Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
hepsini anladım da şu popo ölçümünü anlamadım yavruss hangi şişkinliğinden ölçecem benim ki kople şişşş :)) kıvrımdan sonra ortadan ölçecez galiba :))

popoyla basen aynı şeymiş canım, pardon yanlış bilgi için :17::17::17:
arkadaş video eklemiş ya orda gördüm, kedi de söylemiş zaten doğru ölçümü.
poponun bombeleştiği yer var ya dışarı doğru, orası en şişkin yeri işte :52:

:27::27::27:

2.si Diyetdaşım neredee :27::27:

hey hey ! biri beni mi aramış, napmış ! :24: burdayım beybim, hic merak etme ben de 99.5 cm göbekliyim :29:

bel aslında kıvrımın olması gerektiği yerden ölçülür ama ben en sisko halimi görmek istediğim için komple en çıkıntı yerden ölçtüm :8:

ayrıca anormal veya değil, takmıyoruz ! herkes kendince güzel neyse onun için uğraşıyo, kimimiz zayıf sıkılaşmak istiyo, kimimiz tombik hem kilo vermek hem spor yapmak istiyo ! Önemli olan hep beraber olmamız, eğlenceli kılmamız, destek vermemiz.. :kkk:

:118::8::7:

--

Şimdi fıstıklar, sizinle -isterseniz tabi- fikriniz olabilir diye bugün şunları yedim ve şunu yaptım diye günlük paylasmak isterim, belki beni örnek almak isteyeceğiniz ya da uyarmak isteyeceğiniz noktalar olabilir:

sabah:

1- aç karnına çeyrek greyfurt. arkasından 2 ince dilim hindi salam, 1 domates (1 tatlı kasığı zeytinyağı gezdirilmiş)

yani hafif tuttum kahvaltıyı 75 kaloriyi geçirtmeden, ki yürüyüş yapabileyim, asla tok karnına spor yapmamalı biliyosun, yürüyüş bile olsa. :34:

yürüyüş dee... du bakiyim.. :44: 1 saat falan yapmışımdır.

--

Eve döndüm öğle yemeği olarak 2 dilim çavdar ekmeği arasına 1 ince dilim dikdörtgen ebatta az tuzlu köy peyniri, yanına iki tane domates. bitince doyduğumu hissetmeme rağmen 1 su bardağı tam yağlı süt.(bu doyduğunu hissettiğin anda bir bardak tam yağlı soğuk süt olayını Rihanna'nın eski bi röportajından öğrendimdi )

Şimdi yaseminli yeşilçayımı içiyore :68:

Saat 5 ' e kadar 1 bardak daha yeşil çay içip sindirimi bekleyeceğim. 5 buçukta başlayacağım sporuma 1 saat egzersiz videolarıyla takılacağım. :8:
6 buçukta 1 haşlanmış yumurta, 1 ince dilim hindi salam, 100 gram yağsız yoğurt, 5-6 sap taze nane olarak akşamı kapatacağım. 7'de.

1 saat kadar dinlenip sindirimi yapıp, 8 de tekrar yarım saatlik bir egzersiz yapacağım. :8:

8 buçukta duşumu alıp 9'da yemek, spor vs günü tamamen bitirip dinlenmeye başlayacağım.

İsterseniz siz de burda paylaşın, utanmayın fazla kaçırmış olsanız da, önce kendinize sonra bize itiraf edin, bu topikte kimsenin kimseden çekinmesi olamaz.
:38:

Ben 85 kiloyum. Utanmıyorum çnkü bunda utanılcak bir sey yok, boğazımı tutamıyorum bunda da utanılcak bir sey yok, kendimin farkındayım, değişmeye çalışıyorum.

Kocaman bir göbeğim varsa kime ne, herkesin kusurları yok mu ?
:8:

Utanmayın.

İsterseniz bi oturuşta iki ekmek yiyin o derece kaçırın ipin ucunu :14: ama burda söyleyin, önce kendinize sonra bize yaptığınız hatayı paylasın :29:

eğer sır olarak kalırsa bunun devamı gelir, ama hatayı itiraf ederseniz bir daha yapmamaya calısırsınız. :26:

Herkesin insan olduğunu, zaafları olduğunu hatırlayın, herkesin hataları var, ama düzelteceğiz.

