• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polyanna'cılık oynadınızmı hiç??

luleli

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2007
76
4
611
Trabzon
hayatta insanın başına acı tatlı herşey gelebiliyor hiçkimsenin tekdüze bir hayatı yok.her devre kendine has güzellikleri ve zorlukları içeriyor.size bir hak werilse hayatınızın hangi dönemine dönüp ne yapmak istersiniz..???:1hug:

hayatta insanın başına acı tatlı herşey gelebiliyor hiçkimsenin tekdüze bir hayatı yok.her devre kendine has güzellikleri ve zorlukları içeriyor.size bir hak werilse hayatınızın hangi dönemine dönüp ne yapmak istersiniz..???:1hug:

canım yetkili arkadaşlara söyle istersen konuyu başka bir bölüme taşısınlar:)a.sa.s bir sorunuz mu vardı bölümüne yazıp taşımalarını rica edersen arkadaşlar yardımcı olurlar:))

canım sağol yardımın için.diğer arkadaşlara teşekkürler taşımışlar ilgili yere.a.s.

Evet her zaman oynuyorum bu oyunu.. Çünkü ben bi çok kişiye destek olmaya çalışıyorum, bi çok kişinin sığınağıyım ve bu yüzden çok canım ynasa da tebessüm ederim hep..

Evet her zaman oynuyorum bu oyunu.. Çünkü ben bi çok kişiye destek olmaya çalışıyorum, bi çok kişinin sığınağıyım ve bu yüzden çok canım ynasa da tebessüm ederim hep..

ben de öyleyim canım.işimiz zor olsa da yapımız bu.zaten herşeyin güzel tarafını görmeye çalışmazsak bu hayat çekilmez.yorum için teşekkürler.hikayeni paylaşmak isterim.anlatırsan sevinirim.ailenin mi arkadaşlarının mı sığınağısın?

hayatım boyunca en kötü durumlarda bile, mutlaka güzel bir yan bulmuşumdur.yani aslında yaptığım şey ,daha kötüsü olabilirdi deyip şükretmek .

bende öyleyim kimseye surat asamıyorum en kötü zamnda bile hep iyi bişiler arar oldum polyanlacılık şu yasıma kadar oynadım sanırım bundan sonrada aynı oyuna devam

Bazen en kötü durumlarda bile poliannacılık oynamak istiyorum ama bazen başarılı olamıyorum

Bende yapmacık olamıyorum.Sadece her yaşanan şeyde şükrediyorum.Çünkü beterin beteri var. ama moralsizken de tebessüm yapamıyorum. çünkü içimdeki üzüntü yüzüme yansıyor ne yapalım yapı meselesi kimi insan polyannacılık oynayabilir ama ben yapamıyorum işte .Yinede herşeye güzel gözle bakıyorum.ŞenizŞeniz

arkadaşlar bakın hepimiz öyle yada böyle zorluklar karşısında polyannacılık oynuyoruz.belki bazen fazlası yıpratır.amagüçlü olmak yaşama devam etmek bunu gerektiriyor.yoksa sürekli şikayet eden suratı asık itici tipler oluruz.hadi devam edelim.polyanna iyi kız..siz nasıl polyanna oluyorsunuz mesela..a.s.

Gerceklerden uzaklasmamak üzere her üzücü bir olay da "Beterin beteri var" diyebilen bir insanim...

bazen gerçeklerden uzaklaşmak için zararsız tatlı hayallerde kurmalı bence.denedimde ondan söylüyorum.12 yaşlarındayken kardeşimle üvey annemizle yaşıyorduk.onun zulmünden arta kalan zamanlarda kardeşimi dizime yatırır ailenin en sözü geçen varlıklı insanının gelip bizi ihtişamlı bir şekilde kurtardığını hayaleder ve anlatırdım.inanın müthiş bir motive olurdu.yine polyanna gibi düşünüyor ve diyorumki,iyiki o kara günleri yaşamışım.şimdi hayatımdaki minik ışıltıları bile görebiliyorum.yaa işte böyle..a.s.
Gerceklerden uzaklasmamak üzere her üzücü bir olay da "Beterin beteri var" diyebilen bir insanim...

polyanacılık sadece sizi o anki durumdan kurtarırı ama o an yasadıgınız durumun ileride yaşanmayacağını garantilemez....

ewet bazen öyle durumlar oluyor ki ama ben yapamıyorum yüzümü asarım benlik bi konu değil açıkçası ve nereye kadar yapılabilir kii sonu yok oyun hayatı
e.gif
l.gif
z.gif
k.gif
r.gif
y.gif

ewet bazen öyle durumlar oluyor ki ama ben yapamıyorum yüzümü asarım benlik bi konu değil açıkçası ve nereye kadar yapılabilir kii sonu yok oyun hayatı
e.gif
l.gif
z.gif
k.gif
r.gif
y.gif
ah o durumlarla hepimiz karşılaşmıyormuyuz?sakın yüzünü asma canım çabuk kırışırsın.a.s.şaka tabiki.

hep yapıyoruz bunu hangimiz yapmıyoruzki ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez

kendimle ilgili olumlu baktığım hiç bişi olmadıkı..hep olumsuz düşüncelerim vardır..
o yüzden poliannacılık oynamak bana göre değil..

Back
X