Allah allah tek etkiyi benmi gördüm ya :122:ben hala yapıyorum ocaktan beri ama sürekli aynı videodaki egzersizleri yapınca normal hareket gibi algılıyor galiba vücut haftada 2-3 kereye indirdim ölcüler düsmedi kiloda veremedim hala cok sinirim bozuk ocakta 52 kiloydum suan 50 ama aksama tartılınca 51 ckıyorm vere vere 1 kilo vermisim illa yemekte dikkat etmek zorundamıyım yaa !!
vallaha ben herşeyi gördüm galibakızlaaaaar
bölgeselde çalışıp da üst bacaklarında incelme veya selülitlerinde azalma olan hatunlar var mı aranızdaevet cevabınıza çok ihtiyacım vaaaaar :122::122::122:
Boğazda hırs yapamıyorum,yapıyorum ama öyle senin kadar az yiyemem hiç
bugün bir elbise beğendim alacaktım ama bir denedim hop göbeğim ordan merhaba dedi bende utandım almadım
O göbeği testere ile kesip atmak lazımGöbek varsa kıyafetler bi tuhaf oluyor.Benimde en büyük derdim bu.
aaa ne güzel, ne kadardır yapıyorsun ? ben yaparken o kısımlarda acı duymuyorum ,yanlış mıyım ki... egzersize kaç dk ayırıyorsun yaptığında ?
Canım ben bacaklarımın incelmesini istemsem de 52 den 51 e düşmüş.Selülit konusunda bişey diyemeyeceğim çünkü yoktu:26:
bide ordaki kız demez mi bu kıyafet göbeğinii bellşi etti diye kıza kürekle vurmak istedim
kııızzz deme öyle alla sen uzaktan görüyon uzaktannn keşke burda bacı olsakta evime gelseniz kahve içersen soyunsakayy çok şanslısın, incecik olsun benimki kırılsın gitsin umrum değil ayol
benimki 58 herhalde en üst kısımlar, tam ölçemedim ama
ıyy bi de pütürlü görünüyo yoluk tavuk gibi iğreniyorum
kediciiiim
senin maşallahın varseninki gibisini zor görürüm ben
ayy çok şanslısın, incecik olsun benimki kırılsın gitsin umrum değil ayol
benimki 58 herhalde en üst kısımlar, tam ölçemedim ama
ıyy bi de pütürlü görünüyo yoluk tavuk gibi iğreniyorum
kediciiiim
senin maşallahın varseninki gibisini zor görürüm ben
kııızzz deme öyle alla sen uzaktan görüyon uzaktannn keşke burda bacı olsakta evime gelseniz kahve içersen soyunsak
Ay keşke buralarda yakın olsak ya
Ben 105 squata geldim düzenli yapıyorum ilk üç gün yürümede bile çok zorlandım. Acı olmaması ilginç. Yaparken ayna karşısında ol daha doğru yapabilirsin. Ve aşağı inerken poponu geriye doğru ittir. Poponun gerildiğini hissetmen lazım.Kedinin yüklediği hareketli resim var sayfa 54te ben o kadını açıyorum her seferinde onunla sayıyorum. Nefes alışverişime dikkat edyorum ve toplamda 15 dk falan sürüyor. Hareketli müzik açıyorum bir de ooohh
Ooo kavgada bile söylenmez derler ya aynen öyle
Hak etmiş bi kürek ağzına
Neyse yakacağız biz bu yağları
Birde hala çikolata yesemmi diye düşünüyorum
kııızzz deme öyle alla sen uzaktan görüyon uzaktannn keşke burda bacı olsakta evime gelseniz kahve içersen soyunsak
Ay keşke buralarda yakın olsak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?