Amin inşallah hepimize ben 6 aydır denemeye başladım aslında çokta aktif olmadık ama olsaydı bir kerede olurdu heralde başladığımda adetlerim duzenliydi iki üç ay sonra gecikme başladı simdide polistik dediler şans işte tam başladım bu çıktı bilseydim hemen denerdim nasip vardır bir hayırMerhaba me zamandır bekliyorsunuz ben de 4 yıldır bekliyorum
Benim de öyle oldu aslında olmadıkça stres yaptım başta düzenliydi. Sonraları bozuldu. Rabbım hayırlısını versin inşallahAmin inşallah hepimize ben 6 aydır denemeye başladım aslında çokta aktif olmadık ama olsaydı bir kerede olurdu heralde başladığımda adetlerim duzenliydi iki üç ay sonra gecikme başladı simdide polistik dediler şans işte tam başladım bu çıktı bilseydim hemen denerdim nasip vardır bir hayır
Aynen öyle stres çok yapıyorum ve yaşda tam sınırda olunca bir panik halim var aksiliklerde üst üste olunca nasip artık sizin çocuk varmiydiBenim de öyle oldu aslında olmadıkça stres yaptım başta düzenliydi. Sonraları bozuldu. Rabbım hayırlısını versin inşallah
Evet benim var bir tane. Ben de öyle yaşdan dolayı stres yaptım çocuğum kardeşsiz kalmasın dedim olmadıkça çok stres yaptım ama çok saçmaymış ne yapsak boş çünkü. İnsan kendini üzdüğüyle kalıyor. Olmayınca olmuyor sonuçta elden gelen bisey yok. Senin yaşın çok büyük değil asıl ben sınırdayım 38 yaşındayım.Aynen öyle stres çok yapıyorum ve yaşda tam sınırda olunca bir panik halim var aksiliklerde üst üste olunca nasip artık sizin çocuk varmiydi
Amin öyle düşünme çok şükür bir tane var hiç olmasa daha zor o yaşta hiç olmayan var yada 40 tan sonra çocuk sahibi olan bir sürü insan var umut Allahtadir.Allah sağ olan yavrularimizi korusun inşallah o isterse kardeşde olur sabretmekten başka çare yok elimizde. Elimizden Gelen tedaviyi olalım gerisi Allah'a kalmış sağlıcakla kalınEvet benim var bir tane. Ben de öyle yaşdan dolayı stres yaptım çocuğum kardeşsiz kalmasın dedim olmadıkça çok stres yaptım ama çok saçmaymış ne yapsak boş çünkü. İnsan kendini üzdüğüyle kalıyor. Olmayınca olmuyor sonuçta elden gelen bisey yok. Senin yaşın çok büyük değil asıl ben sınırdayım 38 yaşındayım.
Allah hayırlısını versin inşallah
Herkese merhaba 6 aydır çocuk denemeye başladım ama olmuyor iki aydır da düzensizlik başladı gecikmelerim var ilk gecikmede gittim Dr bir şey yok dedi ikincide gittim polistik dedi vitamin Verdi protime diye benim merak ettiğim polistik sonrada böyle bir anda olur mu bu yaşıma kadar yoktu tam.cocuk isterken bu soru. Çıktı aynı durumda olan var mi
Teşekkürler inşallah iyi bir Dr denk gelirimde başlarım tedaviyePko olup kendiliğinden gebe kalan çok var. Doktorla beraber yumurta takibi yapman lazım galiba. Benim tanıdığım da Pko vardı gebe kalamıyordu aşılama yaptı tuttu. Stres yapmamaya çalış çünkü o da geciktiriyor adeti.
