- 3 Nisan 2019
- 126
- 92
- 13
- 39
- Konu Sahibi yildizliyagmurlugeceler
-
bende klamidya diye bir bakteri var tehlikeli bir bakteri o da biliyor bu bakterinin oldugunu antibiyotikler cevap vermiyor.bebekte zaturre korluk yapiyor arastirabilirsiniz p yuzden hassasimOrası hastane değil ki adam her dokunduğu şeyden sonra elini yikasin kaldiki bebeğiniz büyüdükçe yerden bir şey alıp ağzına atacak sonra arkadaşının içtiği yediği kasıktan yiyecek belki bende çok hassasim derdim kendime ama sizi görünce rahatmisim dedim... Evet bebeğinizi korumamız gerekir bağışıklık sistemleri düşük oluyor küçükken ama duştan yeni çıkmışsınız yüzeysel dokunmuş ...bebeğinizin vücudu bir miktar mikroba alışması gerek diye düşünüyorum ilerde fazlasını alacak çünkü her hafif mikropta hasta olur sonra...bebeğiniz ne kadarlık lohusa depresyonu geçiriyor olabilirmisiniz çünkü bende geçirdim ve eski pis kayinbabam tuvaletten çıkınca elini yıkamaz sifona dahi basmazfi pis adam bende sinirden ağlardim bebeğime dokunduğu için ..pislik insanlar çok şükür kurtuldum hepsinden
Bence de kalsin dini nikahevet iatiyir dini nikahimiz kalir resmiyette bosaniriz diyor onceki konularimi okursaniz anlayacaksiniz
eski konularimi okumazin lazimSorun şu ki konunuz popodan girip boşanmadan çıkıyor.
Sizin sorununuz popo muhabbeti ise komik ve dalga geçilesi.
Boşanma ise, anlatın konuşalım.
sezarywn oldÇocuk da zaten mahrem organlarınıza sürtünerek çıkmadı mı dışarı ana rahmindenabartmayın yaw duştan çıkmışsınız zaten.
Okudum zaten. Bir önceki mesajımda da adam seni boşayacak yazdım. Sorunun eski konularınsa boşanma ile ilgili konu açsaydın. Şimdi herkes haklı olarak popo konusunu konuşacak.eski konularimi okumazin lazim
O zaman aşırı derecede haklısın canım bunu konuş yani o daha minicik bebek ve hastalık bünyesini kaldırmaz kaldırsa dahi ilerde sürekli hasta olur bir sürü antibiyotik kullanınca iç organları ve bağışıklık sistemi çöker ...güzelce konusmayi dene ama ben olsam sert olur sabredemezdim Galiba..Allah yardımcin olsunbende klamidya diye bir bakteri var tehlikeli bir bakteri o da biliyor bu bakterinin oldugunu antibiyotikler cevap vermiyor.bebekte zaturre korluk yapiyor arastirabilirsiniz p yuzden hassasim
Ay yemin ederim gülmekten öldüm
Siz de kosa kosa buraya gelip konu mu actiniz? Kocasi olan var olmayan var gozu kalacak milletin
Gene elleyecekevet iatiyir dini nikahimiz kalir resmiyette bosaniriz diyor onceki konularimi okursaniz anlayacaksiniz
Adam elinin altından popo kayıp gitmesin istiyor, anladık onu konudan.
Bknz; ben.
Siz de kosa kosa buraya gelip konu mu actiniz? Kocasi olan var olmayan var gozu kalacak milletin
bende klamidya diye bir bakteri var tehlikeli bir bakteri o da biliyor bu bakterinin oldugunu antibiyotikler cevap vermiyor.bebekte zaturre korluk yapiyor arastirabilirsiniz p yuzden hassasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?