- Konu Sahibi jalecan123
-
Aldim canim bakabilirsin
Canım geçmiş olsun. Beni izlemeye alabilirmisinDoktorlar oneriler ve sorularda baslik actim. Profilime resim de ekledim. Resimler dort gunluk sargi surecinden sonrasi. Gormek isteyenleri izlemeye alabilirim
Levent Tasci doktorum. Bi baslkk hazirlayip resim koyacagim canim yakin zamanda.
Büyük geçmiş olsun işlemlerin için beş altı ay olmuş. Şimdi nasılsın, memnunmusun? Beni izlemeye alabilirmisin fotonu görmek isterim. Bende revizyon olacağım popomu beğenmiyorum yağ enjeksiyonu düşünüyorum. TeşekkürlerKizlar selamlar! Bende 2.5 ay once ameliyat oldun karindan ve sirttan alinan yaglar popoya eklendi. Kobuyla ilgili detayli bir konu actim ve resim ekledim. Profilimden ulasabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa ozeldende ulasabilirsiniz.
izledim sizi ama sanirim beni izleyince goruyorsunuz resimleri. Hersey yolunda, popomda erime olmadi. Profilimde konum acik belirli araliklarla girip guncelleme yapiyorum. Ordan takip edebilirsiniz. SevgilerBüyük geçmiş olsun işlemlerin için beş altı ay olmuş. Şimdi nasılsın, memnunmusun? Beni izlemeye alabilirmisin fotonu görmek isterim. Bende revizyon olacağım popomu beğenmiyorum yağ enjeksiyonu düşünüyorum. Teşekkürler
Bide izlemeye alır misinizledim sizi ama sanirim beni izleyince goruyorsunuz resimleri. Hersey yolunda, popomda erime olmadi. Profilimde konum acik belirli araliklarla girip guncelleme yapiyorum. Ordan takip edebilirsiniz. Sevgiler
Beni de izlemeye alır mısın canımDoktorlar oneriler ve sorularda baslik actim. Profilime resim de ekledim. Resimler dort gunluk sargi surecinden sonrasi. Gormek isteyenleri izlemeye alabilirim
Beni de alir misiniz ixlemeye bende liposaction dusunuyorum olmusken popoya yag enjeksiyonu da yaptirayimDoktorlar oneriler ve sorularda baslik actim. Profilime resim de ekledim. Resimler dort gunluk sargi surecinden sonrasi. Gormek isteyenleri izlemeye alabilirim
Popomu buytmek ustiorum ben de. Simdi nasil? Yag kaybi var mi 2sene gecmisLaserlipo. Levent beyin en ust teknolojiyi kullandigini dusuyorum. Ayrica kendisi dedikleri gibi hayran olunmayacak gibi degil. Bir heykeltrasin elinden ciktim sanki. Hala sisliklerim var ama sonuctan cok memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?