Hayatımızı yeniden şekillendireceğiz :119: :7:

hey hey ! biri beni mi aramış, napmış ! :24: burdayım beybim, hic merak etme ben de 99.5 cm göbekliyim :29:

bel aslında kıvrımın olması gerektiği yerden ölçülür ama ben en sisko halimi görmek istediğim için komple en çıkıntı yerden ölçtüm :8:

ayrıca anormal veya değil, takmıyoruz ! herkes kendince güzel neyse onun için uğraşıyo, kimimiz zayıf sıkılaşmak istiyo, kimimiz tombik hem kilo vermek hem spor yapmak istiyo ! Önemli olan hep beraber olmamız, eğlenceli kılmamız, destek vermemiz.. :kkk:

--

Şimdi fıstıklar, sizinle -isterseniz tabi- fikriniz olabilir diye bugün şunları yedim ve şunu yaptım diye günlük paylasmak isterim, belki beni örnek almak isteyeceğiniz ya da uyarmak isteyeceğiniz noktalar olabilir:

sabah:

1- aç karnına çeyrek greyfurt. arkasından 2 ince dilim hindi salam, 1 domates (1 tatlı kasığı zeytinyağı gezdirilmiş)

yani hafif tuttum kahvaltıyı 75 kaloriyi geçirtmeden, ki yürüyüş yapabileyim, asla tok karnına spor yapmamalı biliyosun, yürüyüş bile olsa. :34:

--

Eve döndüm öğle yemeği olarak 2 dilim çavdar ekmeği arasına 1 ince dilim dikdörtgen ebatta az tuzlu köy peyniri, yanına iki tane domates. bitince doyduğumu hissetmeme rağmen 1 su bardağı tam yağlı süt.(bu doyduğunu hissettiğin anda bir bardak tam yağlı soğuk süt olayını Rihanna'nın eski bi röportajından öğrendimdi )

Saat 5 ' e kadar 1 bardak daha yeşil çay içip sindirimi bekleyeceğim. 5 buçukta başlayacağım sporuma 1 saat egzersiz videolarıyla takılacağım. :8:
6 buçukta 1 haşlanmış yumurta, 1 ince dilim hindi salam, 100 gram yağsız yoğurt, 5-6 sap taze nane olarak akşamı kapatacağım. 7'de.

1 saat kadar dinlenip sindirimi yapıp, 8 de tekrar yarım saatlik bir egzersiz yapacağım. :8:

8 buçukta duşumu alıp 9'da yemek, spor vs günü tamamen bitirip dinlenmeye başlayacağım.

İsterseniz siz de burda paylaşın, utanmayın fazla kaçırmış olsanız da, önce kendinize sonra bize itiraf edin, bu topikte kimsenin kimseden çekinmesi olamaz.

Ben 85 kiloyum. Utanmıyorum çnkü bunda utanılcak bir sey yok, boğazımı tutamıyorum bunda da utanılcak bir sey yok, kendimin farkındayım, değişmeye çalışıyorum.

Utanmayın.

İsterseniz bi oturuşta iki ekmek yiyin o derece kaçırın ipin ucunu :14: ama burda söyleyin, önce kendinize sonra bize yaptığınız hatayı paylasın :29:

eğer sır olarak kalırsa bunun devamı gelir, ama hatayı itiraf ederseniz bir daha yapmamaya calısırsınız. :26:

Herkesin insan olduğunu, zaafları olduğunu hatırlayın, herkesin hataları var, ama düzelteceğiz.

canım sen bu hızla kesin verirsin
2.5 saat spor + diyet çok iyi tebrikler valla
:46:

canım sen bu hızla kesin verirsin
2.5 saat spor + diyet çok iyi tebrikler valla
:46:

2.5 saat diyince dehşete düştüm yahu :1:

yürüyüşü spordan saymıyorum ben maalesef, hafif spor olarak görüyorum.. yürüyüşle insan pek kilo veremez, en tempolu yürüyüş bile (ağırlığa bağlı tabi ama) ortalama 200 kalori bir şey verdiriyor saatte.. 1 diyet menüsünü yakarsın-yakamazsın yani..
Ben vücudumu ısındırması için, metabolizma uyansın diye yürüyüş yapıyorum sabahları elimden geldiğince.

