• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Tatlı Boğa- Jessica Stam

VS+2010+Show+-+Jessica+Stam+for+PINK+via+jumpinganaconda.jpg

Kızlar şimdi girebildim bugün biraz fazla uyudum yataktan anca çıktım yemek yedim şimdi. :)):122:

1.Yüzünü yıkamadan yapıyorsan muhtemelen bir şey yemeden yapıyorsun yanlış En azından 1-2 dilim peynir biraz elma yemelisin ki metobolizman çalışmaya başlasın.

2.doğru yoldasın kuzum :122: Ama bacaklarının erimesini istiyorsan günde en az 2saat yürümelisin:ssz:

Ben koyup kaldırdır birkaç kere.. Ama Akşam gene koyarım bakarsınız.

Tatlıımm Hoşgeldiinn :3::3::3:
Bende popo kaldırmak la meşgulüm ama inan buradaki kızlar kadar olamadım ya bir türlü adapte olur her gün yapamıyorum:22::31::30:

Canım senin ilacın BÖLGESEL SIKILAŞMA PROGRAMIN SAYFA 317 DEDE BÖLGESEL PROGRAMINA BAŞLAYA BİLİRSİN İSMİNİ YAZAYIM MI LİSTEYE :ssz:

Olur kediii:) yaz benim ismimi de :)48 kiloyum.42 ye dusmek istiyorum.317.sayfaya hemen goz aticam simdi :)

merhaba kızlar :3:
bugün ikiye kadar uyudum :17:
sporumu da daha yapmadım ama yürüdüm dışarı çıkıp.

benim canım bugün deli gb pizza istedi ama nasıl durdurdum kendmi anlatamam hala ağzım sulanıyor ama yok inat ettim:52: ya bende ekmek yemiyorum ama etimek yiyorum artık dayanamazsam çünkü midem rahatsız benim çok açlığa gelemiyorum:56: hani sık sık ama hafif bişiler atıyorum öle:26: bende 5-6 vermek istiyorum aynen:51: ben yürüyüş yapmıyorum okul fln var pek vaktim olmuyor onun için bi bu videoları yapıyorum sen yanına yürüyüş eklersen daha iyi olur bencede:51: senin iş hepten zormuş çocuk fln Allah kolaylık versin:16:

evdeyken sporumu cok düzenli yapiyordum ama ise baslayinca tekrar yorgunluktan cok takip edemiyorum, keske dedigin gibi sporun ynaina yürüyüs olsa süper olur... bugün de cocuklarla yürüdüm biraz bakalim su bi türlü gitmeyen 5-6 kilocuktan kurtulsaydik :9::9:

merhaba kızlar :3:
bugün ikiye kadar uyudum :17:
sporumu da daha yapmadım ama yürüdüm dışarı çıkıp.

merhaba bebacim, nasilsin bakalim??? iyi yapmissin yatip dinlenmissin arada bi ben de öyle öglene kadar yatmak istiyorum ama yok sabah 6.30da f elan basliyorum uyanmaya, tekrar yata yata 8de felan kalkiyorum :31: yaaa yürümek dedin de, ne kadar kalori yakyio bi saatte ortalama biliyomusun?? baktim nette 200kalori diyen site de var 400 kalori diyende, tabi hizina bagli degisir ama en az 200 yakar galiba :44:

Back
X