- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Sene de 2-3 kere ye de katlan ay ben de sızı çok seviyorum de olsun bitsin bizimkiler gibi gün aşırı görsen nolacakKızlar Merhaba,
Konuyu açıp açmama konusunda çok kararsız kaldım.
Yapım gereği dürüst , dobra, yapmacık ve politik olamayan bir yapım olduğu için , bu karakterdeki insanlara hiç tahammül edemiyorum.
Ve malesef ki , bu anlamda dünya madalyası alacak kadar yetenek sahibi bir kv ve görümcem var .
Bunlarla baş etmek için bana neler önerebilirsiniz.
Farklı şehirlerdeyiz, senede iki üç kere yüzyüze geliyoruz ama ben ona bile tahammül edemiyorum.
Eskiden evlenene kadar çok güzel bir ilişkimiz vardı kv ve görümce ile.
Ama biz eşimle ne zaman evlilik tarihi aldık , yolumuzu kesin çizdik ikisi de inanılmaz yön değiştiler.
Ben kendilerine ilk bastan cok sıcak yaklastım , onlar da bana cok sıcak samımı gibilierdi.
Ama evlilik arifesinde tüm yuzlerını ortaya cıkardılar, eşimi de beni de yok saydılar her anlamda.
Evlendikten bi süre snr eşimle araları açıldı, ben o ara hala onlarla iletişimde idim , ancak kendileri ısrarla uzak durmayı sectıler, bu sefer ben de kendimi çektim ne aradım ne sordum.
Eşim onlara kızıp onların bu tutumunun yanlıs oldugunu kendılerıne soyledıkten snr , baya ciddi ciddi tartıstılar ve o gunden snr kv de de , görümce de bana gereğinden fazla beni seviyormuş ve ıyı gorunuyormus numarası yapmaya basladılar.
Ben bunların hiçbirine inanmıyorum, eşimi de cok fazla pofpoflarlar her konuda,
Ben bunlara tahammul edemeyıp sinirlendikçe bu sefer, onların tatli dili ve yapmacıklıgı sayesinde onlar hep beni seviyor , iyiler ama onları ıstemeyen ben gbi gorunmeye basladım.
Eşime karşı sürekli bir pofpoflama , övme , eşimin erkeklik gururunu okşama halleri var, sanki ben değil onlar karısı eşime hep cilveliler .ama yapaylar.
Eşimle konusunca eskıden uzun uzun konusurduk bana hak verirdi, son zamanlarda bana ben onları idare ediyorum he he deyıp gecıyorum dıyor, ama eşim he he dedikçe çok acayip konusma dıyalogları gecıyor aralarında telefonda.
Benim onların aradıgını gormeye bıle tahammülüm yok ,siz neler önerirsiniz bana.
en buyuk korkum o zatenSene de 2-3 kere ye de katlan ay ben de sızı çok seviyorum de olsun bitsin bizimkiler gibi gün aşırı görsen nolacak
Allah korusun çok zor her gittiğin yere hayatına kıyafetlerine herşeyine külp buluyorlaren buyuk korkum o zaten
gün gelip de aynı sehırde yasamak
eşim bazen ist yaşanacak yer değil, bursaya yerleşin sizde diyorAllah korusun çok zor her gittiğin yere hayatına kıyafetlerine herşeyine külp buluyorlar
Sizde yapmacık olun gelmezler korkmayın öyle kolay değil biz karşı çıktıkça değerli oluyoreşim bazen ist yaşanacak yer değil, bursaya yerleşin sizde diyor
ödüm kopuyor
eşime de diyorum onlar bursata gelırse ben direkt istanbula giderim diye
umarım :)Sizde yapmacık olun gelmezler korkmayın öyle kolay değil biz karşı çıktıkça değerli oluyor
Şuanda kuduran hep benim işteMaalesef ki eşinle aranın bozulmaması için sende politik olacaksın seni ne kadar kizdirirlsrsa kızdırsınlar asla cevap verme, sakın eşine onları şikayet etme yüzde yüz haklı bile olsan. Yapamıyorum deme emin ol yaparsınbi başladın mı gerisi gelir hatta sen böyle davrandikca onların yüzündeki o ifadeyi görmek hoşuna bile gidecek zamanla :)) konuları açıldığında onlardan hep iyi bahset hatta telefon aç konuş ıstemiyosundur biliyorum ama politik olmak tam da bu işte. Hep güler yüzlü ol yeri geldikce eşin yokken lafını sok şaka yapıyormuş gibi bişey derlerse aaaa olur mu hiç öyle şey ben size öyle der miyim hiç falan dersin politik davrandığını samimi olmadığını zamanla onlar anlayıp kuduracaklar önemli olan eşinin anlamaması
sadece bana politik değiller , asıl politiklik eşime karşı yapılıyorIyi de onlar ailesi. Yani size karşı politik diye tamamen ailesini sıkkın atsın mi yada kendisini doğuran uykusuz geceler geçirmesine neden olan kadına mesafe mi koysun. Daha neler yani.
Onlar politik ise siz de politik davranın. Ama Eşinizin ailesini kestirip atmasını beklemeyin.
peki bu kadar seviyoruz , ölüyoruz deyip de 3 senede evine bir kere gelmek olur mu?Onların aradığını görmeye tahammülüm yok diye bir dünya yok maalesef.
Her koşulda onlar eşinizin ailesi,koparamazsınız tahammül adı altında uzaklaştıramazsınız da.
Ve eşinizi pohpohlamalari da sizi ilgilendirmez,size karşı bir atak oluyor mu? Hayır.
Kardeşidir,oğludur istediğini söyleyip koltuğunu kabartabilirler.