Ama asıl evde yaptığım spor bana spor geliyor, çünkü sırayla tiffany,(esneme) zumba,(hareketlenme) leslie,(hareketlenme) tae bo,(cardio) tiffany(esneme gevşeme) olarak kondisyon yapıyorum. 1 saat, bu daha önemli.

Yarım saat de gün icersinde yediklerimin sindirimine yardımcı olsun diye, hafif sporla devam ediyorum mesela 1 mile leslie ya da 2-3 tane tiffany esneme hareketleri yani bu da hafif sporla :21:

O yüzden sorsan 1-1,5 saat buldurmaya çalışıyorum.

Ama dinlenme günlerimde ne diyet kalıyoo, ne spor, sporu bir kez bıraktım mı inanılmaz tembelleşiyorum ve boğazım başlıyor :14:

Boğaz ve spor arasında büyüükkk bir bağlantı var, düşünün mesela harika bir spor yaptınız, boynunuzdan terler akmaya başladı, kendinizle gurur duyarak bitirdiniz. arkasından kim şöyle yağlı iğrenç bir cips yiyeyim diye geçirir ki aklından? hemen yoğurt , marul vs gelir insanın aklına ya da meyve..

ama koltukta patates gibi otur yat uzan durmadan televizyona dik gözlerine aklında hep ne yesem ne yesem olur.. sırf ağzın oyalansın diye.. :31:

o yüzden elimden geldiğince sporumu yapıyorum ki boğazımı tutayım yoksa sonum felaket :ssz::27:

merhaba kizlaaar :3:

kizlar acaba bugunden itibaren yediklerimizin resmini cekip koysakmi buraya bugun bunlari yedim diye...

hem belki o zaman cok yiyince resmini cekerken utanir porsiyonumuzu azaltiriz
:17:

ne dersiniz kizlar?

tabii ki kedinin de onayi olmasi lazim konu sahibi o nasil olsa...

kediii ne dersin???
:40:

kizlar acaba bugunden itibaren yediklerimizin resmini cekip koysakmi buraya bugun bunlari yedim diye...

ne dersiniz kizlar?

kediii ne dersin???
olur aslında hem motivasyonumuzu artırır:13:

bi soru size;zayıflarken malum göğüslerde küçülüyor ya özellikle onlarıda sıkılaştırmak için hareket yok mu?

naber kızlar :24:
ayyy var ya alışverişe aç gitmeyin, sakın ha.
insan her gördüğünü alır mı yaa. :27::27:
meyve sebze ne varsa topladım markette.
ama regl izni verdim kendime bi paket de çikolata aldım :17:

rox sevdim bu uygulama çok güzel olmuş, herkes söylesin yediği herşeyi :16::16:
bugün kahvaltıda peynirli salatalıklı sandviç yedim.
öğle yemeğinde zamanım yoktu maalesef biraz patates kızartması yedim ve fanta içtim
başka da birşey yemedim bugün.

merhabalar arkadaşlar bende istiyorumm:52: tam 4 gün oldu başlayalı bugünde burayı mina arkadaşım söyledi bende katılayım dedim tabi kabul ederseniz:17:

selam hoşgeldin :3:

--

sabah:

--

Utanmayın.

