Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahaha aman annem ya bırak boş boş işler işte nasssııınıız bakiimm![]()
oooşşşşnbuuullduummtekrar hoşgeldin
iyiyim canım sen nasılsın![]()
Hoşgeldin kuzuummslm
akşam ıncelediğim topiği çok yararlı buldum
bende dahıl olmak istıyorum
en başından başlamaıyım sanırım :26:
oooşşşşnbuuullduummiyiim annem ya bir miskinliktir gidiyor bugun son vericem bunu
Hoşgeldin kuzuumm
Tatlım yeni programada yazabilirim seni ama boyun kaç ne istiyorsun , bu aylarda spor yaptın mı![]()
Hoşgeldin kuzuumm
Tatlım yeni programada yazabilirim seni ama boyun kaç ne istiyorsun , bu aylarda spor yaptın mı![]()
2 haftadır bende giremedim nasıl özlemişimm burayıı..ee neler olmuş bakimm...:26:
Anladım tatlım, kemikler mumukun değilde kasların uzun yapılı olunca boycam 1-2 cm oynar yani top gibi kasları uzun ince olunca :13:hoşbuldum
hiç spor yapmadım geçen yıl doğum yaptım halıyle bıraz salındım
boyum165 fazla kılom var bıraz yağ yakmak sıkılaşmak kemıklerım uzuyorsa uzatmak ıstıyorum emınım kemıkler mumkun değildir![]()
yaa bayıldımm![]()
Sütyeni çok güzel değil mi ya bi bakayım viictoria secreta![]()
sorma kedicim biraz uzak kaldım şehirrden şehire göçtüm
sana ne oldu bi ara göz gezdirdim de pasifti nickin:44:
bişey mi oldu:44:
squats yazılıyor kuuzumBen de başlamak istiyorum,boyum 160 kilom 78 .Öncelikle karın bölgemden başlamak istiyorum.Jıllıan'ın 30 shead... ını yapıyorum.Her gün 1 saat yürüyorum bir de.Galiba çok yemek yiyorum ya.Yeni program da stuart(? böyle mi yazılıyordu yav) mı.Eğer alet falan lazımsa 1 er kiloluk 2 dambıl,pilates lastiği,büyük ve küçük topum falan da var.Off 4 ayım var.
hadi canımbende koskoca antalyada tanga bulamıyorum arkadaş....
hepsi dandik modeller...![]()