popomu elleyip 4 aylik bebegimin yuzunu yikadi.

bende klamidya diye bir bakteri var tehlikeli bir bakteri o da biliyor bu bakterinin oldugunu antibiyotikler cevap vermiyor.bebekte zaturre korluk yapiyor arastirabilirsiniz p yuzden hassasim

bende klamidya diye bir bakteri var tehlikeli bir bakteri o da biliyor bu bakterinin oldugunu antibiyotikler cevap vermiyor.bebekte zaturre korluk yapiyor arastirabilirsiniz p yuzden hassasim
O zaman aşırı derecede haklısın canım bunu konuş yani o daha minicik bebek ve hastalık bünyesini kaldırmaz kaldırsa dahi ilerde sürekli hasta olur bir sürü antibiyotik kullanınca iç organları ve bağışıklık sistemi çöker ...güzelce konusmayi dene ama ben olsam sert olur sabredemezdim Galiba..Allah yardımcin olsun

Bebeğe siz hiç ellemiyorsunuz galiba. Yüzlerce çeşit antibiyotik var doktor değiştirin. Bence sizin adama tahammülünüz kalmamis.

Normalde brusella gibi bakterilerde şüpheli bir durum olduğunda profilaksi uygulanır. Böylece hastalık bulaşmadan engellenmiş olur. Klamidyada profilaksi var mı hatırlayamadım ama acaba hastaneye gidip durumdan bahsetseniz mi belki bir korunma yöntemi vardır. Bu kadar kolay bulaşacağını sanmıyorum yine de tedbiri elden bırakmamak gerekir.

Bu kadar direkt konuya girdiniz diye sanırım mahrem anınıza tanık olmuş gibi hissettim, rahatsız oldum.

Konunuzu güncelleyin bu kısmı da yazarak bence, çok kopuk ilk mesajınızdaki yazdıklarınız. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…