Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YARIN BAŞLA ABLAM 2HAFTA SONRA PROGRAMINIZDAKİ HAREKETLER DEĞİŞCEKAl tamam al seninimEti senin kemigi benim hesabı
2 hafta sonramı başlıyoruz şimdi,yoksa yarın başlayabilirmiyim![]()
![]()
Ben ne istediğimi tekrardan anlatayım
Benim belim altıma göre ince. Popom toplu değil yayvan . Baldırlarım kalın 54 cmİncelsin istiyorum. Basenlerimde gitsin. Benim sorunum belimin altında
![]()
YARIN BAŞLA ABLAM 2HAFTA SONRA PROGRAMINIZDAKİ HAREKETLER DEĞİŞCEK![]()
Anlaşıldı,tamam![]()
ay sürekli unutuyorum seni.. şimdi yazıorum
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-g...ylasim-25.html (Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım) tatlım burda harketler,
seni bölgesel zayıflama programına alıyorum canım harketlerine bak ordan zaten orayı okuyun sadece resimelre bakayın ben genede açıklayayımi haftanın 3 gununü seç kendine o 3gün bu hareketleri yapıcaksın , mesele bugun senin egzersiz gunun 6 tane resim var değilmi orda misal sen onları yaptın 1 dakika dinleniyorsun aynı hareketleri tekrarlıyorsun 1dakika daha dinlen sonra gene tekrar la yani hergün 3 part yapıcaksın hareketleri,
RESİMLERİN ALTINDA HANGİ HAREKETİ NEKADAR YAPACAGIN YAZIYOR![]()
ekledim kuzucok cok cok tesekkürler canim cok kibarsin
Canim bu sayfanin liknkini de ilk mesajina ekler misin??? Ihtiyac duydukca döner döner bakariz.. Sanirsam benden baska kimsenin selüliti yok galiba![]()
merhaba hoşgeldin canımmmmerhabalar ben incelmek eski halime dönmek istiyorum ve gelinliğim içinde ince olmak istiyorum fakat başaramıyorum diyetler metabolizmamı durduruyo ve 1,5 ayda incelmem lazım napmalıyımm yardımcı oluuunn nolurr:26:
hhaha evet izmirliyimotobuslambası35 izmirlimisin yafrummm :) yerim öyleyse :)
tatlım bende yarın bu squart hareketine ve ek birkaç harekete başlayacağım. Bir sorum var hani bir tablo var ya paylaştığın 50den başlayıp 30.cu gunde 250 oluyor ya o 50yı 75ı vs yaparken ara verıyormuyuz yoksa vermeden dırekt ellı mı yapıyoruz:)
ben sanırım 25den fazla yaparsam bıkac gun yuruyemem ılk etapta daha once bu hareketı yapıyordum ama boyle bır etkısını bıılmedden 25 yapıyordum devamı gelır mı bılemedım :)![]()
evet tatalım sadece bölgesel zyıflama harketlericanım benim buldum bende 13. Sayfaya denk geliyor senin attığın link başka sayfaya denk geliyor
şimdi ölçülerimide yazayım mı![]()
Benim günlerim cuma -cumartesi-pazar olsun . Sadece o mesajda ki hareketler değil mi![]()
hhaha evet izmirliyimEvet tek seferde 50-60- nneyse yani, o günki sayı.. Ama zorlanırım diyorsan 10 saniye sadece 10 saniye sonra devam et.
bende izmirliyim :))
deneyelim bakalım 10 sanıye ıle![]()
hhaha evet izmirliyimEvet tek seferde 50-60- nneyse yani, o günki sayı.. Ama zorlanırım diyorsan 10 saniye sadece 10 saniye sonra devam et.
evet tatalım sadece bölgesel zyıflama harketleriosayfayıda sık kullanılanalra kaydet sonra dert olamsın
![]()
evt olucak ben tummuzda 56 cm dım şuan 51Benim grubum var mı şimdi , nasıl olcak
Gider mi mesela baldırlarım 50 cm 48 cm olur mu![]()