- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.251
- 398
- Konu Sahibi yildizliyagmurlugeceler
-
Ne güzel sakince yorum yapıyorsunE boşanın
Konu sahibine moral verdi mi bilmiyorum ama benim aşırı moralimi bozdu.Ya konu sahibine moral vermek istedi sanirim
Alıştım artık galiba ondanNe güzel sakince yorum yapıyorsun
Konuya gülmekten cevap veremedim ya
Bizim ilk okulda bir çocuk vardı . O da aynı şekildeydi. Bazısı şaka sanıyor ama böyle yetiştirenlerde var. Ama cinsel organları ağıza almak .............. (yorumsuz)Konu sahibine moral verdi mi bilmiyorum ama benim aşırı moralimi bozdu.
Birazdan bende konu açacağım. En bombardımanlı cümleleri bekliyorumAlıştım artık galiba ondan
Yok artık ben orasını tam anlamamıştım, eline falan alıyor sandım , Allahım kabus görüyorum şu an galiba .Bizim ilk okulda bir çocuk vardı . O da aynı şekildeydi. Bazısı şaka sanıyor ama böyle yetiştirenlerde var. Ama cinsel organları ağıza almak .............. (yorumsuz)
biz hassaz deiliz sanki abartmayin yahu cocugunuzu emzirirken nabiyorsunuz poponuzu elleyip kur yapan bir adam neden bosansin siz bence depresyondasiniz hani lousa yani rahim agzi bakteriniz icinde bukadar korkmayin nerden bulasacak siz yikayin sik sik elleriniziya arkadaslar sorunlar var aramizda adamin iki lafindan biri bosanmak zaten.ben bebegim konusunda hassasim bunu biliyorbumursamiyor
Elledi mi parmakladımı? Cevaba göre cevap yazacam
arkadaslar konu sacma geliyor yorumlarinizda haklisin dalga da geciyrosunuz ama durum.ciddi
wvet daha once de ellemisti ama hemen gidip cocugun yuzunu ellememisti bu sefer bebegimin yuzunu elledi
kk kadinlarinin beyinlerinden dumanlarin ciktigi ender dertciklerden biri kedi lülüsünü görmüs bakteri sanmisİmla olarak doğrusu “popomu elledi” çünkü. Ne saçma bir mesaj oldu yahu. Neyse doğrusu bu şekilde yani.
Bacım sunu basta düzenleme yapmadan yazsan bu kadar komik yorumlar almazdınbende klamidya diye bir bakteri var tehlikeli bir bakteri o da biliyor bu bakterinin oldugunu antibiyotikler cevap vermiyor.bebekte zaturre korluk yapiyor arastirabilirsiniz p yuzden hassasim
sizin elinizden o cocuklarin alinmasi gerek ne igrenc siniz be cüsss hadsiz birde övunuyorAy bizim evi görseniz ağlarsınız o zaman valla gelir çocuğumu alır çamaşır suyuyla yukarsınızbizde popoyu bırakın burun karıştırmalardan tut tuvaletten çıkmalar el yıkamadan yahu hepsini geçtim benim oğlum benim popomu eşimin pipisini ve kendi poposunu elleyip bilerek ağzına sokup kahkahalar atıyor ne yapayım evden mi atayım çocuğu ayrıca burnunu karıştırıp sümük diyip yiyorum diyip elini ağzına sokuyor falan doğduktan 3 saniye sonra da heryere kaka yaptı biz yıkamadık doğalıyla bıraktık bir gün. 4-5 ay sadece suyla yıkadık sabun görmedi. Bi kere bile hasta olmadı ellerini yıkayıp duranların geçirmediği hastalık kalmadı, yuva kapanıyor öğretmenler tüm çocuklar hasta oluyor, bizim oğlan sapasağlam hiçbişeye de alerjisi oluşmadı çünkü maruz kalmadı temizlik malzemelerine diyeceğim o ki ne abarttınız ya konu bu muymuş ben de konu açayım bidakka
igrencsiniz tek kelimeyle igrenc ötesisiniz evladina velet diyen bir igrencsiniz allah o cocuklara acisinda alinsin devlet trafindan insallah o baba olacak haysiyetsizde ayri bir konu ayy kusacam allahim sen bana bu edebi verdigin icin esiminde benim gibi edepli birisi oldugu icin cok sükürAy yanlis anladiniz yahuu:) ben oglumu 20 ay emzirdim , goguslerimi bolca gördü ona yapilacak bisey yok. yani bu bahsettigim esimin pipisi hikayeleri falan baya gecmisten , bizim oglan yikanmayi sevmiyordu o sebeple küvete birgun benle birgun babasiyla giriyordu, yasi civariydi, yani bud edigim babasi kismi 1 kereyle bitti cunku adamin seyini kopariyordu :) ben de o sebeple hep mayo giydim küvette. ama söyle bisi var ki evde bahcede falan is yaparken egiliyoruz, o catallar arkadan cikiyor, o sirada yapiyor.
ben bu kadini kk ya laik görmüyorum cikarin burdan böyle anne olmaz olsun o cocuk buyuyunce kim bilir neye dönusecekAy yanlis anladiniz yahuu:) ben oglumu 20 ay emzirdim , goguslerimi bolca gördü ona yapilacak bisey yok. yani bu bahsettigim esimin pipisi hikayeleri falan baya gecmisten , bizim oglan yikanmayi sevmiyordu o sebeple küvete birgun benle birgun babasiyla giriyordu, yasi civariydi, yani bud edigim babasi kismi 1 kereyle bitti cunku adamin seyini kopariyordu :) ben de o sebeple hep mayo giydim küvette. ama söyle bisi var ki evde bahcede falan is yaparken egiliyoruz, o catallar arkadan cikiyor, o sirada yapiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?