popomu elleyip 4 aylik bebegimin yuzunu yikadi.

Insanlar neden popomu elledi, mememi elledi diyolar?
PopomA mememE degil de? Bende bunu merak ediyorum ya
Turkiyedemi yasadiniz acaba
Popoma dokundu
Popoma degdi
Popomu elledi
Mememe dokundu
Mememe degdi
Mememi elledi
Bana dokundu
Bana degdi
Beni elledi
Yazmadan duramadim nolur yabanciyim diyin

popoyla rahim agzi yarasi ne alaka? poponun icini mi elledi :)) dustanda cikmissin yane..fazla ayrinti vermemissin dolayisiyla tahmin yurutmek zor

Peki çocuğunuza mahremiyet eğitimini nasıl ve ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz? Büyüyünce birden bi aydınlanma yaşayıp aaa bu ayıp kimsenin özel bölgesine bakmamalı ve dokunmamalıyım diye içine mi doğacak?
Peki herhangi bir yerde sapığın biri dokunmaya kalkarsa (Allah korusun) kendisini nasıl koruyacak?
Peki kreşe giden çocuğunuzun diğer çocuklara dokunmadığından nasıl emin olacaksınız?
Yazdıklarımız yanlış geliyor size belli ki, ama anlamaya çalışabilirsiniz. Hem kendi çocuğunuz hem de çevresi için, yanlış yolda olduğunuzu bilin.

Uzunca bir süre birileriyle tokalaşmayı,bir yere misafir olmayı hele ki yemek yemeyi çay içmeyi asla düşünmüyorum.Beyin devrelerim yandı.
Sonra da "ay ne kadar titizsin,kibirlisin!" derler e ne olacağdı? :)
Okb olacağım tamamen biraz daha bu tip konulara denk gelirsem şayet.
Hayattan soğudum yahu iki dakikada!

Burada yazılanlar tam bir sapıklık, sapkınlık örneği.Bir tarikate falan mı üyesiniz siz?Ciddi ciddi soruyorum..
anne poposu baba pipisi elleyip ağza sokmalar, Allahın daha neler okuyacağız.. Gevrek gevrek gülüyorsunuz bir de çocuk bunları yaparken..
Çocugu 1 gün boyunca dışkıda bırakmak nedir, hangi tarikatın felsefesi bu, amaç ne? Çocuk hastalanmıyormuş breh breh..
Banlanmak istemiyorum ama ailece terapiye gitmeniz gerekiyor.
Nereye kusuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…