Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
SELAMLARR YAA YAZDIKLARINIZI GÖRDÜMDE 2 SAAT SPOR YAPMIŞSINIZ:53:
BEN AKŞAM 30 DAKİKA YAPIYOUM BİTİYO ÇOKMU TEMBENLİM BİRDE BEN BEL BÖLGESİNİ İNCELTMEK İÇİN UĞRAŞIYORUM SIRAYLA HANGİ LERİNİ YAPABİLİRİM BANA BİRİSİ YAZSIN LÜTFEN :8:BEN 317 NOLU SAYFADAKİ VİDEOLARIN 3 TANESİNİ YAPIYORUM SADECE:ssz::ssz:

BEN AKŞAM 30 DAKİKA YAPIYOUM BİTİYO ÇOKMU TEMBENLİM BİRDE BEN BEL BÖLGESİNİ İNCELTMEK İÇİN UĞRAŞIYORUM SIRAYLA HANGİ LERİNİ YAPABİLİRİM BANA BİRİSİ YAZSIN LÜTFEN :8:BEN 317 NOLU SAYFADAKİ VİDEOLARIN 3 TANESİNİ YAPIYORUM SADECE:ssz::ssz:

Vaktin var mı bilmiyorum, günde 2 sefer yarım saat yapsan 1 saat eder. Kondisyonun arttıkça süreyi uzatabilirsin.

Motivasyon Saati :

tumblr_maeivnYpiV1rgyar2o1_500.jpg

--

tumblr_mklihmah7H1rmil8co1_500.jpg

--

tumblr_m26cb5TZvT1rt44a1o1_500.jpg

--

mUIk0BP.jpg

--

tumblr_maxqjaATDD1rt44a1o1_500_large.jpg

Kezzap yetiştirin gaari :27:

:94::94::94: yettim roxum.

ben sabah bi elma, bi hurma biraz çikolata yedim :17:
öğlen bir tost
akşam çorba, piraz patates, çoz az pilav yedim :17:

bugün hiç iyi olmadı.
deli gibi spor yapıp kendimi cezalandıracağım. :122::122::122:

[video=youtube;g48uajRAxGo]http://www.youtube.com/watch?v=g48uajRAxGo[/video]

bel için bunu yapıyoruz canım :34:

Son düzenleme:
Dakikası dakikasına 1 saat orta tempolu yürüdüm geldim. :32:

3 tane de tiffany patlattım yeter bana. Zumba'yı yarına aldım gaaari, titriyo bacaklarım.

Total:

1 saat yürüyüş + 30 dk ev içi karışık workout + 50 squat+ 50 jumping jack ile bugünü kapattım. :8:

öğlen bir tost

bugün hiç iyi olmadı.

beba'm sen niye bu kadar şeker ve glikoza yüklendin be hayatım :26: tadı şekerli olmayan gıdarlada da şeker var biliyosun.. Sabah zaten sırf şeker almışsın , ara öğünde dahi protein yok, kalsiyum yok, c vitamini yok, sırf karbonhidrat - şeker almışsın, sporunu fazla ağırlaştırma, 15 dk daha uzun yap, ancak bugün yatmadan mutlaka ya bir bardak süt iç ya 3 kaşık yoğurt ye tarçınlı. :31:

Son düzenleme:

öğlen bir tost

bugün hiç iyi olmadı.

beba'm sen niye bu kadar şeker ve glikoza yüklendin be hayatım :26: tadı şekerli olmayan gıdarlada da şeker var biliyosun.. Sabah zaten sırf şeker almışsın , ara öğünde dahi protein yok, kalsiyum yok, c vitamini yok, sırf karbonhidrat - şeker almışsın, sporunu fazla ağırlaştırma, 15 dk daha uzun yap, ancak bugün yatmadan mutlaka ya bir bardak süt iç ya 3 kaşık yoğurt ye tarçınlı. :31:

canım ya hiç fırsatım olmadı adam gibi yemek yemeye,
unuttum yazmayı yoğurt yedim akşam, çorba da yoğurtluydu.
ama meyve filan yiyeceğim birazdan. :31:
düzgün beslenemiyorum yoğunluktan ötürü.
düzene girerim sınavlar bitince. :34:

Kızlaaaarrr çok mutsuzumm ya ben naptımm yaa konfleks yicektim eve geldm msafir var ve annem zeytinyağlı dolma ile katmer yapmış 1 katmer 10 dolmaa yedimm cidden çok üzüldüm son lokmayı yuttuğum anda ooooofff :25::25:

Kızlaaaarrr çok mutsuzumm ya ben naptımm yaa konfleks yicektim eve geldm msafir var ve annem zeytinyağlı dolma ile katmer yapmış 1 katmer 10 dolmaa yedimm cidden çok üzüldüm son lokmayı yuttuğum anda ooooofff :25::25:

üzülme canım ya arada olur öyle,
sporunu biraz fazla yaparsın dengelersin :34:

