• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Evet terlemeden olmuyor malesef, öyle eşofmanım yok ama bakayım, Geçen hafta işe yarıyor diyordum bu hafta sanki daha çok almış gibiyim, canım hep bir şey yemek istiyor, tatlı çekiyor:26:

Sen onlara bakma canım ya, kedi ciğer hesabı oluyor malesef:27::34:
Ben de verebilsem keşke ama üstüme yapıştı bu 3 kilo gitmiyor.:47::47:

Aaa hangi siteymiş o merak ettim:44:

yok tatlım benden zayıflar aslında ama benim popo ve bacak yok ya ondan diyorlar, ne yapiim ama göbekten gitmiyo hiç sinir oluyorum :1::1:

yanlara dogru istiorSan paso ye anNem hatta gel ben verim sana :1:
evet sguats dkleştirip bomble yapior. belin incelsin istiyorsan ben video paylaşmiştim kizlar da olan varSa paylaşSin ben şuan müsait değilim paylaşamam :ssz:

ben de var canım
[video=youtube;g48uajRAxGo]http://www.youtube.com/watch?v=g48uajRAxGo[/video]

Dukanı çok duydum etrafımda yapanlar da vardı ama çok zorlandıklarını gördüm bi korktum aslında :1: ama sen çok iyi kilo vermişsin maşallah dukanda koruma evresi var sanırım güzel uğraşlar bunlar :32: kilon çok ideal egzersizle müthiş olursun :16:

amiiin :16:

yanlara dogru istiorSan paso ye anNem hatta gel ben verim sana :1:
evet sguats dkleştirip bomble yapior. belin incelsin istiyorsan ben video paylaşmiştim kizlar da olan varSa paylaşSin ben şuan müsait değilim paylaşamam :ssz:

öyle mi diyorsun kedicim yaa :27: yemeden olmaz yani, efkarlandım şimdi :ssz:

Sayfa 500'olmuşuz :118: :118:

:32::21::24:

iyi akşamlar arkadaşlar:3:

iyi akşamlar minaa :16:

canim bel incelten vidEo yu buldum [video]http://m.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ#[/video]işte bu

tamam çook teşekkür ederim, 10 dk lık bir şey hem, oleey :32:

Askınihan ö.m atmak istedim ama kutun doluymuş .

Geldi geldi:52: Çok teşekkürler.

yok tatlım benden zayıflar aslında ama benim popo ve bacak yok ya ondan diyorlar, ne yapiim ama göbekten gitmiyo hiç sinir oluyorum :1::1:

Benim de göbeğim gitmiyo:50::50: Amaaan zayıflasan çok zayıfsın derler, kilo alsan şişmansın derler. Kimseye yaranılmaz:19::19::1::1::1:

Benim de göbeğim gitmiyo:50::50: Amaaan zayıflasan çok zayıfsın derler, kilo alsan şişmansın derler. Kimseye yaranılmaz:19::19::1::1::1:

öyle hakikatten :9::9::9:
ama sporla iyi oturacak bizim vücutlar ya
bi daha da çok fazla kilo almayız normal şartlarda :27:

eveet millete yaranılmıyor cidden :9: tam 6-7 kg öncesinden beri bana daha fazla zayıflama diyen insanlar var, her gördüklerinde böyle iyisin daha zayıflama diyorlar. mantıkları ne anlamadım :27: zayıflama dediklerinden bu yana 7 kg daha verdim, hala iyisin zayıflama modundalar :9: bence bunların dertleri insanı zayıflatmamak :36:

harikasın canım tebrikleer :46:
Teşekkür ederim canım:16:
:77:
yirim sizin azminiz anNem :1:

Eşim bugün dedi ki popon arkası modifiye edilip kaldırılmış şahin gibi oldu:52: kendince iltifat ediyor garibim:1: Etkisini diğer insanlardan da duymaya başladım, squat yaparken zorlanınca hemen aklıma getiriyorum bunları ve tam gaz devam ediyorum:10:

$852792.webp

bu nedir yaa :27::27:

Eşim bugün dedi ki popon arkası modifiye edilip kaldırılmış şahin gibi oldu:52: kendince iltifat ediyor garibim:1: Etkisini diğer insanlardan da duymaya başladım, squat yaparken zorlanınca hemen aklıma getiriyorum bunları ve tam gaz devam ediyorum:10:

ay canım ne güzelmiş yaaaaaaaa :52: ne kadar zamandır yapıyorsun peki squat :26:

eveet millete yaranılmıyor cidden :9: tam 6-7 kg öncesinden beri bana daha fazla zayıflama diyen insanlar var, her gördüklerinde böyle iyisin daha zayıflama diyorlar. mantıkları ne anlamadım :27: zayıflama dediklerinden bu yana 7 kg daha verdim, hala iyisin zayıflama modundalar :9: bence bunların dertleri insanı zayıflatmamak :36:

Kendileri zayıflayamadıkları için kıskanıyorlar bence:12: onlar istiyor ki herkes tombik olsun onlar zayıf görünsün :21: Yemezler:52:

ay canım ne güzelmiş yaaaaaaaa :52: ne kadar zamandır yapıyorsun peki squat :26:

Bugün 150yi yaptım canım 3. haftam. Düzenli yapıyorum kedinin dediklerine dikkat ederek. Şekeri, gazlı içecekleri hayatımdan çıkardım yaşasın yeşil çay:7:

ahhahaaaa süpermiş ayoolll:))))))))

Back
X