Popmundo Online Popstar Oyunu

falanist

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2007
1.284
7
643
Popmundo internet üzerinde oynanan bir "rol yapma" oyunudur, oyuncular sanal müzik sanayisinde şöhrete kavuşmaya çalışırlar. Oyun gerçek zamanlı oynanır ve siz oynamıyorken bile gelişmesini sürdürür.

Popmundo, grafikleri ve sesi olan geleneksel bir bilgisayar oyunu değildir. Hayal gücü yüksek eğlenceli bir kitlenin olduğu haftada bir iki kez kontrol etmenizin yeteceği bir oyundur.

Hiçbir zaman bilgisayara karşı oynamazsınız, ilişki kurduğunuz her karakter dünyanın bir noktasında oyunu oynayan gerçek bir kişidir.

Popmundo oynamak için herhangi bir ödeme yapmalı mıyım?
Hayır. Popmundo tamamen ücretsizdir.

Oyunu oynamak için neye ihtiyacım var?

Bütün oyun internet üzerinden oynanır. Yani eğer bunu okuyabiliyorsanız ihtiyacınız olan herşeye sahipsiniz demektir. Bunun yanında kayıt aşamasında kullanacağınız bir e-mail adresiniz de olmalıdır.

P O P M U N D O

arkadaşlar bu arada yanlış yere başlık açtıysam kusura bakmayın, en uygun yer burası gibi gözüktü

Hmmm ilginc.Hic duymamistim.Tikladim biraz okudum
ama oynasammi oynamasammi diye bir kara veremedim.
Tesekkürler yinede bilgi icin.

ben yaklaşık 2 senedir oynuyorum, zaman zaman bağımlılık yapabiliyor, en güzel yanı da gerçek zamanlı olması

6 aydır bende oynuyorum.sanırım bağımlısı oldum.:dance:karakterim güniz mumcu.grubum ışıltılar...

Bende arkadaşın tavsiyesi üzerine 2 gün önce kayıt oldum:1rolleyes:Şuan çözmeye çalışıyorum oyunuu çokk güzell diyorr herkezz bakalımdelikafaduldenstarr olacamm yada grup kurucaz arkadaslarla:roflol:

kaydirigubbakcemile3Annemin bütün istediklerini zorda olsa başardım.Annem benimle gurur duyuyorkaydirigubbakcemile3

bende bıseyler yapmaya calısıyorum ama bakalım :))

annemın ısteklerını yerıne getırmekle basladık yola :))

wuhuu bu başlığı göreceğimi sanmıyordum çok sevindimm :lepi:2 seneden beri oynuyorum ve pcyi açınca hemen popmundoya saldırıyorum buraya bile uğramayı unutuyorum :gitme: tavsiye ederim çok güzel oyun,oynayan arkadaşlar karakter isimlerinide yazarsa olur mu ki ordada tanışıp kaynaşırız:1hug:

edit:söyleyelim dedim adımı yazmadım:) Oya Gürçay bende=)

Son düzenleme:
2,5 senedir falan oynuyorum zaman zaman bağımlılık yapıyor
oyunda 5 çocuğum var ayrıca pop starım grubum 800. sıralarda bi yerde.Ayrıyetten bir firmanın Ceo suyum hayat güzel yani :))

Işık Şeyh diğer karakterim öldü perran ağır dı ama çok güseldi :( burdaki arkadaşlarla tanışmak isterim

vuhuuu ben de 2008 yılından beri oyunuyorum ceo oldum şarkıcılıkta ben bişi beceremedim ancak idollare kadar yükselebildim 6 tane çocuğum var 3 kere evlendim kaydirigubbakcemile3 ama sıkıldım bıraktım artık kaydirigubbakcemile3

2 gündür sardım ben de
kesinlikle uzun vadede dayanmak gerekiyo sabır işi :)
belki ilerleyen zamanlarda vip olmayı düşünebilirim ben de

Back
X