• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
sexy_beach_wear.jpg

--

Zeugari-beachwear-11.jpg

:16::16::16:

Günaydın fıstıklaaaarrr:52::52::52::3::3:
Nasılsınız? Ben şu an kahvaltı yapmaktayım, tuzsuz çorba içsem ne olur ki çok canım çekti sabah sabah:27::27::27:

Gerçi ölçülerime bakınca moralim sabah bozuldu biraz hiçbir şey yememeliyim ama işte:31:
Aç karnına aldığım ölçülerimi yazıyorum. e malesef hala kilomu bilmiyorum, tartım yok:37:

Kalça 94tü 93 olmuş.
üst göbeğim 75ti 73 olmuş :52:
Alt göbek hala 86 :43::43::43:
Bel çukurum 76ydı 75 olmuş.
bacaklarım da 56ydı 55 olmuş.

3 haftada ancak bu kadar olmuş:31::31: Göbeğim gitmiyor ya ona üzülüyorum:43:

Ölçülerin çok iyi tatlım kendini hiç üzme illa ki gidecek o göbek :8:

kahvaltımda bir dilim ekmek bikaç zeytin ve omlet yedim bugün dinlenme günüm yarın spora aynen devam :21:
hepinize keyifli günler dileriim :16:

yaptım sporumu geldiiim :122::122:
50 squatsla başladım yine bu sefer bitircem seriyi :1:
tiffany canıma okudu tatlı bir uyuşukluk var her yerimde :27:

Buda türkiyeden bacaklara bak ki 17 yaşında facede bi sayfada buldum:nazar::KK47::KK4::KK4::KK4:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayfada reklam yapmayın LÜTFEN !! KADINLAR KULÜBÜNDE YASAKTIR BU TARZ ŞEYLER!

Buda türkiyeden bacaklara bak ki 17 yaşında facede bi sayfada buldum:nazar::KK47::KK4::KK4::KK4:

Bacaklar güzel de yüzden belli Türk olduğu, anlamsız bakışlar ve kartlamaya müsait yüz hatları.

Türkiye'den tek tük güzeller çıkıyo Avrupa standartlarında, onlar da elin parmaklarını geçmez.. Artık bu uzun bacaklı mini giyinen küçük yaş nesli her yerde var, mayıstan itibaren özellikle Avm gezenler bol bol görecektir.. :KK53:

bacaklar güzel de yüzden belli türk olduğu, anlamsız bakışlar ve kartlamaya müsait yüz hatları.

Türkiye'den tek tük güzeller çıkıyo avrupa standartlarında, onlar da elin parmaklarını geçmez.. Artık bu uzun bacaklı mini giyinen küçük yaş nesli her yerde var, mayıstan itibaren özellikle avm gezenler bol bol görecektir.. :27:
önemle duyrulur sevgiliyle avm ye gitmek kesinlikle tehlikeli ve yasaktır:9:

tumblr_mlitdmdcn51rmiy5vo1_500.jpg

--

tumblr_mk23s3Wj9M1rlcmeto1_500.png

hİÇ BÖYLE TOTOM OLMADI:27:

--

tumblr_mlhw1kNWPT1rmiy5vo1_400.jpg

--
tumblr_mlh9tk12wc1rmiy5vo1_400.jpg

--

tumblr_mlhr5ha81d1s2io5ho1_500.jpg

bEN BÖYLE AÇSAM AYRILIR ORTADAN İKİYE :27: