- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
- Konu Sahibi yildizliyagmurlugeceler
amin size de versin
Konun dert degil .amin size de versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin size de versin
Konun dert degil .amin size de versin
size gore oyle bana gore dertKonun dert degil .
Allah baska dert vermesinsize gore oyle bana gore dert
Bacım konuya “rahim ağzında bakterilerin neden olduğu yaram var bebeğime bulaşmasından korkuyorum” yazamin size de versin
hemem yazicam bacimBacım konuya “rahim ağzında bakterilerin neden olduğu yaram var bebeğime bulaşmasından korkuyorum” yaz
Yanlış anlaşıldı böyle
Ben anlamadım valla bzimki bokunu az yemediOrası hastane değil ki adam her dokunduğu şeyden sonra elini yikasin kaldiki bebeğiniz büyüdükçe yerden bir şey alıp ağzına atacak sonra arkadaşının içtiği yediği kasıktan yiyecek belki bende çok hassasim derdim kendime ama sizi görünce rahatmisim dedim... Evet bebeğinizi korumamız gerekir bağışıklık sistemleri düşük oluyor küçükken ama duştan yeni çıkmışsınız yüzeysel dokunmuş ...bebeğinizin vücudu bir miktar mikroba alışması gerek diye düşünüyorum ilerde fazlasını alacak çünkü her hafif mikropta hasta olur sonra...bebeğiniz ne kadarlık lohusa depresyonu geçiriyor olabilirmisiniz çünkü bende geçirdim ve eski pis kayinbabam tuvaletten çıkınca elini yıkamaz sifona dahi basmazfi pis adam bende sinirden ağlardim bebeğime dokunduğu için ..pislik insanlar çok şükür kurtuldum hepsinden
Birşey olmaz ya önceki yorumları da okudum bornoz iletken değildir takilmayin bu kadar adama da tepki vermeyin lütfen yeni nesil anneleri sırf bu yüzden kaybediyor inanin. Onunda çocuğu kötü bir şey yapmaz Allah'ın izniyle. Alttan ellmesi ne niye bu kadar sevindim ya aranız düzelir umudu içindeyim inşallahbornozun uzerinden ellese takinti yapmayaim.altindan elledi
Ahsksjsksjksbornoz iletken değildir
Yaaaa iletken değil yalan mıAhsksjsksjks
İmla olarak doğrusu “popomu elledi” çünkü. Ne saçma bir mesaj oldu yahu. Neyse doğrusu bu şekilde yani.Insanlar neden popomu elledi, mememi elledi diyolar?
PopomA mememE degil de? Bende bunu merak ediyorum ya
O zaman kalemi elledi, telefonu elledi dememiz lazim ama kaleme elledi telefona elledi diyoruz dogrusu oyle degil.İmla olarak doğrusu “popomu elledi” çünkü. Ne saçma bir mesaj oldu yahu. Neyse doğrusu bu şekilde yani.
O zaman kalemi elledi, telefonu elledi dememiz lazim ama kaleme elledi telefona elledi diyoruz dogrusu oyle degil.