Roox :29::29: Ben de kendimle barışığım hatta bazenh şöyle bi izlemim oluşuyor bu önce ve sonrası olan resimlerde dikkatimi çekiyor kilolu iken yüzü gülen tombiş yanaklı sonra fit ama yüz resmi hale geliyor. :26::26:

Neyse ben normal bakıldığında aşırısı olmadığı görülen ama oturduğundaa kocaman bi göbüş pırtını önüme çöreklenen biriyim aslına bakarsan hiç te kompleks etmedim bazen çok takılır arkadaşlarım hiç alındığımı bilmem :9::9:

Boy:1,66
Kilo:68
Göğüs:85 takıyorum :17:
ve erkek kemikliyim iri dururum.
Vücudum çok sert ve sıkıdır (göbüş sarkık olsa bile sıkı)

Güya normal kiloom : 55 olmalıymış Lakin o kiloda olduğumu lise döneminde bile hatırlamam :32::32:

Ben mutluuyum bu şekilde ama sağlık açısından düşündüğümde yapmak zorundayım ve genimde obezlik var. 4 halam 110-120 kilo civarım amcalarım: 120 felan :27::27:

Şimdi genim beni ele geçirmeye çalışıyor savaştayım yani :22::22:

Diyettaşımmm burayı yediklerimizi yazmak için uygun olurmu bilmiyorum kedi ye sorsak mı:26:

Herşeyi yiyip ( şeker,ekmek hariç )az yemek ve saatlice yiyerek diyet yapmak taraftarıyım.:27:

Ben bugünn 3 küp irmik tatlısı yedimmmmm :56::56: kızmayınn nolur hastayım :17::17::17:

Ama yarın sıkı başlıyorum disipline :4::4:

ne dersiniz kizlar?

kediii ne dersin???

kesinlikle süper ama ben resim çekemem ki ofiste biraz kasar ama yazabilirim :) başlıyorum bugün: Sabah 2 kaşarlı tost (Uno tam tahıllı premium ekmeğinden) arada çay - Matte - kahve ve su öğlen malesef yiğemedim canım bişey istemedi ama 15:00'den sonra bir kase yulafla karışık nesfit ve ballı bademli (ortaya karışık yaptım) müşli yedim birazdan ofisten çıkıp eve gitcem ama ne yiğcem bilmiyorum fikri olan var mı kızlar tek yaşıyorum pratik bişeyler olsun ama:)))))))))))

ön baCak kasi zor tatlim alt yapin varSa bile o vide hop die kas yapmaz. agirliklarla yapilan egzerSizler uzun zaman snra kas yapar benim öN kaslarim var hem 9kg damblla calistim hem 3sene Atletizim koşu hayatim var haftanin 6gunu dolu dolu kosmak nasil bisi anlatamam. :)))

--

sabah:

--

Utanmayın.

Ne güzel anlatmışsın canımcım:46:
ben gribin etkisiyle çok dağttım kendimi 3 gündür :43:Ben hayatımda ilk defa 85i gördüm boyumda kısa 1,60 tek şanslı olduğum şey kilo heryerime dağılmış durumda kendimi böyle teselli ediyorum :1: hep kilolu oldum etrafımda kilolu insan olmadığı için hep bakışlar laflar bana döndü artık alıştım kulak tıkayabiliyorum dışarıya karşı ama artık kendi sesime kulağımı kapatamıyorum:17: hiç ideal kilomda olmadım bi dönem zayıflığı yaşadım o da bilinçli olmadığım için sürekli olmadı maalesef kendimi bildim bileli hep bir diyet yapma peşindeydim yapmadığım kalmamıştır sanırım ama artık bıkkınlık geldi yeter dedim :1: artık düzenli beslenip sporumu yapmanın derdindeyim artık bu yoldan dönmicem dönmemeliyim :20: 4 yıllık bi ilişkim var başladığında 70 kiloydum zayıf değildim ama şimdi 85 olunca yanımdaki de uzun ince olunca dışardan baktığımda kendimi kötü hissediyorum artık ne yaparsam kendime yapıcam :41: her verdiğim kiloda geri dönmemek üzere bi çizgi çekicem o geçen kiloya :16: burada sizlerle bir haftadır baya motive oldum aynen devam desteğimizi birbirimizden eksik etmeyelim hanımlar:8::4::13: :16:

kediyi bulunca yineleyeyim sorumu???????????:3:

canim bunu buldum acaba gogus sikilasmasina iyi gelirmi tam bilemiyorum. Insallah arkadaslar da fikrini yazarsa sevinirim. :40:

2856736850_3bb1e131b2_o.jpg

Beybilerim benim ne güzel şeyler yazmışsınız bana :16:

Ben de vücut şeysilerimi tanıtayım.

