Ay bugün öldüm ben spor yaparken nedense.. :))))
evde sakat gibi dolaşıyorum
kızlar bende popomun şuanki halini çektim, koysam mı :26:
kızlar bende popomun şuanki halini çektim, koysam mı :26:
ben yaptım benim 5-6 senelik spor geçmişim var fitnesste yapıyorum ama 2-3 aydır çok yedim cubur bucurkoy kediciğim :) sen önceden yapmısmıydın bu sporları yani şekillenmiş halimi suan
tamam özel albüme koycam amaaa herkes gerçek fikrini yazcak yalancılık he he diyip geçmek yoksenden destek alıp biz de koyabiliriz belki :) ben başlamadan önce önden yandan ve arkadan fotoğraf çekmiştim, kendim de görebileyim diye. :)
ben yaptım benim 5-6 senelik spor geçmişim var fitnesste yapıyorum ama 2-3 aydır çok yedim cubur bucur
tamam özel albüme koycam amaaa herkes gerçek fikrini yazcak yalancılık he he diyip geçmek yok
ben yaptım benim 5-6 senelik spor geçmişim var fitnesste yapıyorum ama 2-3 aydır çok yedim cubur bucur
tamam özel albüme koycam amaaa herkes gerçek fikrini yazcak yalancılık he he diyip geçmek yok
evett unuttum ben onu.. tamam tatlım video olarak var koyatım birazda.koy koy koy koy
bide tatlım ısınma hareketleri koyacağım demiştin onu koyacak mısın, hatırlatayım dedim :26:
yok tatlım 2bucuk snedir tanışıyoruz nişan dedğim tektaş aldı bana resmi birşey yok ama ben seviyorum böyle nişanlım dmeyiKonu sahibesi sen 19 yasindasin di mi? 2.5 yil nisanlilik biraz uzun degil mi canim :))))
evett unuttum ben onu.. tamam tatlım video olarak var koyatım birazda.
yok tatlım 2bucuk snedir tanışıyoruz nişan dedğim tektaş aldı bana resmi birşey yok ama ben seviyorum böyle nişanlım dmeyi
KOYDUM KIZLAR FOTOYU:18:
ahhahahahha aman nerden bilcek ya
aman abla boşver allah muhafaza kafa rahtlıgı başka
ablam verirsin sabret.. daha yolun başı
evett unuttum ben onu.. tamam tatlım video olarak var koyatım birazda.
yok tatlım 2bucuk snedir tanışıyoruz nişan dedğim tektaş aldı bana resmi birşey yok ama ben seviyorum böyle nişanlım dmeyi
KOYDUM KIZLAR FOTOYU:18:
Konu sahibesi, (nikini yazmaya useniyorum)
Nisanlin cok sansli he masallah tas gibisin
belkide ablam antideprasanlar da ödem yapabilr hiç araştırmadım bir bakayım..olurmu tatlım sizle başladığım yolun başı evet ama aylardır diyetteyim ben.kullandığım antidepresanlar sanırım buna engel oluyor(
teşekkür ederim eminmki sizde öyle sin.Konu sahibesi, (nikini yazmaya useniyorum)
Nisanlin cok sansli he masallah tas gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?