- 3 Nisan 2019
- 126
- 92
- 13
- 39
- Konu Sahibi yildizliyagmurlugeceler
-
keske olmasaydi bebek icin seninleyim diyem ve ben hamileyken dussun diye dua eden adam buBornozla mı çıktınız evden?
Bebek de sanki sadece sizin gibi bebeğim de bebeğim. Adamın da bebeği o.
evet iatiyir dini nikahimiz kalir resmiyette bosaniriz diyor onceki konularimi okursaniz anlayacaksinizSürekli ayrılmak isteyen adamın elinin orada ne işi var?
E boşanınkeske olmasaydi bebek icin seninleyim diyem ve ben hamileyken dussun diye dua eden adam bu
Ay ayrılın da adam bi rahatlasın. Acıdım valla adama.
Hahah birde ciddi ciddi cevap vermişyuzeysel
Nasıl bir ellemeden bahsediyoruz bilmek de istemiyorum da, madem hassassınız elini yıkamadan bebeğin yüzünü yıkama deseydiniz, bebeği elinden alsaydınız ya da bir daha yapmaması konusunda uyarsaydınız.evet 4 aylik bebegim var.bugun misafir gelecekti.banyodan ciktim.bornozlaydim.esim geldi popomu elledi.sonra da elini yikamadan bebegimin yuzunu yikadi.ben de sinirlednim ciktim evden.aorun sadece bu degil.adam beni zaten istemiyor.iki lafinin biri bosanma.eski konularima goz atarsaniz analrsiniz.gidecek bir yerim olsa bosanirdim.caresiz hissediyorum.cok
sinirliyim.
evet iatiyir dini nikahimiz kalir resmiyette bosaniriz diyor onceki konularimi okursaniz anlayacaksiniz
evet 4 aylik bebegim var.bugun misafir gelecekti.banyodan ciktim.bornozlaydim.esim geldi popomu elledi.sonra da elini yikamadan bebegimin yuzunu yikadi.ben de sinirlednim ciktim evden.aorun sadece bu degil.adam beni zaten istemiyor.iki lafinin biri bosanma.eski konularima goz atarsaniz analrsiniz.gidecek bir yerim olsa bosanirdim.caresiz hissediyorum.cok
sinirliyim.
aynen canim.bosayacakNasıl bir ellemeden bahsediyoruz bilmek de istemiyorum da, madem hassassınız elini yıkamadan bebeğin yüzünü yıkama deseydiniz, bebeği elinden alsaydınız ya da bir daha yapmaması konusunda uyarsaydınız.
Eski konuna baktım. Bu adam seni boşayacak. Öyle ya da böyle ayrılacaksınız gibi geldi. Sen de planlarını ona göre yap.
Ee niye elletin popunu?evet iatiyir dini nikahimiz kalir resmiyette bosaniriz diyor onceki konularimi okursaniz anlayacaksiniz
Sorun şu ki konunuz popodan girip boşanmadan çıkıyor.arkadaslar konu sacma geliyor yorumlarinizda haklisin dalga da geciyrosunuz ama durum.ciddi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?