• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polisler ve polis eşleri yardımcı olursanız

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
103
29
Merhaba arkadaşım için soruyorum internette çok araştırdık ama net bir yanıt bulamadık. Hemşire arkadaşım bir polisle birlikte ve erkek arkadaşı istihbaratta çalışıyor ilişkileri ciddiye giden boyutta . Erkek arkadaşı biz evlenmeden önce sana evlilik tahkikatı yapılacak demiş örgüt otel kayıtları vb.sıkıntı var mı diye Arkadaşımın da geçmişin de tek bir sevgilisiyle iki üç kere otel de kalmış ve bu durumun ortaya çıkmasından olumsuz bir durum yaşanmasından korkuyor isteğe bağlı yazıyor nette ama erkek arkadaşı yaptırır gibi örgütsel bi sıkıntı yok ama otel kayıtları sorun yaratır mı erkek arkadaşı istese ulaşır mı

komik geldi bana. korkutma gibi. aklı sıra tehdıt ediyo gibi. ulaşsın ona ne eskıden gıttığı otelden? havalara gel. ulaş len gel kk ya buraya da ulaş. haspinnallah
her polis yapamıyor ama istihbarat olunca farklı biraz istese bulma ihtmali var yine de

İstihbaratın da çok umurundadır bir tane personelin evleneceği kadının daha önce başkasıyla sevişip sevişmediği 😂
yüz kızartıcı suç fuhuş iffetsiz yaşam tarzı vs bakılyormuş terörün yanın da

Tahkikat falan olmayacak uyduruyor. Önceden yaşadığı bir şey var mı diye zarf atıyor. Kız korksun dökülsün diye yapıyor. Bir suç işlemediği taktirde özel hayatın gizliliğini ihlaldir bu. Araştırmayı teşkilat yapar örgüt üyeliği var mı diye; koskoca devlet sevgilisiyle aynı otelde kaldı mı diye araştırmaz. Öyle bir sistem olsa tüm suçluların adım adım ne yaptığı araştırılabilirdi.

Arkadaşınız istediğiyle öpüşür dilediğiyle sevişir. Kaldığı otelin bilgisi hiçbir gizli servisin tasasına düşmedi. Utanmaz mikrop bununla şimdiden kızı tahakküm altına almaya çalışıyor.

yüz kızartıcı suç fuhuş iffetsiz yaşam tarzı vs bakılyormuş terörün yanın da
ama bu oraya alınan personeli ilgilendirmiyor mu ? mantıksız geldi.
örgütlerin araştırılması tamam ama bunlar mantıksız. bu durumun gerçekliğini sorgulasın arkadaşınız. ha baktı adam bunu uydurmuş, ilişkisini gözden geçirsin.

her polis yapamıyor ama istihbarat olunca farklı biraz istese bulma ihtmali var yine de
asıl onun bu yaptığı suç bence . onane kızın geçmişinden ? komik yalan söylediği bariz ortada , bakabılme gücünden bahsetmiyorum böyle bi durum yok komple yalan yani bence . kızı tehdit ediyor işte anlatsın baştan diye. söyleme kız hiç bişey anlatma

Tahkikat falan olmayacak uyduruyor. Önceden yaşadığı bir şey var mı diye zarf atıyor. Kız korksun dökülsün diye yapıyor. Bir suç işlemediği taktirde özel hayatın gizliliğini ihlaldir bu. Araştırmayı teşkilat yapar örgüt üyeliği var mı diye; koskoca devlet sevgilisiyle aynı otelde kaldı mı diye araştırmaz. Öyle bir sistem olsa tüm suçluların adım adım ne yaptığı araştırılabilirdi.

Arkadaşınız istediğiyle öpüşür dilediğiyle sevişir. Kaldığı otelin bilgisi hiçbir gizli servisin tasasına düşmedi. Utanmaz mikrop bununla şimdiden kızı tahakküm altına almaya çalışıyor.
tahkikat isteğe bağlıymış. Ama çocuk daha önceden konuştuğu kıza bakturmış eli kolu da uzun kızın bikaç kişiyle otel kaydını görünce kızla konuşmayı kesmiş arkadaşıma böyle anlatmış arkadaşımda tabi bi şey dememiş dökülmemiş ama kafasını da kurcalıyor acaba gerçek mi yoksa zarf mı atyo diye . Siz polis misiniz ya da eş mi

Ulaşır ama buna bakilmasi suç yani meslegini kullanarak kimsenin ozel hayatina mudahil olamaz. arkadasina sen otelde kalmissin diye bisey derse arkadasin sikayetci olup anasini aglatabilir 🙃
peki baktı ama arkadaşıma demedi ve kızdan başka sebeplerle bahane bularak ayrıldı arkadaşım yine nasıl kanıtlayabilecek ki ortada ki suçu

tahkikat isteğe bağlıymış. Ama çocuk daha önceden konuştuğu kıza bakturmış eli kolu da uzun kızın bikaç kişiyle otel kaydını görünce kızla konuşmayı kesmiş arkadaşıma böyle anlatmış arkadaşımda tabi bi şey dememiş dökülmemiş ama kafasını da kurcalıyor acaba gerçek mi yoksa zarf mı atyo diye . Siz polis misiniz ya da eş mi

ayrılamaz, zarflıyor anlatmasın ve beklesın görürsünüz.. ayrıca kız böyle bişey yaptıysa da suç değildir devleti ilgilendirmez kiminle seviştiğimiz bi zahmet. fuhuş para karşılığı yapılmıyor mu ben mı yanlış bılıyorum?

asıl onun bu yaptığı suç bence . onane kızın geçmişinden ? komik yalan söylediği bariz ortada , bakabılme gücünden bahsetmiyorum böyle bi durum yok komple yalan yani bence . kızı tehdit ediyor işte anlatsın baştan diye. söyleme kız hiç bişey anlatma
peki doğru gerçekse evlilik arifesinde bırakılması yıkar şimdi ayrılsa ya da ayrılsın mı böyle kafası da rahat değil

Back
X