Poponun üstü agiriyo

mnmn0811

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
165
20
13
25
Ya kizlar nerdeyse 6 haftalik hamileyim daha doktora gidemedim randevum 3 gun sinra ama benim çok afedersiniz popomun sol tarafınin kemigi böyle popomun üst tarafi belimin alt tarafi nasil tarif edecegimide bilmiyom çok agiriyo ya üstüne titrediğimde dahada cok agiriyo bazen unutuyorum agriyi yaşayan varmı bu nedu

Ya kizlar nerdeyse 6 haftalik hamileyim daha doktora gidemedim randevum 3 gun sinra ama benim çok afedersiniz popomun sol tarafınin kemigi böyle popomun üst tarafi belimin alt tarafi nasil tarif edecegimide bilmiyom çok agiriyo ya üstüne titrediğimde dahada cok agiriyo bazen unutuyorum agriyi yaşayan varmı bu nedu
Tam olarak kuyruk sokumu bölgesi oluyor :) benim gebeliğin ilk başlarında çok oluyordu felaket ağrıyordu hatta en erken gebelik belirtim buydu yani. Çok normal canım benim benim 10-11 gibi azalmıştı ağrısı şimdi 22.haftadayım hâlâ ara ara ağrısı oluyor ama kısa süreli geçiyor ilk günler kadar ağrıtmıyor.

Off of bahsettiğiniz yer kuyruk sokumu neler çektim oradan ben 🥺🥺 hala da ağrıyor. Sanırım rahim bağları genişlediği için veya hormonal oluyor bilmiyorum ama ilk haftalar özellikle çok sık yaşadım. Geçecek o günler de sabredin, dinlenin bolca

Back
X