22 yaşındayım(Temmuzda 23 :32:)
Boy: 1,73,3
Kilo 85
Belim oyuk yerden 86-göbeğimin hizası yarım dünya 100 cm.
Popom 113 cm
Göğüs 99.7

kemiklerim iri ve kaslı bir yapım var bacaklarım da burdaki squatcı kızlaın bacağı gibi kaslı, öyle ki uzun cizme giyemem maalesef. vücudum 70 kilo civarindayken hemen herkes tarafından beyonce, Jennifer Lopez hatta gecen yaz kedidir kediyle havuzdayken kızın biri bana dönüp bu popo ne böyle bu da fazla kim kardashian gibi ıy falan diye laf atmıştı kıskançlıktan :1: kahkaha patlatmıştım kızın yüzüne yazık sana diye :1:

boy uzun kemik iri hafif de kas olduğu için kilo 70bile olsa kalkıp kimse kilolusun demez hatta bu ebattayken 38 bedene sığıyordum, 68 kiloyken 36-38 vücut popo 40 bedendi. Yalnız enn büyük sorunum obez bir kadınınki kadar kollarımın olması ve iç bacağımın resmen pörsümüş deri kıvamında sallanmasıydı selülitlerden ve yumuşaklıktan :14: ne yaparsam yapayım kollarım ve iç bacağım gitmiyordu.:14:

Neyse, yaşadığım büyük kayıplar sonucu İstanbul gibi vahşi ve kimseyi bilmediğim bir sehre taşınmak beni yıprattı ve bahaneler boldu; yedim, yedim, yedim Allah..
Duygusal yeme bozukluğu yasadım depresyonla karışık resmen, koca 6 ay, gözümü açtığımda 85 kiloydum hatta dijital tartı bile 85.1-85.0 diye baya bi tereddüt etmişti 30 saniye boyunca..
Ne kadar kilo alsam versem de belimin belli bir oyuğu vardı, baksan 'kilo versen belin cok güzel ortaya cıkacak' diyebilirdi, o sekli alt yapısı vardı.
Ancak su an eser bile yok, 3 katlı yağlı hattaa o ayva göbek olmuş dana göbek ve resmen aşağı sarkmış .. Çıldırmak işten değil. :18:

Yeter.

Şu an baharla beraber uyanışımı yaşamak istiyorum. :119:
En önemlisi ile yogayla tanıştım, aklımı önce huzura erdirdim, kendimi zorlamayacağıma, hayatta ben yoksam kimse olmayacağına, öncelikler listemde en basta olmaya karar verdim.. Öyle ya beni benden başkası yıpratamazdı izin vermedikçe.
Ruh huzurumu, akıl dinginliğini yakaladım ince ayrıntılarda.. Güneşi içime çektim, güzel bir çiçeği kokladım, bir kedinin başını okşadım, bir çocuğa elmamın yarısını böldüm..

Mutluluğu içimde ya da dışımda aramayı bıraktım gökyüzüne bir balon gibi, işte o zaman mutluluğu buldum, mutluluk mutluluğu aramayınca geliyormuş, özgürdüm.. :10:

--
Bu yüzden kendimi sevdim, kendime hak ettiği değeri vermek istedim, çok şükür bir özrüm sakatlığım kopukluğum yoktu binlerce şükrettim ve ruhsal mutluluğu bulduktan sonra bedensel mutluluğu elde etmek istedim, bu yüzden hedeflerim var hayallerim var ama benim başlığım kilo vermek değil benim başlığım kendine değer vermek..
:16:

--

Yine uzattım di mi :17: beni de böyle sevin, düşük çeneli Roxy ! :29: :24:

kizlar bi de bazi hareketler var ne icin bilemiyorum fikrinizi almak isterim. ek olarak onlari yapsam nasil olur acaba?

yanilmiyosam bu karin icin

1_301020098546_15904.jpg

Son düzenleme:
Back
X