- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
yarın squatsda 9. günü olan yok mu ya? 100 tane yapıcaz, öncesinde destek lazım.![]()
yarın rest günüm benim, bugün 80 yapıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın squatsda 9. günü olan yok mu ya? 100 tane yapıcaz, öncesinde destek lazım.![]()
cahilliğimi mazur görün kızlar ama squats şu sandalyeye oturur gibi yapılan hareket dimi ? yarım birde tamı varmış bunun hangisini yapıyorsunuz ? ve ayrıca günde 100-200 fln dizlere zarar vermez mi acaba ? sanırım otobüslambası beni aydınlatabilir bu konuda:44: ve dehşet resimler paylaşıyonuz kızla görüp gaza gelmemek mümkün dğillll
canım ilk sayfada verdim likler sayfalarıda dolaşırsan bisürü vşdeo ve harket görürsün
ne güzel karşıyaka ha bende güzelyalı![]()
TATLIM SÜPER GİDİYORSUN LÜTFEN DEVAM ET MÜKEMMEL KALÇALARA AZ KALDI !! YA ŞAKA MAKA SÜPER GİDİYORSUNUZ..
VALLAHİ 41 KERE MAŞALLAH![]()
yarın rest günüm benim, bugün 80 yapıcam![]()
ana önde bayrak taşıyanınız ben miyim :)) kızlar hepiniz pazartesi başlarız demiştiniz en baştaniye bi tek ben başlamışım
![]()
ben pazartesi başladım canım, bugün 7. gün işte. bi hafta oldusen artırdın galiba squatsı kesmedi mi seniii
![]()
kızlar tam karar aldım başlıcam annem aradı fırının içinde baklava var haberin olsun dedi yapılır mı bu yaa![]()
kızlar tam karar aldım başlıcam annem aradı fırının içinde baklava var haberin olsun dedi yapılır mı bu yaa![]()
atladım mı acaba diycem ama yoo :/ benim bugün rest günüm. :/ yarın da 100le devam edicem. pazartesi 50,salı 55, çarşamba 60, perşembe rest. cuma 70, cumartesi 75, pazar 80, pazartesi rest. :) tamam bak doğru hesapladım.![]()
aa doğru o zaman benim de rest günüm:) tamam tamam ben de üzülüyodum yapamadım diye neyse bölgeselleri yapayım ben o zaman
CNIM ZATEN ISINARAK YAPICAKSIN O HAREKETLERİ BİRDE 50 60 70 DERKEN ARTIK VUCDUNUN ALIŞIYOR ZATEN AĞIRLIK DİZELRE DEĞİL POPOYA VERİYORUZcahilliğimi mazur görün kızlar ama squats şu sandalyeye oturur gibi yapılan hareket dimi ? yarım birde tamı varmış bunun hangisini yapıyorsunuz ? ve ayrıca günde 100-200 fln dizlere zarar vermez mi acaba ? sanırım otobüslambası beni aydınlatabilir bu konuda:44: ve dehşet resimler paylaşıyonuz kızla görüp gaza gelmemek mümkün dğillll
İzayıflama ve sıkılasma hareketlerı yanı dans ve 3 tur spor ve kalca sıkılastırmamı hepsını yapacammı
ÇOK ÇİRKİN YAnasil sizce
Eki Görüntüle 660990