Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim hanımlar, spordan sonra bi acıkma oluyo çünkü, bi de rahatlama oluyo `nasılsa sporumu yaptım biraz kalori yaktım` gibisinden haliyle..O sebepten 1 saat bekledikten sonra yemek yemeye özen gösterin (yani acıkırsanız -ki acıkırsınız).. (;
ben de seyi biliyorum cicim, spor sonrasi dedigin gibi bi rahatlama oluyor acikma vs tamam, ama dedigin gibi 1 saat felan kendini kontrol edersen, acikma hissi gidiyor, cünkü sporla salgilanan hormonlar acikmayi da bastiriyo... spor her türlü iyi yaaa![]()
Ziyaretçisi bol olur bu topiğin![]()
Evet canım zaten biraz bekleyince o his geçiyo.. Ama zayıf olanlarımız, yani sadece sıkılaşmak için spor yapanlar 1 saat sonra hala açlarsa atıştırsınlar.. Çünkü tansiyon düşüyo, benim oynuyo mesela epey.. Spordan sonra siyah noktalar görüyorum..![]()
Hosbulduk cnm, ben popo ve üst bacak hareketlerinden başlicam sabah![]()
onlar senin benim gibi 60-70 kilodan inmiyorlarki onlar taş çatlasa 10 kilo alıyorlar bride gentik bizimkilerde tek genetik bu çatlak pörtlekBu fotodakilerin çatlakları yok ki ama![]()
onlar senin benim gibi 60-70 kilodan inmiyorlarki onlar taş çatlasa 10 kilo alıyorlar bride gentik bizimkilerde tek genetik bu çatlak pörtlek![]()
hayır bence sana o kilolar hiçte zayıf durmaz çnkü sen yuvarlak yüzlüsün.. şuan biraz tombik duruyorsun çok çok güzel olucaksın ztaen sıkılaşsın yüzün çok güzel vucudunda öyle olucak
Ben sadece 43 kilodan 55 e çıktım o kadar.. onu da yapmam gerekiyordu çünkü zayıfken çirkin görünüyordum.. şimdi yanaklarıma kan geldi
ben biraz pis bogazim canim, can sIkIntIsIndan oturup tikiniyorum sonra pisman oluyorum... yani bu huyum olmasa, 3 gün ac kalmaz bisey olmaz banatabi bu biraz mübalaa oldu.. ama bütün gün ac kalabilirim, bir sey yemeden 4-5 saat yürüyebilirim, o potansiyel var, bünyem saglam masallah... dedigin gibi benim zayiflamam gerektigi icin yememem en iyisi, nasilsa alcik beni cok etkilemiyo... sen kilo vermek icin ugrasmiyosun dimi???
hayır bence sana o kilolar hiçte zayıf durmaz çnkü sen yuvarlak yüzlüsün.. şuan biraz tombik duruyorsun çok çok güzel olucaksın ztaen sıkılaşsın yüzün çok güzel vucudunda öyle olucak![]()