popomu elleyip 4 aylik bebegimin yuzunu yikadi.

Konu sahibine moral verdi mi bilmiyorum ama benim aşırı moralimi bozdu.
Bizim ilk okulda bir çocuk vardı . O da aynı şekildeydi. Bazısı şaka sanıyor ama böyle yetiştirenlerde var. Ama cinsel organları ağıza almak .............. (yorumsuz)

Bizim ilk okulda bir çocuk vardı . O da aynı şekildeydi. Bazısı şaka sanıyor ama böyle yetiştirenlerde var. Ama cinsel organları ağıza almak .............. (yorumsuz)
Yok artık ben orasını tam anlamamıştım, eline falan alıyor sandım , Allahım kabus görüyorum şu an galiba .

ya arkadaslar sorunlar var aramizda adamin iki lafindan biri bosanmak zaten.ben bebegim konusunda hassasim bunu biliyorbumursamiyor
biz hassaz deiliz sanki abartmayin yahu cocugunuzu emzirirken nabiyorsunuz poponuzu elleyip kur yapan bir adam neden bosansin siz bence depresyondasiniz hani lousa yani rahim agzi bakteriniz icinde bukadar korkmayin nerden bulasacak siz yikayin sik sik ellerinizi

bende klamidya diye bir bakteri var tehlikeli bir bakteri o da biliyor bu bakterinin oldugunu antibiyotikler cevap vermiyor.bebekte zaturre korluk yapiyor arastirabilirsiniz p yuzden hassasim
Bacım sunu basta düzenleme yapmadan yazsan bu kadar komik yorumlar almazdın
Bence cocugunuzu hasta etmek icin bilincli olarak yapmamıstır sonucta onunda çocuğu
Ancak madem bosanmak istiyor sürekli dile getiriyor poponu ellemesine de müsade etme derim

sizin elinizden o cocuklarin alinmasi gerek ne igrenc siniz be cüsss hadsiz birde övunuyor

igrencsiniz tek kelimeyle igrenc ötesisiniz evladina velet diyen bir igrencsiniz allah o cocuklara acisinda alinsin devlet trafindan insallah o baba olacak haysiyetsizde ayri bir konu ayy kusacam allahim sen bana bu edebi verdigin icin esiminde benim gibi edepli birisi oldugu icin cok sükür

ben bu kadini kk ya laik görmüyorum cikarin burdan böyle anne olmaz olsun o cocuk buyuyunce kim bilir neye dönusecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…