hayır tartışmıyor benimle.Eşin onlar yüzünden seninle tartışıyor mu? Anladığım kadarıyla sallamıyor. E sen niye huzurunu kaçırıyorsun? Hee de geç sen de...
ben kv ile çok yüzleştim, tğm kartları açtım önündeKlasik bir yol önereyim: kızım sana söylüyorum gelinim sen anla. Başkasına laf sokar gibi onlara laf sok. Eşin bir şey derse yanlış anlamışlar dersin.
ben olamıyorum işte mümkün değilYapacağın en iyi şey eşinin yanında sende onlar gibi politik davranmalısın.
O zaman sende onun yaptıklarını onayla. Aynı şekilde davran.ben kv ile çok yüzleştim, tğm kartları açtım önünde
tüm içimi döktüm
kv çok yüzsüz .
böyle birsey yapsam beni onaylar kvde de :)
ben olamıyorum işte mümkün değil
genelde sessiz kalıyorum onlar hakkında konusmuyorum
yok sayıyorum
ancak bazı konusmalarda dayanamıyorum , onların davranıslarını eşime karsı elestırıyorum.
biz kv ile hıc basbasa kalmıyoruzSeninkilerden aşağı kalmayacak bir kayınvalidem var. Eşimin yanında kendi akrabalarının yanında bir görsen aman gelini için ölüyor dersiniz. Ama normal zamanda davranışlarını görseniz en basit örnek vereyim; ameliyat oldum birkaç 2-3 orada kaldım. Ameliyatımın ertesi günü kalktım biraz yürüyeyim diye çok ağrım vardı bana ayakta durabiliyorsun iyisin iyi şu ütüleri az yap dedi düşün artık. Bende senin gibi yapmacık politik olamıyordum ve eşim annem seni çok seviyor sen annemi sevemedin bir türlü demeye başladı bir süre sonra çünkü az önce verdiğim örnekler gibi birçok şeyi o yokken yapıyordu. Sonradan çok şeye şahit oldu o ayrı tabii ama artık bende eşimin ve ailesinin yanında artık gayet sakin duruyorum sevmesemde çok cevap vermiyorum. Ama özünde sevmediğimi en azından eşim çok iyi biliyor. Bilmediği şey aslında saygımdan değil laf anlatamadığımdan suskun kalıyorum hehe deyip geçiyorum. :)
biz kv ile hıc basbasa kalmıyoruz
eşimle gider eşimle gelırım
esımın yanında benım sırtına yastık vereyım mı annecim, üşüdüysen hırka vereyım annecim bıdı bıdı annecim
biz evlenırken eşim benım için kendı yasadıgı sehırden ayrılıp , bnm yasadıgım sehıre geldı.
o süreçte annesi ile atısmalarına hep şahit oldum,
sen eceyi seçtin
basının caresına bak
mutlu olamayacaksın
git dene gör, yapamazsan geri gelırsın vs
ben bu sözlerı duydum hep
o zamanlar hıc ses etmedım
eşim hep üzülme derdi bana.
snr eşimle atıstılar, eşim eceye saygı dymak zorundasınız dedi.
snr işte bu yapmacıklıklar basladı .
bnm eşim de şuanda annemler senınle ılgılı hıc konusmuyorlar demeye başladı.
ben de buna sinir oluyorum
neden konussunlar ki,
konusan ben olunca işte zamanla eşim gözünde dırdırcı konumuna geldim gibi.
:))))Erkekler nedense konu aileleri olunca eşlerine yapılanları çok çabuk unutabiliyorlar. Eşimde bazen diyor bana tamam annem zamanında çok çektirdi ama artık düzeldi hatalarının farkına vardı sende sevmeye çalış, işte o biraz zor bu saatten sonra sadece senin annen olduğu için saygı gösteririm sen yaptığı şeyleri şimdi unutmuş ya da göz ardı ediyor olabilirsin çünkü o yapılanlar sana değil bana yapıldı bizim ilişkimiz saygı çerçevesi içinde devam ediyor sevgi bekleme diyorum açıkça ama annesi hakkında konuşmuyorum hiç yorumda yapmıyorum bazen eşimi bile çıldırtıyor eşim benimle paylaşıyor beni ilgilendirmez senin annen alışkın olman lazım bu tutumlarına diyorum susuyor. Geçen yıl kayınpederim, kaynım ve eşim hep birlikte oturuyorduk kaynanam sen beni hiç sevmiyorsun millet kaynanasını annesinden çok seviyor diye densiz bir laf etti. Bende orada eşimin tüm ailesinin yanında kaynanan sana bunları bunları yapsa sever miydin? diye döktüm her şeyi ha bir de ben öyle yapmacık olamam kimse de annesinden çok kaynanasını sevemez inanma böyle söyleyenlere dedim. Tam da o ortamda eşim dahil herkes yaptıklarını öğrendi, çünkü eşim 1'ini görse 2'sini görmüyordu ama hepsi anladılar artık neyin ne olduğunu.
Ben eşime her fırsatta söylerim kV çok iyi, 4×4 lük ev kadını falan derim. Niye eşimle aramı açayım ki onlar için. Onlar politikse siz de olun
:))))
doğruları söylemişsin:)
ben olsam sanırım ben de soylerdım ama mesela kv ye bu laf soylense
aa olur mu ben senı kendı annemden cok sevıyorum der kalkar bir de öper:))))
ya ben hayret edıyorumBenimki de sözde beni 2 oğlundan da çok seviyor üstün tutuyormuş, hiç kızım olmadı 2 oğlum vardı çok şükür Allah bana gelin değil kız evladı verdi der. O der demesine de ben yer miyim? yemem :)))))
ya ben hayret edıyorum
insanlar nasıl bu sekılde yapmacık olabılıyor
ben hayatta olamam
yılbasında aramadım mesela
sesını duymak dahı ıstemıyorum
eşim de aramadı aklına gelmedı sanırım
ertesı gun kv eşimi aradı,
yenı yılınız kutlu olsun dıye
eşimden benı de ıstıyor
eceyı de ver tele dıye
ya ben senı yok saymısım, aramamısım, tenezzül etmemısım, istesem arardım değil mi?
sen hadi oğlunu aradın , beni neden istiyorsun telefona, isteme...
orda eşim verince eşime kıızyorum işte, vermesinm istiyorum
ece uyuyor desin, banyoda desin , öldü desin ama vermesin
evet aynen öyleÇünkü oğluna melek anneyi oynuyor. Bak ben ne kadar güzel davranıyorum ona rağmen senin karına yaranamıyorum iyi de söylesem gözüne batıyor ahhh oğlum ahhhh görüyorsun değil mi? diye başlayıp sonra da neyse oğlum gelinim görüşmek istemiyorsa da canı sağolsun siz evinizde mutlu olun o bana yeter ne yapayım anne yüreğim buna da dayanır deyip körükleyecek. Kaynanamın meşhur lafıdır siz evinizde mutlu olun bana yeter yahu bir rahat bıraksan olacağız zaten ama lafı söyleyip sonrasında tam tersi hareketler yaptığında olmuyor işte ama anlamıyor ki, anlatsanda anlamıyor insanı çatlatıyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?