Pomukcuk ve sonrasi

ikrasayra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2015
34
14
3
32
Merhaba arkadaslar bu aralar buyuk bi sikintim var bebegim dort bucuk aylik ve pamukcuk oldu gecti cok sukkur ama biberonla mamayi reddediyor anne sutu az ve asiri emmiyor mecbur kaldim pirinc unu yogurt meyve puresi veriyorum erken biliyorum ama ne yapayim artik mama almazmi acaba hep boylemi olur tesekkurler uzun oldu

Merhaba, pamukçuk benim kızımda da oldu 2 ay sürdü hatta... Çok şükür geçti gitti. Bu süre zarfında emzik alıyordu onu bıraktırmak zorunda kaldım çoğalmasın diye ;ama yine de çok uzun sürdü pamukçuğu. Uyurken vermeye çalıştım aldı emziği...Uyanıkken de alışmaya başladı; ama sonra kendim vermedim alışmasın diye. Denediniz mi bilmiyorum ama siz de uykuda deneyin isterseniz biberonu. Bir de mamayı kaşıkla vermeyi deneyin hiç almamasından iyidir bir kaç kaşık alsa bile. Bir de az önce bir video seyrettim bıkmadan deneyin diyor bir çocuk beslenme uzmanı 4 defa 8 defa 16 defa deneyin diyor...

Sagolun bilgiler icin...evet kasikla deniyorum ama o sekildede zorla veriyorum emzik hic almadi oda ayri bi sikinti oldu benim icin umarim hep boyle devam etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…