popomu elleyip 4 aylik bebegimin yuzunu yikadi.

Ay yanlis anladiniz yahuu:) ben oglumu 20 ay emzirdim , goguslerimi bolca gördü ona yapilacak bisey yok. yani bu bahsettigim esimin pipisi hikayeleri falan baya gecmisten , bizim oglan yikanmayi sevmiyordu o sebeple küvete birgun benle birgun babasiyla giriyordu, yasi civariydi, yani bud edigim babasi kismi 1 kereyle bitti cunku adamin seyini kopariyordu :) ben de o sebeple hep mayo giydim küvette. ama söyle bisi var ki evde bahcede falan is yaparken egiliyoruz, o catallar arkadan cikiyor, o sirada yapiyor.

Bunların karşısında kahkaha atmak ?

Çocuğa mahremiyet eğitimi vermek için öncelikle anne babanın çıplak olmaması gerekiyor. Banyoya girerken bile bırakın sizin çıplak olmanızı çocuğunuzun bile çamaşırı olmalı.

Ben anlamadım , şeyini koparma durumuna gelmek ne demek anlayamadım. Bu kadar da çıplak olunmaz ki çocuk küçük diye.
Aman of neyse..

Ben katiyim bu konuda. Kardeşler bile banyoya girerken ki yaşları küçük camasirsiz asla izin vermiyorum.

Bu arada emzirdigimiz an başka , diğer anlar başka , bence dikkat edilmeli buna da.

Çocuğa mahremiyet eğitimi vermek için öncelikle anne babanın çıplak olmaması gerekiyor. Banyoya girerken bile bırakın sizin çıplak olmanızı çocuğunuzun bile çamaşırı olmalı.

Ben anlamadım , şeyini koparma durumuna gelmek ne demek anlayamadım. Bu kadar da çıplak olunmaz ki çocuk küçük diye.
Aman of neyse..

Ben katiyim bu konuda. Kardeşler bile banyoya girerken ki yaşları küçük camasirsiz asla izin vermiyorum.

Bu arada emzirdigimiz an başka , diğer anlar başka , bence dikkat edilmeli buna da.
Birde bunlara yabancilar bile dikkat ediyor, bizim kulturun bi parcasi olduğu halde 😳😳😳😳😳
Orselendik

Birde bunlara yabancilar bile dikkat ediyor, bizim kulturun bi parcasi olduğu halde 😳😳😳😳😳
Orselendik

Elbette ki. Çocukların yanında esofmanlarini giymesine bile izin vermiyorum eşimin.

Nerede soyunmasi, giyinmesi gerektiğini , yalnızken bunu yapılmadığını bilmesi için bunlar şart.

Çocuk duyduğunu değil gördüğünü işler beynine hayatına.

Elbette ki. Çocukların yanında esofmanlarini giymesine bile izin vermiyorum eşimin.

Nerede soyunmasi, giyinmesi gerektiğini , yalnızken bunu yapılmadığını bilmesi için bunlar şart.

Çocuk duyduğunu değil gördüğünü işler beynine hayatına.
Bilinçli anne-baba ne guzel şey 👏
Çoğu insan bizi buldumcuk olarak niteliyor ama ben gayet mutluyum...

Aman of neyse..

Aynen mahremiyet duygusu daha küçükken verilmeli..Her bireyin bir özel alanı olduğunu yetişkinler örnek teşkil ederek öğretmeli.

Kondilommu var sizde acaba daha dogrusu genital bolgenizde evet sigilse saka bir yana gulduk eglendik baslik hakikaten olmamis asla girmicem dedim baslik yuzunden burdayim,esiniz hijyenden bi haber bebege aninda gecer deri yoluyla

Arkadaşlar keşke kadının eski konularını okusanizda dalga geçmeseniz.. eşinden cinsel yolla bulaşan bi bakteri ile uğraşıyor ve bebeğine bulaşır diye çok korkuyor sürekli üzülüp endiselenen bir anne lütfen biraz daha duyarlı olalım.. bu kadar kokmasının sebebi bebege bakterinin bulaşması:KK43: konu sahibine gelecek olursak canım korkma birşey olmamıştır ıns kendini bu kadar korkutma ve eşini uyar bu konuda

Böyle mahrem konular niye ulu orta yerde paylaşılır hiç anlamam yahu herşeyi konu yapmayın 🙅‍♀️

Adam sizi istemese poponuzu oksamazdı benim fikrim,
Bir de popoyla rahim ne alaka, abartmışsınız
Böyle ufak sebeplerle evi terk ederseniz evliliğiniz yıpranır ve bazı şeylerin tamiri mümkün olmuyor

Back
X