- 25 Nisan 2018
- 4.950
- 9.553
- 158
- Konu Sahibi yildizliyagmurlugeceler
Adam özlemiş ya ne var bunda ki bornoz varmış zaten eli kirlrnmedi ne var ya lütfen herşeyi büyütmeyelim . Çocuk o mikropla napcak diye de takıntı yapmayın hiç bir şey olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bornozun uzerinden ellese takinti yapmayaim.altindan ellediAdam özlemiş ya ne var bunda ki bornoz varmış zaten eli kirlrnmedi ne var ya lütfen herşeyi büyütmeyelim . Çocuk o mikropla napcak diye de takıntı yapmayın hiç bir şey olmaz
canim cifdi yorumun ocin tesekkur ederim ama icim rahat degilSıhhatler olsun gızzzzztarzında bir tokalaşma mı
Bebeğin yüzünü yıkamış neticede suyla temas etmiş bebeğin yüzüyle elini aynı anda yıkamış relax![]()
her iki kelimesinden biri bosanmak oldugu icin bu haldeyim.Adamin tabi her iki kelimesinden biri bosanmak olur...
Neden rahat değil poponda ciltle ilgili bir hastalık mı var egzama gibi?canim cifdi yorumun ocin tesekkur ederim ama icim rahat degil
Sen yine de evdesin. Ben iş yerindeyimBknz; ben.
Şu an ıçimde ne fırtınalar kopuyor ama yalnız yalnız oturuyorum evde![]()
![]()
Banyodan yeni çıkmışsıncanim evet rahim agzinda ama akinti.oluyot havluyla kuruluyorum falan ya oraya da bulastiysa riske atmak istemiyorum masum yavruyu
ilav kullaniyorum sikayetlerim gecmiyorBanyodan yeni çıkmışsın
Bişey olmaz inşallah
Unutmuştur belki adam yaranı
Ama böyle kendine zehir edersin sen hayatı
Tedavin ne durumda
bornozun uzerinden ellese takinti yapmayaim.altindan elledi
Başka bir doktora gitilav kullaniyorum sikayetlerim gecmiyor
Hala cevap yazıyor yahu edep biraz edep sende elletip elletip konumu açtınbornozun uzerinden ellese takinti yapmayaim.altindan elledi
amin size de versinHala cevap yazıyor yahu edep biraz edep sende elletip elletip konumu açtın
Allah akıl fikir versin
Ne edebi ya? Kadının resmi nikahlı kocası ellemiş. Siz sevişmiyor musunuz?Hala cevap yazıyor yahu edep biraz edep sende elletip elletip konumu açtın
Allah akıl fikir versin
Arkadaşım neden elletiyorsun poponu? Tokadı basıp resmi nikahını vereceğin popoları elle desene.wvet daha once de ellemisti ama hemen gidip cocugun yuzunu ellememisti bu sefer bebegimin yuzunu elledi
amin size de versinAllah akil fikir versin