güzel bir hapishaneye soktular en güzel sekilde baktilar. Öylemiydi, öyle degilmiydi ?
Balik hafizali olmayalim lütfen !
evet ve bunu diyenlerden biride bendim.. evet oy vermedim ama istedimki seslerini mecliste çıkarsınlar söz sahibi olsunlar dertleri neymiş söylesinler o yöreyi iyi tanıdıklarından orayı ve insanlarını güçlendirmek adına istedim .. ama ama amaHdp meclise girdi dağdan meclise indi artık terör en azından şehit haberlerine yol açmaz bakın dağda değiller bırakın mecliste temsil edilsin diyenler vardi buyrun artık hem mecliste hem dağda hem şehrin en ortasındalar.
30 senedir bir savas var ve isteseydik cözemezmiydik bu konuyu diyorsunuz ? Her akli mantigi yerinde olan bilirki, insan isterse daglari taslari deler, bir bu sorunumu cözemedik öylemi ?
Ha bu arada ISID e laf söyleyen yok ? ha pardon, unuttum, biz onlarin destekcisiydik degilmi ? Onlarin adi altinda caktirmadan baraji gectikleri icin bir anda PKK hedef oldu.
Neden daha önceleri PKK yi vurmadiniz ?
Neden o kadar insan ölmelerine göz yumdunuz ? Cumhurbaskanimiz ona " Sayin ÖCALAN " demisti, ne Cabuk unuttunuz ?
Selo baraji gecincemi korktunuzda akliniza simdi PKK yi vurmak geldi ?
PKK 13 senedir vurulmadida simdimi vuruluyor ?
Ben PKK yanlisi degilim, ama bunu daha önceleri yapsalardi inandirici olurdu, simdi sadece gülüyorum. Vay kurnazlar sizi vay. Kurani eline aldin yine oy toplayamadin.
Ama HDP baraji gecince tehlike canlari sizin icin caldi. Sanki PKK yeni türedide yeni ortaya cikti gibi, yahu 13 senedir neden daha önce vurmadiniz ?
Neden simdi ???
Biri pkk ile el sıkıştı masaya oturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?