Polisler ve polis eşleri yardımcı olursanız

Merhaba arkadaşım için soruyorum internette çok araştırdık ama net bir yanıt bulamadık. Hemşire arkadaşım bir polisle birlikte ve erkek arkadaşı istihbaratta çalışıyor ilişkileri ciddiye giden boyutta . Erkek arkadaşı biz evlenmeden önce sana evlilik tahkikatı yapılacak demiş örgüt otel kayıtları vb.sıkıntı var mı diye Arkadaşımın da geçmişin de tek bir sevgilisiyle iki üç kere otel de kalmış ve bu durumun ortaya çıkmasından olumsuz bir durum yaşanmasından korkuyor isteğe bağlı yazıyor nette ama erkek arkadaşı yaptırır gibi örgütsel bi sıkıntı yok ama otel kayıtları sorun yaratır mı erkek arkadaşı istese ulaşır mı
Kardeşim de polis. Bildiğim kadarıyla böyle bir şey yapmadı karısı ile evlenirken. Adam resmen arkadaşınızın geçmişini sorguluyor. Ve o otel mevzusunu da başına bol bol kakıç yapar bu tip. Evlenmesin arkadaşınız bu takık herifle.

tahkikat isteğe bağlıymış. Ama çocuk daha önceden konuştuğu kıza bakturmış eli kolu da uzun kızın bikaç kişiyle otel kaydını görünce kızla konuşmayı kesmiş arkadaşıma böyle anlatmış arkadaşımda tabi bi şey dememiş dökülmemiş ama kafasını da kurcalıyor acaba gerçek mi yoksa zarf mı atyo diye . Siz polis misiniz ya da eş mi
Şu yazdığınızdan sonra kız hala ayrılmıyorsa, ne yaşasa müstehak gibi geldi bana.

Aman elinden kaçıp gitmesin sevgilisi.

peki doğru gerçekse evlilik arifesinde bırakılması yıkar şimdi ayrılsa ya da ayrılsın mı böyle kafası da rahat değil
böyle bi şansı gücü olan ve bunu dillendiren tehditvari konuşan adam zaten hemen bakar? nıye beklesin ki? bunu da anlamadım. çoktaaan bakmıştı bakabilseydi. önüne koymuştu sen kirlisin filan demişti üstüne. adam takıntılı bunu anlamak bukadar zor olmamalı ya

Son düzenleme:
tahkikat isteğe bağlıymış. Ama çocuk daha önceden konuştuğu kıza bakturmış eli kolu da uzun kızın bikaç kişiyle otel kaydını görünce kızla konuşmayı kesmiş arkadaşıma böyle anlatmış arkadaşımda tabi bi şey dememiş dökülmemiş ama kafasını da kurcalıyor acaba gerçek mi yoksa zarf mı atyo diye . Siz polis misiniz ya da eş mi
Polis değilim polis eşi de değilim.
Aklı mantığı olan hiçbir insan bu numarayı yemez. Aklı sıra kızın geçmişini araştıracak. Böyle bir şeyi yapabilecek insan çoktaaaan bir dilekçeyle bu araştırmayı sessiz sedasız yapıp kızın önüne tak diye koymuştu. Bağıra bağıra yapılmaz istihbarat, araştırma efendime söyleyim soruşturma falan.

Yalan güzel kardeşim. Uzak durun böyle adamlardan. Bu adam bu kıza dünyayı dar eder. Yalancı şerefsiz. Koca istihbaratın düşmanı teröristi bitmiş, iş kala kala personelin kırıklarının geçmişini sorgulamaya kalmış.
Bu kız bu kadar safsa adam haklı bu yalanı sıkmakta.

Istese ulaşır. Hatta evlilik tahkikatı zımbırtısını uyduruyor.

evlilik tahkikatini uydurmuyor. polislerde var böyle isler. babam polis annemle 36 yıllık evliler. 36 yil once babamdan annemin bilgilerini alip annemi arastirmislar. Net bilginiz olmadığı konularda bu kadar kesin konuşmayın.

Ama otel kaydiyla ilgilenilmez teror orgutu baglantisi ile ilgilenilir.

Son düzenleme:
Kardeşim de polis. Bildiğim kadarıyla böyle bir şey yapmadı karısı ile evlenirken. Adam resmen arkadaşınızın geçmişini sorguluyor. Ve o otel mevzusunu da başına bol bol kakıç yapar bu tip. Evlenmesin arkadaşınız bu takık herifle.
zaten isteye bağlıymış ve normal polislerde çok uygulanan üstüne düşülen bi durum değilmiş daha çok mit istihbaratta çalışanlar için geniş kapsamlı oluyomuş doğru mu bu

Emniyette çalışan biriyle evlenmek için guvenlik soruşturması yapılır ancak otel kayıtları için falan değil. Terör örgütleriyle bağlantısı falan araştırılır.
Hah bak bu işte o tahkikat. Polisin evleneceği kadın kimle hangi otelde kalmış, onun araştırması değil. Suç teşkil eden eylemler araştırılır.

Emniyette çalışan biriyle evlenmek için guvenlik soruşturması yapılır ancak otel kayıtları için falan değil. Terör örgütleriyle bağlantısı falan araştırılır.

evet arastirma yapılır ama otelde kiminle kalmış ilgilenilmez terör örgütü bağlantısı incelenir.

Bakılması suç ancak isterse bakar. Bakabilecek yetkinlikleri var. Arkadaşın böyle biriyle evlenmek konusunda kararlı mı? Yani adam daha önce otel kayıtları olan sevgilisinden ayrılmış ve sevgililerini illegal bir şekilde araştırıyor. Bekaret takıntılı birisi. Arkadaşın ne diyecek ben bakireyim mi diyecek?

zaten isteye bağlıymış ve normal polislerde çok uygulanan üstüne düşülen bi durum değilmiş daha çok mit istihbaratta çalışanlar için geniş kapsamlı oluyomuş doğru mu bu
Bakın ben emniyette çalışıyorum. İsteğe bağlı ne ya 😂😂 kardeş bana oradan bi otel kaydı bak gibi bişey mi? Bakın bunlar standart işlemler, kişinin terörle bağlantısı falan var mı ona bakılır.

Hah bak bu işte o tahkikat. Polisin evleneceği kadın kimle hangi otelde kalmış, onun araştırması değil. Suç teşkil eden eylemler araştırılır.
istihbarat ve mitte daha detaylı oluyomuş öyle demiş çocuk normal polislerde kim kimle evlenyosa evlenir biz de o durum sıkıntılı demiş

Back
X