popomu elleyip 4 aylik bebegimin yuzunu yikadi.

Normalde böyle bir konu ve başlıkta geyik yapardım ama bugün pek ciddiyim neyse ki. Evet burası kadınlara ait bir platform. Evet mahrem konuları da konuşuyoruz. Hayır ben argo kullanımına da asla karşı değilim, bilhassa kendim de kullanırım. Ancak Allah aşkına şu başlığın yerine yüzlerce alternatif varken bu ne kadar bayağı ve ucuz bir başlıktır? Konu içeriği zaten vasat. Bu ne saçmalıktır yahu. Bize ne sizin eşinizin elinin hangi organlarınızda dolaştığından? Böyle bir konuyu hadi kendinize yakıştırdınız, bizim zihnimize çöp muamelesi yapmayın bari.

Banyodan yeni çıkmış popo da temizdir, popodan kastınız anüs deliği değilse eğer. Öyleyse zaten mümkünse girmeyin ayrıntıya. Saçma sapan savunmaya geçmişsiniz bir de zaten sorunlarım var evliliğimde diye. Poponuz üzerinden tahminde bulunmamız mümkün değil takdir edersiniz ki. Bizim de eşlerimiz çeşitli organlarımız ile münasebet halinde ama genel sorunlarımızla ilgisi yok bu durumun.

Orası hastane değil ki adam her dokunduğu şeyden sonra elini yikasin kaldiki bebeğiniz büyüdükçe yerden bir şey alıp ağzına atacak sonra arkadaşının içtiği yediği kasıktan yiyecek belki bende çok hassasim derdim kendime ama sizi görünce rahatmisim dedim... Evet bebeğinizi korumamız gerekir bağışıklık sistemleri düşük oluyor küçükken ama duştan yeni çıkmışsınız yüzeysel dokunmuş ...bebeğinizin vücudu bir miktar mikroba alışması gerek diye düşünüyorum ilerde fazlasını alacak çünkü her hafif mikropta hasta olur sonra...bebeğiniz ne kadarlık lohusa depresyonu geçiriyor olabilirmisiniz çünkü bende geçirdim ve eski pis kayinbabam tuvaletten çıkınca elini yıkamaz sifona dahi basmazfi pis adam bende sinirden ağlardim bebeğime dokunduğu için ..pislik insanlar çok şükür kurtuldum hepsinden
Ben anlamadım valla bzimki bokunu az yemedi 😂 benim saçımı yerdi küçükken bi de 😅 bi de orası zaten çıktığı yer çocuğun annenin mikrobundan çocuğa zarar gelmez , benim eşim popomu ellediğinde seni seviyorumdediğinden daha çok sevildiğimi hissediyorum valla 🤣

bornozun uzerinden ellese takinti yapmayaim.altindan elledi
Birşey olmaz ya önceki yorumları da okudum bornoz iletken değildir takilmayin bu kadar adama da tepki vermeyin lütfen yeni nesil anneleri sırf bu yüzden kaybediyor inanin. Onunda çocuğu kötü bir şey yapmaz Allah'ın izniyle. Alttan ellmesi ne niye bu kadar sevindim ya aranız düzelir umudu içindeyim inşallah

Back
X