Canım lh yüksekliği, insülin direnci, TSH yüksekliği ve adet düzensizliği pcos görüntüsü çiziyor maalesef. Ama korkma bende pcosum. Hamile kaldım ama 10.haftada kalbi durdu meğerse pıhtılaşma için iğne kullanmalıymışım gebeliğim boyunca bende pıhtılaşma varmış...Bana yarimdici olun lütfen 23 yasindayim evliyim bebek istiyorum hep adet düzensizliği yaşadım ama son dönem ıyice oldu kahverengi akinti kanama azalma falan lh 13 fsh 5 diver hormonlar falan hepsi iyi bide ufacık tirod yüksek önemini bi rakam değil ama ultrasonda hiç bi kist falan yok iyi dedi doktor şimdi ben polistik over miyim anlamadım lh yuksek inslun direncin var bide ama düşüyor o da eşim baskı yapıyor hep bebek yüzüne artık bunaldim
Ama doktorum yumurtaların gayet iyi dedi polistik over kelimesi bile geçmediCanım lh yüksekliği insülin ve TSH yüksekliği ve adet düzensizliği pcos görüntüsü çiziyor maalesef. Ama korkma bende pcosum. Hamile kaldım ama 10.haftada kalbi durdu meğerse pıhtılaşma için iğne kullanmalı yılın bende pıhtılaşma varmış...
Doktorlar pcosu problem olarak görmüyor zaten fazla kilon ve adet düzensizliğin yoksa..Ama doktorum yumurtaların gayet iyi dedi polistik over kelimesi bile geçmedi
Var adet düzensizliği ama troid bagladiDoktorlar pcosu problem olarak görmüyor zaten fazla kilon ve adet düzensizliğin yoksa..
Canım bende çocuk istediğimde gittim her zaman adetlerim duzenliydi çocuk düşünmeye başlayınca adetlerim duzensizlesti benim alttan muyane etti yumurtaliklarin cok iyi kist yok dedi hormon yestinde insulin direnci sinirda cikti kilom 60 bana sekeri azalt ilaca su an gerek yok dedi lh 8 fsh 5 banada pco var ama cok yuksek degil dedi infolic combi sadece kullaniyorumAma doktorum yumurtaların gayet iyi dedi polistik over kelimesi bile geçmedi
Evet hep duyuyoruz politik over başlangıcı yada yumurta temmeligi diyolar bizim gibi olanlaraCanım bende çocuk istediğimde gittim her zaman adetlerim duzenliydi çocuk düşünmeye başlayınca adetlerim duzensizlesti benim alttan muyane etti yumurtaliklarin cok iyi kist yok dedi hormon yestinde insulin direnci sinirda cikti kilom 60 bana sekeri azalt ilaca su an gerek yok dedi lh 8 fsh 5 banada pco var ama cok yuksek degil dedi infolic combi sadece kullaniyorum
Aynen hatta ben internette okudum cok ağladım acaba olmayacak mı diye doktor dedi engel değil sen denemeye devam et dedi hazirandan beri deniyoruz şu an gebelik olmadiEvet hep duyuyoruz politik over başlangıcı yada yumurta temmeligi diyolar bizim gibi olanlara
Doktor ne diyo pekiAynen hatta ben internette okudum cok ağladım acaba olmayacak mı diye doktor dedi engel değil sen denemeye devam et dedi hazirandan beri deniyoruz şu an gebelik olmadi
Bi sene deneyin kafaya takma falan dedi şimdi adetim tekrar düzene girdi geçen ay bu ay adetim 2 gün geCikti bakalım beklemedeyim :)Doktor ne diyo peki
Ne güzel olur senin ben daha kötü haldeyim adet cik geçiyorBi sene deneyin kafaya takma falan dedi şimdi adetim tekrar düzene girdi geçen ay bu ay adetim 2 gün geCikti bakalım beklemedeyim :)
Benim ilk ay 48 oldu sonra infolic combi içiyorum 38 oldu şekeri azalttım 32 günde geçen ay 30 günde adet oldum bu ay 35 gundeyim benimde duzensizlestiNe güzel olur senin ben daha kötü haldeyim adet cik geçiyor
İnsilin ilacı kulanıyorum Gilifor ilk ay kanamam azdı o düzeltti ama şimdi 39 gün oldu adet yokBenim ilk ay 48 oldu sonra infolic combi içiyorum 38 oldu şekeri azalttım 32 günde geçen ay 30 günde adet oldum bu ay 35 gundeyim benimde duzensizlesti
O çok etkili bi ilaç bende ıste adet biraz daha geciksin tekrar gidicem kontrole bakalım ne dicekİnsilin ilacı kulanıyorum Gilifor ilk ay kanamam azdı o düzeltti ama şimdi 39 gün oldu adet yok
Valla bi anne olsamO çok etkili bi ilaç bende ıste adet biraz daha geciksin tekrar gidicem kontrole bakalım ne dicek
Aynen canım bende 25 yaşındayımValla bi anne olsam
Doktora gittin mi cnm benimde lh yüksek politistikover imBana yarimdici olun lütfen 23 yasindayim evliyim bebek istiyorum hep adet düzensizliği yaşadım ama son dönem ıyice oldu kahverengi akinti kanama azalma falan lh 13 fsh 5 diver hormonlar falan hepsi iyi bide ufacık tirod yüksek önemini bi rakam değil ama ultrasonda hiç bi kist falan yok iyi dedi doktor şimdi ben polistik over miyim anlamadım lh yuksek inslun direncin var bide ama düşüyor o da eşim baskı yapıyor hep bebek yüzüne artık bunaldim
Ya bana kesin bi şey demedi polistik over görüntüsü yokmuş insulin direnci ve lı yüksek ama bi şey demedi bana yeniden gidicemDoktora gittin mi cnm benimde lh yüksek politistikover im
titoidin kac canimBana yarimdici olun lütfen 23 yasindayim evliyim bebek istiyorum hep adet düzensizliği yaşadım ama son dönem ıyice oldu kahverengi akinti kanama azalma falan lh 13 fsh 5 diver hormonlar falan hepsi iyi bide ufacık tirod yüksek önemini bi rakam değil ama ultrasonda hiç bi kist falan yok iyi dedi doktor şimdi ben polistik over miyim anlamadım lh yuksek inslun direncin var bide ama düşüyor o da eşim baskı yapıyor hep bebek yüzüne artık bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?