Size karşı ayni hareketlerde bulundukları zaman 'he evet,aynen' diyip geciştirin.
Ortada bir sorun göremedim.
Sevmediğiniz için söyledikleriniz ile çelişiyorsunuz.peki bu kadar seviyoruz , ölüyoruz deyip de 3 senede evine bir kere gelmek olur mu?
ben inanmıyorum bu davranıslarına ve hiç de haz etmiyorum.
Uzaklaşsın ya da kopsun demedim hiç dikkat edersniz.
Tabki istemıyorum gelmeerini, ben onların davranıs sekıllerıne kızıyorum anlatamadım sanırım.Sevmediğiniz için söyledikleriniz ile çelişiyorsunuz.
Aramalarına senede 2 görmeye tahammülünüz yokken sizin evinize 3 senede 1 geliyor olmaları sizi zaten üzmüyor aksine sevindiriyordur.
Hani deseniz ki 'çok seviyorum bize iyi davranıp evime gelmiyorlar neden' anlarım.
Siz diyorsunuz ki aramalarına senede 2 görmelerine tahammülüm yok ama neden yapmacıklar evime 3 senede 1 geliyorlar,bunlarda tutarsızlık var. Madem sevmiyorsunuz oh diyip geçin zaten gelmiyorlar evinize,eşinizi de istedikleri kadar pohpohlayabilirler bunda da bir sakınca yok.
Bakın sizi anlıyorum.Tabki istemıyorum gelmeerini, ben onların davranıs sekıllerıne kızıyorum anlatamadım sanırım.
Değer vermeyip evine de gelmiyorsan , adam yerine koymuyorsan öldük bittik özledik diye de sürekli konusmayacaklar.
Zaten onların davrasnısları ile konusmaları çelişmese ben takılmazdım bu duruma.
Benim kadar fedakar anne yok deyip duruyor, fedakar anne olmak demek.
Oğlun evleneceği zaman ilk defa gittiği bir sehırde hayat kuracağın zaman , sap gbi yanlız mı bırakmaktır?
3-4 ay aramamakmıdır sırf evlendi diye.
Madem davranısların bu sekilde, o halde bir araya geldiğimde de ben cok fedakar anneyim , bizim gibi iyi aile yok ececim diye sallamayacaksın.
E bunu diyorsan da iyi fedakar anne olacaksın.
Oğluna nişanlısından ayrılınca ödül olarak araba alıp , bu arabayı kendi üzerine yapan , oğlu artık faklı bir sehıre gidecekken anahtarı ruhsatı saklayıp araba benim diyen bir anne nasıl fedakar bir anne olabilir söyler misiniz.
evet yapılan ne varsa eşime yapılıyor aslındaBakın sizi anlıyorum.
Ama burada sizi ilgilendiren bir durum yok.Eşinizi seviyorsunuz bu duruma düşmesine üzülmüşsünüz bunu pektabi anlıyorum.Lakin 2 yüzlülüklerini oğullarına yapıyorlar,yani sizin aileniz değil eşinizin ailesi.Tahammül edemeyecek olsa eşiniz edemez,o da susuyor demekki okey diyip geçiştiriyor en güzelini yapıyor.
Tekrar söylüyorum,sizlik bir durum yok
Sizlik bir durum nasıl olurdu,mesela esiniz onların gazı ile size kükrese veyahut şiddete meyletse evet o zaman sizlik olurdu.
O zaman tamamen siz hakli olurdunuz.
Şimdi de haksız değilsiniz kendi açınızdan bakınca hazmedemiyorsunuz ama edeceksiniz oğullarına yapmışlar oğullarını yoksaymislar su anda da oğullarını kabartiyorlar.
Hazmedemiyorum,istemiyorum diye oflamak yerine 'bencede evet aynen'lerle gecistirin.
Zaten kadını gördüğünüz yok,evinize çöreklendigide yok.
Yani çoğu açıdan şanslısınız.
valla bu konuda nasıl rahatlayacağım bilemıyorumSevgili ece, üstte yazan üye çok doğru bi noktaya parmak basmış. Sen kocana yapılanları hazmedemiyosun.
Şu hayattan öğrendiğim bikaç ders varsa, en önemlilerinden biri; kimseyi ondan fazla düşünüp, iyiliği için kendini heba etmeyeceksin. İstersen gözün olsun bu kişi. Benim kv de de bana hiçbişey yapamadığı için(ben çok resmiyim, bulaşamıyor) eşime hakaretler, huzursuzluklar gırla gidiyor. Çok üzülüyorum,bazen ben gireyim devreye yeter artık diyorum amaaa kesinlikle böyle bişey yapmam. Yaparsam ben kötü, onlar iyi olur, eminim. Sen ne dersen de emin ol onlar daha da bal kaymak olacaklar. Şu kk dan öğrendiğim ana ders:eşininin ailesi şeytan da olsa ikiyüzlünün önde gideni de olsa eşine onlar hakkında hiçbir değerlendirmede bulunmayacaksın. Bi süredir uyguluyorum, içim de kafam da çok rahat. Bu arada kk yı okumaya başladıktan sonra farkettim meğerse o kadar sorunlu bi kv varmış ki bende de ama ben hiç sorun olarak görmemişim bile öncesinde. Gelinlik-damatlıkla düğün sonrası dolmuş-otobüs üç-beş aktarma yapmak durumunda bırakılan bir çift de biziz kv yüzünden. Ama öyle bir beklentisizim ki insanlardan herşeye olabilir,yapmayabilirler deyip geçiyormuşum.
Velhasılı kelam, kocanı kocandan fazla düşünme. Öncelikle kendi huzurunu ve ilişkini düşüninşallah rahatlarsın bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?