hey hey ! biri beni mi aramış, napmış !

burdayım beybim, hic merak etme ben de 99.5 cm göbekliyim
bel aslında kıvrımın olması gerektiği yerden ölçülür ama ben en sisko halimi görmek istediğim için komple en çıkıntı yerden ölçtüm
ayrıca anormal veya değil, takmıyoruz ! herkes kendince güzel neyse onun için uğraşıyo, kimimiz zayıf sıkılaşmak istiyo, kimimiz tombik hem kilo vermek hem spor yapmak istiyo ! Önemli olan hep beraber olmamız, eğlenceli kılmamız, destek vermemiz..
:118:

--
Şimdi fıstıklar, sizinle -isterseniz tabi- fikriniz olabilir diye bugün şunları yedim ve şunu yaptım diye günlük paylasmak isterim, belki beni örnek almak isteyeceğiniz ya da uyarmak isteyeceğiniz noktalar olabilir:
sabah:
1- aç karnına çeyrek greyfurt. arkasından 2 ince dilim hindi salam, 1 domates (1 tatlı kasığı zeytinyağı gezdirilmiş)
yani hafif tuttum kahvaltıyı 75 kaloriyi geçirtmeden, ki yürüyüş yapabileyim, asla tok karnına spor yapmamalı biliyosun, yürüyüş bile olsa.
yürüyüş dee... du bakiyim.. :44: 1 saat falan yapmışımdır.
--
Eve döndüm öğle yemeği olarak 2 dilim çavdar ekmeği arasına 1 ince dilim dikdörtgen ebatta az tuzlu köy peyniri, yanına iki tane domates. bitince doyduğumu hissetmeme rağmen 1 su bardağı tam yağlı süt.(bu doyduğunu hissettiğin anda bir bardak tam yağlı soğuk süt olayını Rihanna'nın eski bi röportajından öğrendimdi )
Şimdi yaseminli yeşilçayımı içiyore
Saat 5 ' e kadar 1 bardak daha yeşil çay içip sindirimi bekleyeceğim. 5 buçukta başlayacağım sporuma 1 saat egzersiz videolarıyla takılacağım.
6 buçukta 1 haşlanmış yumurta, 1 ince dilim hindi salam, 100 gram yağsız yoğurt, 5-6 sap taze nane olarak akşamı kapatacağım. 7'de.
1 saat kadar dinlenip sindirimi yapıp, 8 de tekrar yarım saatlik bir egzersiz yapacağım.
8 buçukta duşumu alıp 9'da yemek, spor vs günü tamamen bitirip dinlenmeye başlayacağım.
İsterseniz siz de burda paylaşın, utanmayın fazla kaçırmış olsanız da, önce kendinize sonra bize itiraf edin, bu topikte kimsenin kimseden çekinmesi olamaz.
Ben 85 kiloyum. Utanmıyorum çnkü bunda utanılcak bir sey yok, boğazımı tutamıyorum bunda da utanılcak bir sey yok, kendimin farkındayım, değişmeye çalışıyorum.
Kocaman bir göbeğim varsa kime ne, herkesin kusurları yok mu ?
Utanmayın.
İsterseniz bi oturuşta iki ekmek yiyin o derece kaçırın ipin ucunu

ama burda söyleyin, önce kendinize sonra bize yaptığınız hatayı paylasın
eğer sır olarak kalırsa bunun devamı gelir, ama hatayı itiraf ederseniz bir daha yapmamaya calısırsınız. :26:
Herkesin insan olduğunu, zaafları olduğunu hatırlayın, herkesin hataları var, ama düzelteceğiz.
Hayatımızı yeniden şekillendireceğiz :119: