- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
Banada cevap yazın kızlar yaa(
ne sordun canim kusura bakma görmedim, tekrar söyler misin??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada cevap yazın kızlar yaa(
ne sordun canim kusura bakma görmedim, tekrar söyler misin??
tatlım hafta 3 gun yapıcaksın istersen 2gunde 1 3 gun toplam ya istersen üst üste 3 gun yapCANIMM hoşgeldin tekrar :) squatsda şuan lık sadece eğilim kalkıyoruz yazdıgım gibi yaparsen faydasını görürsün , Canım ben seni sadece squatsa mı yazayım yoksa bence zayıflarken sıkılaşmayada yazalım oda çok gzel etkisi avr yapabilirmisin ?[/QUO
evet yapabilirm canım.benide eklerseniz sevinirim :) ilk bildirimim yarın olsun.squatsın sayısı tarihi belli zaten diğer videoları(pump it up 1.2.3. ve diğer videoları) ve hareketleri sadece 3 gün mü yoksa 2 günde 1 mi yapayım?
tatlım sen sadece squatsmı isityorsun yoksa bölgesel programada kayıt edeyimmi seni? bu arad hergün 50 değil orda kaç tane diyorsa :=)Öğretmenim OtobuslambasıŞimdi ben ilk gün 50 kez squats hareketi yapıyorum,başkada birşey yapmıyorum demi :44: Dogrumu anlaışım acaba??:18:
![]()
Ben yeni başlıyorum 25.sayfadaki programa ..İlk gün sadece 50 kez squats hareketi yapacagım dımı,başka birşey yapmayacağım :44:
Ben yeni başlıyorum 25.sayfadaki programa ..İlk gün sadece 50 kez squats hareketi yapacagım dımı,başka birşey yapmayacağım :44:
3set squat?canim ben zayiflama gurubundayim, yani videolari yapiyorum bir de 3 set squats.. diger guruplarin calisma düzeni nedir tam bilmiyorum.. senin dahil oldugun guruptan bi arkides gelince cevap verir merak etme![]()
4.gün restiyi bakın şablonaaaa
![]()
3set squat?3kere 50 yada neyse ogunki rakam bu değil değilmi? yani 50yi 3emi böldün?
![]()
tatlım hafta 3 gun yapıcaksın istersen 2gunde 1 3 gun toplam ya istersen üst üste 3 gun yap
doğru ya!
o fotolar ne öyle yaaa vay canınaaa! e ben bunları göre göre acayip gaza geliriiiim harika!
3set squat?3kere 50 yada neyse ogunki rakam bu değil değilmi? yani 50yi 3emi böldün?
![]()
wow!! çok iyi bir değişim![]()
![]()
o kadın gibi olman i.in zengi olman lazım ve büyük ve geniş popo aileden gelir benim ailem zenci gibi babamda bile kocamn toto var afedersiniz o yüzden olabildiğnce küçültem cabam avr ama artık kçlmüyohee yok canim 20serliden 3 set yani 60 yapiyo toplamda... Ilk 20yi yapana kadar bile catladim kalmis ki 150Baslangic icin iyidir yaa 3 video ve 50-60squats.. Zaten vücut seklim belli, amac zayiflayip sıkılasmak.. Cok yüklenirsen yukaridaki resimdeki zenci kadin gibi olurum alimallah
Acaba diyorum resim ceksem de bir ayin sonunda karislastirsamki ki???Tabi adam gibi devam edersem
![]()