Polisliktik over

Yaren08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2018
1
0
1
30
Kızlar ben pcosluyum aylardır adet olamıyorm :KK43: her seyi yaptım iki hafta sogam kürü içtim, kekik çayı içtim, çörekotu içtim, maydanoz suyu içtim, dereotuna limon sıkıp yedim ama olmuyo başka ne yapabilirim??? Doktor diana 35 veriyor eşim askerde üç ay sonra gelecek çocuk istiyoruz o yüzden ilaç kullanmak istemiyorum

Bendede var polikistik over bende bazen 2 ayda bir bazen 40 günde bir falan ama bana hep progestan veriyorlar içtikten 10 gün sonra adet oluyorum ama benim her zaman değil ara sıra geçen yıl dis gebelik geçirdim simdi hamile olduğumu öğrenim 6+5 dedi ama kalp atışı duyulmadi boş gebelik olabilir dedi hayirlisi bence başka bı doktora git boş gebeliğin sebepleri adet düzensizliği folik asitini falan kullan düzenli beslen inşallah rabbim gönlüne göre verir can

İyi bir infertilite doktoruna git bence canım tedaviyle hamile kalabilirsin bildiğim kadarıyla da geç hamilelik oluyor , kiloluysan kilo ver düzenli beslen insallah olur yüzünü güldürür Rabbim..

H
Kızlar ben pcosluyum aylardır adet olamıyorm :KK43: her seyi yaptım iki hafta sogam kürü içtim, kekik çayı içtim, çörekotu içtim, maydanoz suyu içtim, dereotuna limon sıkıp yedim ama olmuyo başka ne yapabilirim??? Doktor diana 35 veriyor eşim askerde üç ay sonra gelecek çocuk istiyoruz o yüzden ilaç kullanmak istemiyorum
hayıt otu suyu iç bende pkoluyum :)

Back
X