İnşallah sağ salim dolsun kucaklarımızTeşekkürler inşallah iyi bir Dr denk gelirimde başlarım tedaviye
Oluyor canim tamda cocuk isteyince oluyor benim ergenlkde vardi ama adetim düzenliydi smdi her türlü semptom var benmde olmadi daha 3 yildir ugrasiyorum birazda piskolojik rahat olmak lazm vitaminlerini kullan kesin olarak omega3 ve Q10 koenzim öneriyorum yumurtlamaya yardimciHerkese merhaba 6 aydır çocuk denemeye başladım ama olmuyor iki aydır da düzensizlik başladı gecikmelerim var ilk gecikmede gittim Dr bir şey yok dedi ikincide gittim polistik dedi vitamin Verdi protime diye benim merak ettiğim polistik sonrada böyle bir anda olur mu bu yaşıma kadar yoktu tam.cocuk isterken bu soru. Çıktı aynı durumda olan var mi
Yok ben zaten çok şükrediyorum onda sorun yok. Başta fazla sres yaptım ve adetlerim düzensizleşti şimdi o kadar takmıyorum adetlerim de daha düzenli onu demeye çalıştım. İnositol de düzenlemeye yardımcı oldu tabiAmin öyle düşünme çok şükür bir tane var hiç olmasa daha zor o yaşta hiç olmayan var yada 40 tan sonra çocuk sahibi olan bir sürü insan var umut Allahtadir.Allah sağ olan yavrularimizi korusun inşallah o isterse kardeşde olur sabretmekten başka çare yok elimizde. Elimizden Gelen tedaviyi olalım gerisi Allah'a kalmış sağlıcakla kalın
Bende hiç yoktu tam gerçekten isteyince bir kaç ay düzenli gitti sonra bu çıktı çok şükür bir tane çocuğum var bu yaşdan sonra çıkmasina şaşırdım vardır bir hayırOluyor canim tamda cocuk isteyince oluyor benim ergenlkde vardi ama adetim düzenliydi smdi her türlü semptom var benmde olmadi daha 3 yildir ugrasiyorum birazda piskolojik rahat olmak lazm vitaminlerini kullan kesin olarak omega3 ve Q10 koenzim öneriyorum yumurtlamaya yardimci
Paket gida vs hepsini birak bi kac ay yürüyüs kilo vs verilmesi lazim hormonlarin hangisi yüksekse düsmesi lazim yumurtaliklarn calismasi icin günde 3 litre su şart vitaminler alinmasi gerek felan filan simdiki zamanin rahatsizligi bu önceden böyle seyler yoktu hep işlenmis yiycekler hormonlari bozuyorBende hiç yoktu tam gerçekten isteyince bir kaç ay düzenli gitti sonra bu çıktı çok şükür bir tane çocuğum var bu yaşdan sonra çıkmasina şaşırdım vardır bir hayır
Yok ben zaten çok şükrediyorum onda sorun yok. Başta fazla sres yaptım ve adetlerim düzensizleşti şimdi o kadar takmıyorum adetlerim de daha düzenli onu demeye çalıştım. İnositol de düzenlemeye yardımcı oldu tabi
Çok haklısınız hep yediklerimizden hareketsiz hayattan Allah yardımcımız olsunPaket gida vs hepsini birak bi kac ay yürüyüs kilo vs verilmesi lazim hormonlarin hangisi yüksekse düsmesi lazim yumurtaliklarn calismasi icin günde 3 litre su şart vitaminler alinmasi gerek felan filan simdiki zamanin rahatsizligi bu önceden böyle seyler yoktu hep işlenmis yiycekler hormonlari bozuyor
Aynen malesef öyle amin allah sabir versin ugras verip savas vermek biraz yipratiyor insaniÇok haklısınız hep yediklerimizden hareketsiz hayattan Allah yardımcımız olsun
Sizdede mi var aynı sıkıntıAynen malesef öyle amin allah sabir versin ugras verip savas vermek biraz yipratiyor insani
Tabiki yazmistm galiba ama ergenlikten beri var evlenince cogaldi belirtileriSizdede mi var aynı sıkıntı
Bende de tam tersi 5 yıldır evliyim son iki seferdir gecikme oldu böyle bir şey çıktı çocuk düşünce böyle mi oldu anlamadım keşke önce deneseydim diyorum aman iş isden geçti önüme bakmam gerekTabiki yazmistm galiba ama ergenlikten beri var evlenince cogaldi belirtileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?