Popmundo Online Popstar Oyunu

kullanıcı panelinde bu topiği görünce oyun aklıma geldi girdim baktım ki karakterim ölmüş birsürü de param vardı oysa gitti hepsi:1:
tekrar yeni bi karakterle başladımsositososito

ben oynuyorum paristeyim vıp olmayı düşünüyorum ama

ya ben de oynayımd dedim ama bişi anlamadım ki...

şehir seçtikten sonra ilerlemiyo. yanda da uygun karakter listesi var.

ben illa bi karakter seçmek zorunda mıyım???

evet canım birini seçicen o senin oyundaki kişiliğin olcak :)
ona göre seç birini :)
aklına takılan bişi olursa ben yardımcı olurum

ayy burdan arkadaş olalım bende 1025 gün önce oyuna başladım bi ara hiç girmemiştim ölümlerden döndüm :66: :65: şimdi sahip çıkıcam karakterime :52: hatta bi çok karakterim vardı ama ölmüşlerrr :( :53:

Adım : Canan Rüştü :46:

Birkaç sene önce oynuyordum bende arkadaşlarımla grup falan kurmuştuk. O konser senin bu konser benim gezip duruyorduk. Sonra unuttuk gittik...
Paralı üyeliği de vardı ve baya avantajlıydı ben oynarken.

İşte benim oyunum. :16:
4 senedir oynuyorum çaylak forum yerine burdan sorularınızı sorabilirsiniz yanıtlarım.:23: :1:
Başta karmaşık gelebilir size ama oynadıkça alışırsınız ben başladığımda bir şey anlamamıştım. Bir de v2 çıktı şimdi.

2008 ağustostan beri oynuyorum ki son günlerde oynadığım söylenemez anca sohbet için falan giriyorum benim karakterde aktiflik yok :1: v2ye geçtiğinden beri ne biçim oldu ya bağımlılık yapıyordu o oyun bende şimdiyse...zaten çocuklarımdan ırağım :52: v2ye geçtik konserleri kaçırdım grup yerle bir :37: sıkıldım öldürdüm geri döndüm kariyer sıfırlandı şöhret desen %10larda oyun benim için sonlandı ah Jonas ah hep senin işin bu :47:

Back
X