- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi yildizliyagmurlugeceler
-
Bende hic telefonu elledi duymadim.Ben hic telefona elledi diye bir tabir duymadim. Telefonu elledi deriz. Ya da telefona dokundu.
Cunku dogrusu popomu elledidir :))Insanlar neden popomu elledi, mememi elledi diyolar?
PopomA mememE degil de? Bende bunu merak ediyorum ya
O zaman kalemi elledi, telefonu elledi dememiz lazim ama kaleme elledi telefona elledi diyoruz dogrusu oyle degil.
Kaleme dokundu diyebilirsiniz ama ellemek fiiini kullanırken kalemi demeniz gerekiyor.Fiilin nesne alıp alamamasıyla ilgili bir durum buO zaman kalemi elledi, telefonu elledi dememiz lazim ama kaleme elledi telefona elledi diyoruz dogrusu oyle degil.
Beni elledi mi bana elledi mi dersiniz bunun gibi bir sey. Burda soru soran bir insana ilkokulda bik bik demeniz de cok alakasiz gayet medenice soru sordum ayip.kim diyor kaleme elledi?
ilk okulda öğretiliyor yahu bunlar.
şive deseniz şive de değil.
Beni elledi o beni beni :))Beni elledi mi bana elledi mi dersiniz bunun gibi bir sey. Burda soru soran bir insana ilkokulda bik bik demeniz de cok alakasiz gayet medenice soru sordum ayip.
Bana elledi diye bir kullanım olamaz.Beni elledi demeniz gerekiyor.Beni elledi mi bana elledi mi dersiniz bunun gibi bir sey. Burda soru soran bir insana ilkokulda bik bik demeniz de cok alakasiz gayet medenice soru sordum ayip.
Beni elledi mi bana elledi mi dersiniz bunun gibi bir sey. Burda soru soran bir insana ilkokulda bik bik demeniz de cok alakasiz gayet medenice soru sordum ayip.
TesekkurlerBeni elledi deriz tabiki. İ eki belirtme yani neyi e eki ise yönelme yani neye ekidir. Mesela neyi elledi? Beni elledi.
Beni elledi mi bana elledi mi dersiniz bunun gibi bir sey. Burda soru soran bir insana ilkokulda bik bik demeniz de cok alakasiz gayet medenice soru sordum ayip.
Allah razi olsuj ya iste yorum.budur.Arkadaşlar sizden kaç kişi poposuna dokunup da elini yıkamadan cocuguna dokunuyor? Bacağımı kaşısam bile gider yıkarım elimi. Şahsen ben yapmıyorum. Yapan varsa da yapmasın yaa minicik şey ses çıkartamıyor diye nedir o öyle? . Dalga geçilecek bir durum değil bu.
Yoo kalemi elledi, telefonu elledi diyoruz.O zaman kalemi elledi, telefonu elledi dememiz lazim ama kaleme elledi telefona elledi diyoruz dogrusu oyle degil.
ya su elledi muhabbetini gecsek de konuya yorum yapsak nasil olur.canim cok sikildiYoo kalemi elledi, telefonu elledi diyoruz.
yani ozur dilerim size catmis gibi oldum kusura bakmayin ama hic iyi degilimYoo kalemi elledi, telefonu elledi diyoruz.
Insan kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi ağzı dili olmayan kimseye yapma deyip karşı koyamayan bebise yapmasın bir zahmet. Günahtır.Allah razi olsuj ya iste yorum.budur.
ya dusunsene o zaman ben de popomu elleyip distan gelip sizle tokalasayim ya da elimi yanagibiza vurayim ozellikle konunun dalga oldugunu dusunenele gelin bana misafir popomu elleyim elimi yikamadan size cay yapacak icer misoniz?ya o benim popomu elleyip elini yikamadan bebegimin yUunu yikadi dusunun artik.bebek malum organimdan cikiyor diye elimi vurup vurup sureyim yuzune o zmaan.Insan kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi ağzı dili olmayan kimseye yapma deyip karşı koyamayan bebise yapmasın bir zahmet. Günahtır.
Dokunma kısmında da haklısın. Tartışma olsa aranızda anlarım seni haksız bulurdum ama boşanmak isteyen adamın elinin ne işi var orada?
haklisiniz o an dusunemedim sinirden.O kadar evhamlanacaginiza çocuğu hızlıca yikasaydiniz daha iyi olmaz mıydı? Evden çıkıp gitmek falan ne bileyim aşırı bir tepki bence. Bir dahakine önleminizi alırsınız. Bazı şeyleri dramatize etmeye bayılıyoruz. Doktoru da değiştirin illa ki tedavisi vardır. Doğru ilacı bulana kadar birkaç tedavi deneniyor ama çözümü bulunur illa ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?