- 9 Ocak 2012
- 15.570
- 30.185
- 798
- Konu Sahibi isimsiz871
Eğer aranan biriyse evet sıkıntı yaşar. Derler ki neden almadın aranıyor bu. Onda diyemez ki öylesine baktım tc ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri bana benim bilgim olmadan TC numaram ile kisisel bilgilerime dosyalarıma baksa ona mesleğini kötüye kullanmaktan dava açardım.Eğer yoksa aranması
Sadece bi akrabasına merak ettiğinden dolayı bakmış olmazmı
Baktigi ortaya ciktiginda suçmu oluyor bu
size soyle soyliyim oyle kafalarina gore biseyler yapamiyolar o zaman butun polisler can sıkıntisindan akrabalarinin tc leriyle gbt yaparlardi sebepsiz yere kendi akrabasinin yada tanidignin tcsine bakmasi ortaya ciktigindada evet suc oluyorEğer yoksa aranması
Sadece bi akrabasına merak ettiğinden dolayı bakmış olmazmı
Baktigi ortaya ciktiginda suçmu oluyor bu
Aradigım cevap böyle biseydiBiri bana benim bilgim olmadan TC numaram ile kisisel bilgilerime dosyalarıma baksa ona mesleğini kötüye kullanmaktan dava açardım.
Otel kayıtları nekadar saklı kalıyor acabaAmirle yakınsa rica edip baktırabilir. Kendisi bakabilir. Yakalanırsa başı belaya girer ancak yakalanmayacağından emin olup kontrol edebilir. Burada daha önce evleneceği kadının otel kayıtlarını sorgulayanları gördük![]()
Herkes farklı bir şey söylüyor bununla ilgili ama öylesine bir kayıt olmadığı için uzun yıllar saklanıyor sanırım. Yine de bir polis gbt bakar gibi girince direkt otel kayıtları dökülmez önüne. Özellikle onu araması gerekli.Otel kayıtları nekadar saklı kalıyor acaba
Sorum cok kısa
Arkadaşım şunu merak ediyor
Polis olan bi yakınına
bi tc numarası verse polis bunu sorgulasa ne olduğunu söylese
Polisin başı belaya girer mi yasak mı bu
Bilenler yazarsa sevinirim
Teşekkürler
Sebepsiz yere sorgulattiğı ortaya ciktigında ne olur acaba bunu nasıl ögrenebiliriz kiValla evlenmeden önce babam eşimin tc si ile sorgulama yaptırdı enişteme...
Sorun olmadı.
Bu ispatlanabilir mi acabaÖyle şey olur mu hiç ? Polis de olsa otel kayıtlarına bakmak için bir izin falan gerekmiyor mu ? Bir polis başka biri söylediği için benim TC kimlik numaramla arama yapsa ben şikayetçi olur dava açarım.
Sebepsiz yere sorgulattiğı ortaya ciktigında ne olur acaba bunu nasıl ögrenebiliriz ki
Sebepsiz yere sorgulattiğı ortaya ciktigında ne olur acaba bunu nasıl ögrenebiliriz ki
İspatlanır mi bilmiyorum ama savcilıga şikayette bulunurken söylerim ifademde kimse beni durdurup kimliğimi isteyip GBT taraması yapmadı derim. O zaman ortaya çıkar belki kimin GBT taraması yaptığı.Bu ispatlanabilir mi acaba![]()
Eşiniz şikayetçi olmadıgı için sorun yaşamamış olabilirsiniz.Valla 3 senedir evliyiz bi sorun yaşamadı.
Yani şu an hayatta değil eniştem.
Ama o dönemde sıkıntı olmadı
Kendisi,babası,eşi polis olan yok mu hiç ?
Sorsanız onlara bana cevap verseniz
Şikayet sonucu sorgulattigi ortaya çikarsa ne olur nasıl ispatlanir sorguladigi
Keyfiye sorgu yapamaz mı
Meslegine bi zarari olir mu
Cok önemli bizim icin bu
Teşekkürler
TeşekkürlerMerhaba , evet kimin sorguladigina dair bilgisayardan görünüyor . Keyfi olarak bakamaz yasak .
Ortaya çıkarsa da hapis cezası yada meslekten men edilme durumu var ...