üzülme canım ya arada olur öyle,
sporunu biraz fazla yaparsın dengelersin :34:

oyyy canim sen süpersin yaaa ne güzel yapiyorsun sporunu düzenli bi sekilde.. ben halen baslayamadim.. 3. haftaya giriyorum :30::30::30: sükür kolum tamamen düzeldi de hastaligim bitmedi henüz, ama yarina bi bahanem kalmaz artik :9::9::9:

oyyy canim sen süpersin yaaa ne güzel yapiyorsun sporunu düzenli bi sekilde.. ben halen baslayamadim.. 3. haftaya giriyorum :30::30::30: sükür kolum tamamen düzeldi de hastaligim bitmedi henüz, ama yarina bi bahanem kalmaz artik :9::9::9:

canım sporumu yapıyorum da boğaz?
çok kızıyorum kendime :19:
geçmiş olsuuun, sonunda geçti kolun.
yarın bekliyorum seni :54: gelmemişsen mesaj atar taciz ederim rahatsız ederim sürekli. :23:
ben akşam yediden sonra girerim anca randevum var da :9::9:

canım sporumu yapıyorum da boğaz?
çok kızıyorum kendime :19:
geçmiş olsuuun, sonunda geçti kolun.
yarın bekliyorum seni :54: gelmemişsen mesaj atar taciz ederim rahatsız ederim sürekli. :23:
ben akşam yediden sonra girerim anca randevum var da :9::9:

vuuuuuuuuu randevu derken?? :52::52::52:

insallah canim yarin yürüyüs yapcam zaten, carsida islerim var.. hazir vücut acilmisken videolari da yaparim insallah, gerci bi tembellik avrki üstümde sorma :9::9::9: allahtan cm ölcüleim oldugu gibi duruyor, varya artmis olsaydi acayip depresyona girerdim :9::9::9:

hem at canim mesaj tacizden saymam ben snein mesajlarini :16::16::16:

bak iste sana diyorum ki beyaz peynir ye böyle kriz zamaninda... allah bilir sen halen peynir almamissindir :40::40::40: bak yogurt da oluyormus yeni kesfettim, insülin dengesini de bozmuyormus, ama normal dogal yogurt, meyveli felan degil :56:

Son düzenleme:

10 tane mi ? Tencereyi çekeydin önüne. :57:

vuuuuuuuuu randevu derken?? :52::52::52:

insallah canim yarin yürüyüs yapcam zaten, carsida islerim var.. hazir vücut acilmisken videolari da yaparim insallah, gerci bi tembellik avrki üstümde sorma :9::9::9: allahtan cm ölcüleim oldugu gibi duruyor, varya artmis olsaydi acayip depresyona girerdim :9::9::9:

hem at canim mesaj tacizden saymam ben snein mesajlarini :16::16::16:

bak iste sana diyorum ki beyaz peynir ye böyle kriz zamaninda... allah bilir sen halen peynir almamissindir :40::40::40: bak yogurt da oluyormus yeni kesfettim, insülin dengesini de bozmuyormus, ama normal dogal yogurt, meyveli felan degil :56:

bildiğin randevu böyle iki sevgili :38::38:
tembelliği filan bırakıyoruz ama :20:
bek ben de yapıyorum sporumu bu kadar sınavın arasında.
sen iyice kaytardın hastalıktı şuydu buydu :9::9::9::9:
almadım yaa, ama aklımda :60:

bildiğin randevu böyle iki sevgili :38::38:
tembelliği filan bırakıyoruz ama :20:
bek ben de yapıyorum sporumu bu kadar sınavın arasında.
sen iyice kaytardın hastalıktı şuydu buydu :9::9::9::9:
almadım yaa, ama aklımda :60:

kisss ne zaman baristiniz, yoksa bu baska mi ben mi bisey kacirdim??? :52::52::52::52: tebrik ederim coook sevindim :16::16::16:

cok haklisin ya tembellestim ben spor konusunda, bugün cok isim vardi ama yaa... makine geldi montaji vs derken temizlik alisveris iste onlari yerlestir derken epeyce spor yapmis oldum :9:

kisss ne zaman baristiniz, yoksa bu baska mi ben mi bisey kacirdim??? :52::52::52::52: tebrik ederim coook sevindim :16::16::16:

cok haklisin ya tembellestim ben spor konusunda, bugün cok isim vardi ama yaa... makine geldi montaji vs derken temizlik alisveris iste onlari yerlestir derken epeyce spor yapmis oldum :9:

ehehehe bi hafta oldu barışalı :21::21:
çok mutluyum çok, yanıma geliyo yarın da. :12:
iyi bari bi sürü kalori yakmışsındır :9::9::9:

ehehehe bi hafta oldu barışalı :21::21:
çok mutluyum çok, yanıma geliyo yarın da. :12:
iyi bari bi sürü kalori yakmışsındır :9::9::9:

vuuuuuuuuuuuuuuuuu :23::23::23::23: bakti hatun tassssss vazgecemedi tabi :16::16::16: anam benim hemen tekrar spora baslamam laaaaziimmmm bebaaaa :52: belki benim koca da farkeder :9::9::9:

vuuuuuuuuuuuuuuuuu :23::23::23::23: bakti hatun tassssss vazgecemedi tabi :16::16::16: anam benim hemen tekrar spora baslamam laaaaziimmmm bebaaaa :52: belki benim koca da farkeder :9::9::9:

ay güldürdün beni yaaa :9::9::9::9:
başla başla, bakarsın başkaları farkeder de kocana bi ders olur :23:
süper taş hatunlar olalım yaza. :29:

ay güldürdün beni yaaa :9::9::9::9:
başla başla, bakarsın başkaları farkeder de kocana bi ders olur :23:
süper taş hatunlar olalım yaza. :29:

eveeeetttt böyle fistik olalim fistik... kuzum slinda ben tas gidiyimdir yaavvv :9::9::9: birazcuk balik etliyim onlardan kurtulmaya calisiyorum, bir de karin cizgilerim olsa varya ooofff hic fena olmaz cooooookk seksi olur :23::23::23:

Back
X