Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]
canııımm hoşgeldin , canım tabikide eklerim sni hangi gruba katalım ne derdin ilk sayfada ilk yazımda ne nerde diye bir bak hareketlere felan,![]()
Merabalar. Çok güzel ve faydalı bir topik olmuş. Ben de katılmak isterim, 30 Gün squat hareketine. Yalnız hareketi anlamadım
Not: tamam squat hareketini anladım
hahahahahahaha notunu yeni gördüm hahaha süpersin ya anlamıyacak birşey yok zaten altında hareketin yapılışını verdim biraz okusanız anlaya bilirsiniz![]()
estafurrullah tatlım , hergün 3part yapıcaksınız bugun 3part yarın 3part öbürgün 3 part,otobüslambası cnm
bana pump it up yap dedin haftanın 3 günü ardarda tmm
ama hergün 3 partı aynı anda mı yapıcam yoksa 3 partı hergün 1 part olarak mı yapıcam
ya kusura baklma anlamadım da kafam karıştı![]()
tabikide tatlım paylaşabilirsinz.kedicim bizde resim paylaşabiliyo muyuz? beni squatsa iten resimleri koyabilir miyim?:44:
canım sabah öğle akşamda 7ye kadar 7den sonra önermiyorum uykunuzu bozarr,Bir sayfada anlatmışsın link vermişsin, onu gördüm de öyle anladım :)
Sabah mı akşam mı yapıyorsunuz hareketi?
estafurrullah tatlım , hergün 3part yapıcaksınız bugun 3part yarın 3part öbürgün 3 part,
Eğer 3gün üst üste ağır geliyorsa 1er gün araylada yaapabilirsiniz![]()