Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben degılım ama yuööurtalrım az calsıısyor aday mısım ne gıbı tedavısı var nerde oturutorsunBen de PKO'luyum canım.
Ama henüz çocuğum yok.
cnm ben degılım ama yuööurtalrım az calsıısyor aday mısım ne gıbı tedavısı var nerde oturutorsun
Yumurtaların az çalışması demek PKO demek zaten canım.
Bana da dr PKO'sun demedi yumurtalıkların düzensiz çalışıyor dedi.
PKO tamamen düzelemeyen birşey diye biliyorum ben canım.
Şuan sadece insülin direnci için ilaç kullanıyorum. Onun dışında kullandığım birşey yok.
ben ılc falan kulankıyorum cnm dktrm acele etme bır tane olmus gene olur ddı o yuzden hıc bır ılac kullanmıyorum adetlerın duzenlımı benım en fazka 4 .5 gun gecer olurum adet
Hayır düzenli değil.
3 ay olmadığım da oluyor söktürücü kullanmazsam![]()
Be de de var birkaç ay önce öğrendim.glifor başladım ve zayifladim + klomen kullandım 3kere sadece bi kere gelişti ondada tutturamadik.son kullandığım klomen 6.5cm kist yaptı ve doğum kontrol hapina başladım;(((suan sogan ve maydanoz kuru yapiyorum ayni zamanda.hemen hamile kalmak istiyorum ama gittikçe uzaklasiyorum..;((
Canım bana dr başlamıştı.çünkü kan tahlilinde insulin direnci ne baktirdim yuksek çıktı.850mg günde bir kere içtim.PKK isen ve şekerinde varsa kesinlikle tavsiye ederim.hem zayıfladım,hem adetm düzene girdi.her kadın doğum dr vermiyor.ama benim dr çok iyisi daha test yapmadan kilomdan pko oldgnu anıldı.tavsiye ederim.bi yan etkisini de görmedimselam canım. sana bişey sormak istiyorum. gliforu dr mu verdi kendin mi kullanmaya başladın? bende pco luyum ve 3 aydır klomen tedavizi görüyorum. ilaç tan dolayı 5 kilo aldım. glifor hem hamileliğe hemde kilo vermeye yardımcı oluyormuş. bende kullanmak istiyorum ama nasıl kullanmam gerektiğini bilmiyorum. günde kaç tane, ne kadar süre gibi? birde kusma, ishal gibi yan etkileri varmış galiba. yardımcı olabilir misin?
Canım bana dr başlamıştı.çünkü kan tahlilinde insulin direnci ne baktirdim yuksek çıktı.850mg günde bir kere içtim.PKK isen ve şekerinde varsa kesinlikle tavsiye ederim.hem zayıfladım,hem adetm düzene girdi.her kadın doğum dr vermiyor.ama benim dr çok iyisi daha test yapmadan kilomdan pko oldgnu anıldı.tavsiye ederim.bi yan etkisini de görmedim
Canım bana dr başlamıştı.çünkü kan tahlilinde insulin direnci ne baktirdim yuksek çıktı.850mg günde bir kere içtim.PKK isen ve şekerinde varsa kesinlikle tavsiye ederim.hem zayıfladım,hem adetm düzene girdi.her kadın doğum dr vermiyor.ama benim dr çok iyisi daha test yapmadan kilomdan pko oldgnu anıldı.tavsiye ederim.bi yan etkisini de görmedim
slm kızlar plostık over olup hamıle kalAnlar ne gıbı yontemle kaldınız bıtkısel ıyguladıgınız bır sey varmı yazarsanız herkeze yardımcı olursunuz ınsallah:2: